nlp-huset-lokaler-4-1-supervisor.jpg

Kursisterne bruger vores lokaler til at træne i mellem undervisningsmodulerneSpørgsmål og svarBook studiemøde

NLP Supervisor

Som supervisor støtter og motiverer du mennesker, der arbejder professionelt med andre mennesker. På vores supervisoruddannelse lærer du at sætte fagligheden i spil. Samtidig leder du en erkendelses- og læringsproces, hvor I undersøger de mange muligheder, enhver låst situation rummer.

Du lærer at supervisere både individuelt og i grupper – og du kan forhåbentlig afhjælpe det stigende problem med “omsorgstræthed”, som flere og flere oplever, når de i deres dagligdag arbejder med andre menneskers liv og udfordringer.

Kan du sige “ja” til et eller flere af disse punkter, vil du kunne have glæde af NLP Supervisor uddannelsen:

Holdstart til NLP Supervisor

NLP Supervisor, hold 1 2024

11.050,00 kr. momsfrit

NLP Supervisor hold 1-24, modul 1 – Datoer: 16/09, 17/09 – kl. 09:00 – 16:30

NLP Supervisor hold 1-24, modul 2 – Datoer: 11/11, 12/11 – kl. 09:00 – 16:30

NLP Supervisor hold 1-24, modul 3 – Datoer: 20/01, 21/01 – kl. 09:00 – 16:30

NLP Supervisor, hold 1 2025 DATOER PÅ VEJ

11.050,00 kr. momsfrit

NLP Supervisor hold 1-25, modul 1 – Datoer: 01/01, 02/01 – kl. 09:00 – 16:30

NLP Supervisor hold 1-25, modul 2 – Datoer: 01/01, 02/01 – kl. 09:00 – 09:00

NLP Supervisor hold 1-25, modul 3 – Datoer: 01/01, 02/01 – kl. 09:00 – 16:30

NLP i levende billeder…

NLP  Supervisor uddannelsen præsenteret på 5 minutter af Lene Bredahl.

Uddannelsen er en overbygning på en NLP Master Coach certificering og giver dig kompetencerne til at gennemføre både individuel supervison og gruppesupervision.

Uddannelsen løber over 3 moduler à 2 dage. Du skal træne supervision mellem undervisningsmodulerne – enten i din nuværende praksis eller sammen med dine holdkammerater.

Svar på spørgsmål om NLP Supervisor uddannelsen…


Hvad kendetegner NLP Supervisor?

I supervision skal alle deltagere gerne blive engagerede, inddraget og hørt.

Med NLP Supervisor uddannelsen er det muligt, fordi du faciliterer processen ved at sætte dine NLP-kompetencer som NLP Master Coach i spil på en fri og legende måde.

Du får blandt andet indsigt i, hvordan du kan udviklet et blik for at se sammenhænge, relationer og indbyrdes dynamikker i et nyt lys (det systemiske perspektiv) samt bruge ideen om mere nuancerede, rige og værdibaserede fortællinger til at skabe bevægelse i ellers fastlåste situationer (det narrative perspektiv).

Det betyder, at organisatoriske, relationelle og personlige udfordringer og problemer bliver undersøgt med et psykologisk og mulighedsorienteret blik, så de involverede i højere grad oplever sig klædt på til at gå hjem og handle med en dybere indsigt.

Overbygning til NLP Master Coach /
NLP Master Practitioner

Uddannelsen er en overbygning på NLP Master Coach / NLP Master Practitioner forløbet. Dvs. supervisor uddannelsen løber over et par år i alt. På den måde bliver du grundigt uddannet i psykologi og psykologiske metoder til rollen som supervisor.

“I NLP Huset mærkede jeg en forandring i mig selv, som har forstærket troen på mig selv og en grundlæggende følelse af indre ro, som jeg bruger i mange forskellige arbejdsmæssige situationer”. (Heidi)

“Jeg har fået en anden refleksion over, hvordan jeg møder folk. Jeg er altid smilende og glad og blandt de yngste på arbejdspladsen. Som 30-årig skal jeg tænke over min egen energi og matche dem, jeg skal lede som projektleder. De har måske arbejdet 20 år indenfor deres felt, og jeg vil bedre kunne forstå, hvor de er. Undervisningen og træningen kan hjælpe mig med at finde ud af, hvor forandringsopgaven skal starte.”
(Laura)

Medarbejdere i klassiske omsorgsfag som f.eks.

 • pædagoger, psykologer, lærere,  socialrådgivere, sygeplejersker, øvrigt sundhedspersonale o.a.
 • Interne og eksterne konsulenter, coaches, HR-medarbejdere, rådgivere, projektledere, forandringsagenter, ledere o.a., der gerne vil udvikle deres kompetencer til at skabe bedre læringsbaserede organisationer.
 • Psykoterapeuter og coaches, der savner et fagligt fællesskab og gerne vil udvikle et større netværk af kolleger gennem deres supervisionspraksis

Herudover er det oplagt for mange andre faggrupper, der arbejder med mennesker at tage NLP Supervisor uddannelsen.

Du vil stå stærkt i rollen som supervisor, fordi du har alle de fornødne værktøjer. Du vil desuden kunne facilitere læringsrum for at finde de bedste løsninger i et fællesskab

Lene Bredahl

Lene Bredahl

Partner, sociolog med speciale inden for HRM, NLP Master Trainer og NLP Psykoterapeut MPF. Ekspert i facilitering, gruppeprocesser, forandringspsykologi, organisation og ledelse.

Læs mere
Susanne Hauzmann

Susanne Hauzmann

Sociolog, NLP Psykoterapeut MPF og NLP Træner. Underviser på NLP Supervisor uddannelsen og er supervisor og gruppeterapeut for de studerende.

Læs mere

Modul 1 – Rollen som supervisor, typer af supervision og træning i individuel supervision

 • Definition af supervision, grænseflader til coaching, terapi, mentoring og rådgivning
 • Færdighedsorienteret, Indsigtsorienteret og Relationsorienteret supervision
 • Individuel supervision og avanceret spørgeteknik.


Modul 2 – Gruppesupervision og at arbejde systemisk

 • Gruppesupervision og forskellen til individuel supervision
 • Gruppeprocesser, procesfacilitering og at arbejde systemisk
 • At bruge rådgivning som en sammenfletning af viden
 • Forandringspsykologi og læring.


Modul 3 – Normers betydning samt certificering

 • Normers betydning i supervisionsprocessen
 • Certificering (skriftlig opgave og videoklip)
 • Næste skridt for dig som supervisor.

Uddannelsen er bygget op som et forløb på 3 moduler à 2 dage inkl. certicicering.

Der er et krav til, at du læser og træner mellem uddannelsens moduler og for at blive certificeret NLP Supervisor skal du have øvet og trænet min. 30 timer mellem undervisningsmodulerne:

 • Du skal gennemføre individuel supervision – enten til en medkursist eller supervisander fra din hverdag. Vi anbefaler et mix. dette
 • Du skal deltage i gruppesupervision på dit hold
 • Du skal modtaget individuel supervision fra en af uddannelsens tilknyttede supervisorer.

Gruppesupervision og supervision med en af uddannelsens supervisorer er inkluderet i prisen.

Vi arbejder selv som supervisorer på bla. NLP Psykoterapeut uddannelsen og har som undervisere en solid supervisoruddannelse bag os.

Vi har derfor erfaring med at arbejde både individuelt og i grupper med mennesker.

Vi har derudover flere akademiske uddannelse i rygsækken og har de seneste år efteruddannet os inden for det systemiske, narrative, eksistentielle og psykoterapeutiske felt.

Overvej en NLP Psykoterapeut uddannelse, hvis du vil lære endnu mere om psykologi og dybe forandringsprocesser. 


Hvad koster en NLP Supervisor uddannelse?

 • Efter endt supervisor uddannelse kan du arbejde som supervisor – enten internt i en organisation eller som selvstændig. Så på den måde er uddannelsen en fin fremtidssikring af dine kompetencer
 • Som virksomhed får man ikke mange konsulent- eller supervisionstimer for den pris, uddannelsen koster, til at hjælpe en medarbejder eller en leder med bedre relationer og resultater. Se de konkrete priser her på siden. 

Mød vores kursister

Mød vores kursister

Troels Mark Meyer
“For mig var det var bare vigtigt at dyrke min interesse for den menneskelige natur og de
underliggende psykologiske aspekter. Under uddannelsen blev jeg mere og mere optaget af
at hjælpe andre, både enkeltpersoner og par. Det er spændende at se på dialogen mellem mennesker. Jeg føler mig mere autentisk, når jeg gør det”.

Troels Mark Meyer

Henrik Kock
“NLP Huset er et godt og anerkendt sted. Jeg vidste en del om NLP inden, fordi jeg læser meget. Men jeg blev meget overrasket over, hvor meget man ikke kan læse sig til. Måske er det indlysende, men jeg opdagede for alvor, at når man gør noget i praksis i stedet for kun i hovedet, så forstår man tingene bedre, og det bliver operationelt.”

Henrik Kock

Tina Pedersen
“Efter NLP-uddannelsen har jeg fået sindssygt gode kundemøder rundt om på klinikkerne. Jeg lytter på en anden måde og stiller bedre spørgsmål til kunderne. Det er ikke, fordi jeg var dårlig til mit job før. Men nu går jeg ud fra alle møder med en succes-fornemmelse. Især fordi jeg nu langt lettere
kan tale med mennesker, som er forskellige fra mig selv. Den gode kontakt er blevet endnu bedre. Og som sælger er det vigtigste i jobbet netop kontakten til kunden.”

Tina Pedersen

Mette Friis Chudoba
“Jeg er især blevet opmærksom på min egen og andres model af verden, altså vores forskellige måder at se tingene på, når jeg leder et projekt.
Men også hvor stor en effekt sproget har, når jeg søger at få commitment til sådan et projekt.
Derudover kan NLP modellerne med stor fordel også bruges til selvledelse, til at lægge en god strategi for den opgave, man står overfor”.

Mette Friis Chudoba

Stine Wederkinck Ljunggren
“Her efter 4 måneder har jeg fået en større tro på mig selv og blevet en bedre sygeplejerske.
Jeg har lært at være i et stort nærvær med andre, som jeg kan bruge i mine samtaler med patienterne. Kontakten er simpelthen blevet bedre. Jeg føler aldrig, jeg har været så tæt på andre mennesker, som i denne proces på uddannelsen. Selv ikke, når jeg har været tæt på en døende”.

Stine Wederkinck Ljunggren

Previous
Next

Troels Mark Meyer
“For mig var det var bare vigtigt at dyrke min interesse for den menneskelige natur og de
underliggende psykologiske aspekter. Under uddannelsen blev jeg mere og mere optaget af
at hjælpe andre, både enkeltpersoner og par. Det er spændende at se på dialogen mellem mennesker. Jeg føler mig mere autentisk, når jeg gør det”.

Troels Mark Meyer

Henrik Kock
“NLP Huset er et godt og anerkendt sted. Jeg vidste en del om NLP inden, fordi jeg læser meget. Men jeg blev meget overrasket over, hvor meget man ikke kan læse sig til. Måske er det indlysende, men jeg opdagede for alvor, at når man gør noget i praksis i stedet for kun i hovedet, så forstår man tingene bedre, og det bliver operationelt.”

Henrik KockDirektør

Tina Pedersen
“Efter NLP-uddannelsen har jeg fået sindssygt gode kundemøder rundt om på klinikkerne. Jeg lytter på en anden måde og stiller bedre spørgsmål til kunderne. Det er ikke, fordi jeg var dårlig til mit job før. Men nu går jeg ud fra alle møder med en succes-fornemmelse. Især fordi jeg nu langt lettere
kan tale med mennesker, som er forskellige fra mig selv. Den gode kontakt er blevet endnu bedre. Og som sælger er det vigtigste i jobbet netop kontakten til kunden.”

Mette Friis ChudobaDirektør

Mette Friis Chudoba
“Jeg er især blevet opmærksom på min egen og andres model af verden, altså vores forskellige måder at se tingene på, når jeg leder et projekt.
Men også hvor stor en effekt sproget har, når jeg søger at få commitment til sådan et projekt.
Derudover kan NLP modellerne med stor fordel også bruges til selvledelse, til at lægge en god strategi for den opgave, man står overfor”.

Mette Friis ChudobaDirektør

Stine Wederkinck Ljunggren
“Her efter 4 måneder har jeg fået en større tro på mig selv og blevet en bedre sygeplejerske.
Jeg har lært at være i et stort nærvær med andre, som jeg kan bruge i mine samtaler med patienterne. Kontakten er simpelthen blevet bedre. Jeg føler aldrig, jeg har været så tæt på andre mennesker, som i denne proces på uddannelsen. Selv ikke, når jeg har været tæt på en døende”.

Stine Wederkinck LjunggrenDirektør

Previous
Next

lunch-png

Frokost inkluderet i prisen

speechbubble-png

Individuel supervision

book-png

Undervisningsmateriale

practice-png

Øvelokaler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev