Hvem er vi?

Lene Bredahl og Ove Schroll overtog i 2000 NLP Huset, og de har lige siden arbejdet på at skabe en af Nordens førende NLP-skoler. NLP Huset blev stiftet i 1990, og vi har gennem årene undervist og certificeret mere end 7.500 mennesker i den fantastiske guldgrube af teorier og metoder, som NLP er.

I videoen kommer du med indenfor i vores hus og møder både os og vores kursister og studerende.

Vi lærer mennesker at arbejde professionelt med andre mennesker med tillid, nærvær og autenticitet i fokus. En NLP-uddannelse er derfor en rejse ind i dig selv, hvor du undervejs får mulighed for at udvikle både dine personlige og relationelle kompetencer.

Vi tilbyder forskellige retninger inden for NLP: Coaching, det personlige lederskab, en business vinkel med mennesket i centrum samt psykoterapi og supervision.

Afspil video om lene-og-ove-paa-trappen-jpg

Mennesker er forskellige – og vi har talt med dem om det meste…
Med Lenes baggrund som sociolog, leder og HR-konsulent, Oves mange år som autoriseret psykolog med egen klinik og vores uddannelser som psykoterapeuter har vi talt med mange forskellige mennesker om deres problemer og udfordringer i livet:

  • Nogle har haft livskriser og stress inde på livet
  • Andre har villet noget andet med deres liv
  • Og atter andre har ønsket at blive bedre til at kommunikere og samarbejde – noget, der kræves af stort set alle medarbejdere i dag.


Uddannelser kan flytte mennesker
En NLP-uddannelse kan skabe en vigtig forandring i dit liv, og her lærer du ikke bare metoderne og håndværket af os som undervisere – de andre deltagere på dit hold er vigtige for din læring. De fleste fortæller os derfor, at de oplever NLP Huset som en lille oase, hvor de har mulighed for at prøve sig selv af i nye relationer.

nlp-huset-lokale-1-jpg

Mød vores undervisere

nlp-huset-lokaler-2-jpg

Vi elsker at give det videre

Mere meningsfuldt liv
Vores studerende fortæller os som regel, at de har fået et mere meningsfuldt og glædesfyldt liv efter en uddannelse hos os. De begynder at aflære gamle vaner og uhensigtsmæssige mønstre, og de begynder at leve mere i overensstemmelse med deres indre værdier. Også selv om de i udgangspunktet tog uddannelsen for at skabe bedre resultater i deres arbejde.

Vil dybere ind i stoffet
Igen og igen ser vi, i hvor høj grad de studerende fortsætter på en overbygningsuddannelse hos os. Fordi de bare vil dybere ind i stoffet og kan se, hvor meget det giver i både deres arbejdsliv og deres liv generelt at træne sammen med andre og fordybe sig i stoffet.

Mange fortsætter derfor på en overbygning og videreuddanner sig til NLP Master Coach, NLP Psykoterapeut eller NLP Supervisor.

Mere end 7.500 certificeret
Vi har gennem årene certificeret mere end 7.500 mennesker i NLP, coaching, det personlige lederskab, psykoterapi og supervision og er en professionel samarbejdspartner inden for:

Kommunikation, selvledelse, psykologi, ledelse, coaching, HRM, forandringsarbejde, terapi, undervisning og procesfacilitering.

Du finder her en række artikler og blogs om alt det, vi arbejder med.

En bred vifte af deltagere
Vi har haft deltagere fra virksomheder som Coloplast, Novo, NNIT, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, Brønnum, BDO, Oticon, SAS, Finansforbundet, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, ISS, Spar Nord Bank, Dagrofa, Danske Bank, Ørsted, Statoil, ZOO, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel samt en lang række kommuner, regioner og ministerier.

nlp-huset-lokaler-4-jpg

Nyeste artikler

Grundlæggende NLP uddannelser
m. certificering

Overbygningsuddannelser
m. certificering

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev