Spørgsmål og svar

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest får fra kursister og kunder.
Hvis du har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på
telefon 70 21 90 01 eller sende en mail.

Hvilken uddannelse, du skal vælge, afhænger både af det mål du har med forløbet og af din nuværende situation. Derfor kan det være en god idé, at du bliver meget præcis på, hvad du helt specifikt har brug for at lære og udvikle. Samtidig betyder din nuværende situation både på jobbet og privat selvfølgelig også noget for, hvad der vil være realistisk for dig at gå i gang med.

Du er altid velkommen til at booke et studiemøde med en af os her fra NLP Huset, hvis du vil have hjælp til at vælge den uddannelse, der vil give dig det største udbytte. Ring på telefon 70219001 eller send en mail.

Vi har 3 forskellige måder, du kan uddanne dig i NLP På: Vores klassiske NLP uddannelse (NLP Practitioner), der primært har fokus på at lære dig at bruge NLP til selvledelse, kommunikation og selvcoaching. Vores NLP Coach Practitioner, som har fokus på at lære dig at bruge NLP til at coache andre med. Og så NLP Business Practitioner, hvor du lærer at bruge NLP i din professionelle hverdag.

I beskrivelserne af de enkelte uddannelser og kurser kan du læse mere om, hvilket udbytte du kan forvente. Du kan samtidig få et indtryk af, hvad vores tidligere kursister har lært og oplevet, mens de har gået hos os, hvis du læser de  anbefalinger på siderne.

Hvis du vil have en personlig samtale eller studievejledning med en af os fra NLP Huset, er du velkommen til at ringe og booke et møde.

Der er nok lige så mange grunde til at vælge NLP Huset, som der er kursister hos os. Men det, vi generelt hører, er…

…at vores mange år i branchen, kvaliteten af vores undervisere og undervisningsprogrammer, stemningen hos os, det brede udbud af muligheder, de mange hold og dermed større mulighed for at få en mistet kursusdag på et andet hold, fleksibiliteten i kursusadministrationen, prisen, frokostordningen og  lokalernes indretning, placeringen lidt uden for centrum, hvor parkering er gratis og hvor der kun er 5 minutters gang til nærmeste bus og S-tog…

…især er nogle af de vigtigste grunde til, at kursisterne vælger os. Og kommer tilbage år efter år.

ECTS point får man på videregående uddannelser på en offentlig skole – f.eks. et universitet eller college. Du kan derfor ikke få ECTS point på en uddannelse fra NLP Huset.

Undervisningstiden normalt kl. 9 – 16.30.

Det er gratis at parkere på Traps Allé og på nabovejene. For at give mest mulig plads til skraldebiler og andre store køretøjer, parkerer alle i den ene side af vejen. Det skifter fra vej til vej, om det er i højre eller venstre side.

Vi spiser normalt frokost kl. 12 – 13.

Vi anbefaler, at du deltager i en øvegruppe og træner det gennemgåede stof, når du går på en af vores uddannelser. Øvegrupperne mødes i fritiden og kan bruge NLP Huset til dette.

Øvegrupper er velkomne:

NLP Practitioner / NLP Coach Practitioner / NLP Business Practitioner / NLP Master Coach (1. og 2. år):
Onsdage og søndage: Efter kl. 16.30 samt nogle søndage fra kl. 8. Tjek ALTID kalenderen for denne mulighed.

3. og 4. års studerende på NLP Psykoterapeut:
Tirsdage, torsdage og fredage: Efter kl. 16.30.

Alle andre tidspunkter er lokalerne i NLP Huset optaget af supervision, terapi, coaching og møder.

Dine assistenter ved, hvordan man låser sig ind i NLP Huset og vil som regel komme og hjælpe i øvegrupperne – I skal dog huske at aftale det med dem.

Vi er ofte på kontoret i NLP Huset kl. 8.30 – 16.30 på hverdage. Lav dog altid en aftale med os først, hvis du vil komme til et fysisk møde

Vi er på telefonen kl. 8 – 17.

Typisk er der mellem 10 og 20 deltagere på et hold.

Vi aflyser nærmest aldrig et hold. Vi prøver til gengæld af finde en løsning, så alle får mest muligt ud af undervisningen, hvis det skulle vise sig, at der kun er få, der har tilmeldt sig en bestemt uddannelse.

Hvis du bliver syg eller forhindret af andre grunde, kan du altid få den undervisning, du er gået glip af, på et andet hold. Tal med din underviser og kontoret om det, og så finder vi en løsning.

Så kommer du blot tilbage, når du er klar til at blive certificeret – eller når næste hold har en certificering. Du kan altid aftale nærmere med vores kursusadministration.

På alle uddannelser får du et certifikat, når du har bestået din eksamen. Hvis du har brug for et deltagerbevis på et kursus, kan du aftale dette med kursusadministrationen.

Hvis du har brug for et deltagerbevis på et kursus, kan du aftale dette med kursusadministrationen. Hvis du vælger ikke at blive certificeret på en uddannelse, laver vi gerne et deltagerbevis til dig.

Alle materialer er inkluderet i kursusprisen, og du får altid en mappe med kursusmateriale. Vi kan derudover anbefale god litteratur, som du kan læse, hvis du har tid og lyst til det.

På alle Practitioner og på NLP Master Coach uddannelsen får du adgang til en lang række undervisningsvideoer. Vi sender links til dig i løbet af din uddannelse.

På overbygningsuddannelsen NLP Psykoterapeut (3. og 4. år) vil der være en pensumliste med bøger, du skal skaffe. De fleste bøger kan lånes på biblioteket eller streames på en online-tjeneste.

Du kan blive assistent på vores uddannelser, hvis du som udgangspunkt selv har en tilsvarende uddannelse, er uddannet i eller har erfaring med coaching og meget gerne er certificeret på Master niveau. Læs mere om det at være assistent her.

Hvis vi ikke skønner, at du er klar til at være assistent, kontakter vi dig direkte, når du har tilmeldt dig. Så selvom du har fået en autogenereret bekræftelse, kan vi godt vælge ikke at tilbyde dig en plads som assistent i denne omgang.

NLP Husets uddannelser er godkendt af den uafhængige brancheforening NLP-Foreningen i Danmark. Vores NLP Psykoterapeut uddannelse er godkendt og anbefalet af Dansk Psykoterapeutforening

Derudover er vores coachuddannelser udviklet i forhold til kriterierne hos verdens største coachingnetværk ICF.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning til at vælge den rigtige uddannelse for dig. Kontakt os på telefon 70219001 eller send os en mail, så finder vi en tid. Du kan samtidig se vores lokaler og få en fornemmelse af stemningen og atmosfæren i NLP Huset.

Kontakt vores kursusadministration, hvis du har brug for en afdragsordning. Vi finder som regel en ordning, der passer dig eller din virksomhed.

Normalt skal du betale uddannelsen eller kurset 30 dage før kursusstart. Læs vores betalings- og handelsbetingelser her

Du må ikke bruge vores kursusmateriale i din egen virksomhed, men du må selvfølgelig gerne lade dig inspirere af den måde, vi har beskrevet teorierne, øvelserne og teknikkerne på. Hvis du citerer os direkte, skal du huske at skrive, hvor du har dit citat fra.

Nyeste artikler

Grundlæggende NLP uddannelser
m. certificering

Overbygningsuddannelser
m. certificering

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev