jonathan-cf142197-jpg
Jonathan Juel
coach-psykoterapeut-lene-cf136603-jpg
Lene Bredahl
liselotte-cf142045-jpg
Liselotte Hjorth
ove-cf136637-jpg
Ove Schroll
susanne-cf136843-jpg
Susanne Hauzmann

Find en NLP Coach

Hvem kan bruge en coach?
Vi tilbyder coaching både til private og til medarbejdere og teams på arbejdspladser.

NLP Husets undervisere er alle uddannet som NLP Master Coaches. Du kan med fordel undersøge, hvem der passer bedst til dig. De har hver især forskellige baggrunde og specialer. Fælles for dem alle er, at de også er uddannede NLP Psykoterapeuter. 

Hvad er coaching?

Coaching er en samtaleform, der hjælper dig eller flere personer med at bevidstgøre og løsne op for de vanemæssige og tillærte tankemønstre, der knytter sig til en given problemstilling, og hvor der samtidig fokuseres på at udvikle og støtte op om personens ressourcer. Du får mulighed for at sætte og nå mål, skabe klarhed over en problemstilling og i det hele taget hjælpe med at skabe forandringer. Coachen benytter sig af en avanceret spørgeteknik og en række teknikker og værktøjer, som varierer alt efter hvilken baggrund, han eller hun ellers har.

De emner, man kan arbejde med i samtalen, er uendelige. Det kan være konkrete mål, du gerne vil nå, eller det kan være uhensigtsmæssige mønstre, du vil ændre. Du kan også arbejde med en relation til et andet menneske, som du gerne vil have til at fungere bedre.

Hvad kan samtalen tage udgangspunkt i?

• Sætte mål og lægge en handlingsplan for at nå dem
• Hvad er vigtigt i mit liv? – Livsvalg og livsfravalg, værdier, prioritering
• Livskriser – skilsmisse, afskedigelse, sorg, alvorlig sygdom
• Ændring af vaner; f.eks. arbejdsnarkomani, rygning, vægttab, for lidt motion
• Håndtering af udfordringer, jobsamtaler, eksamen osv.
• Selvtillids-/selvværdsproblematikker – f.eks. jalousi, utryghed i grupper, ubeslutsomhed
• Stress
• Parforholdsproblemer
• Relationer – forældre/børn, kolleger/chef, venner
• Job – karriereudvikling, sporskifte, work-life balance mv.

Hvordan foregår det?

Udgangspunktet er, at personen, der opsøger en coach selv har svarene. Det kan dog af og til være svært at vide, præcist hvad man vil, og derfor får du stillet de rette spørgsmål, der gør dig bevidst om, hvad du egentligt vil, og hvilke forhindringer der er for at nå et givent mål. I løbet af samtalen kan du også få hjælp til at anskue tingene fra en helt ny vinkel, og dermed kan dine udfordringer pludselig stå i et helt nyt lys.

I coaching arbejder vi hovedsageligt med, hvad vi kan ændre i fremtiden og ikke så meget med, hvorfor tingene er, som de hidtil har været. 

Selve samtalen vil typisk tage udgangspunkt i, hvordan du har det, hvad du kunne tænke dig at ændre i dit liv, og hvad målet er for den konkrete samtale. En samtale kan indeholde en eller flere NLP-øvelser. I løbet af samtalen vil du få skabt klarhed over din situation, og på et tidspunkt vil du og coachen tale om mål og om, hvad der skal til for at nå det givne mål. Samtalen afsluttes typisk med en afrundende evaluering af, hvad du har fået ud af samtalen og med, hvad der skal arbejdes med fremadrettet.

Hvor foregår coachingen?

Vi har lokaler i NLP Huset i Valby, og vi kommer også gerne ud på din arbejdsplads.

Hvad koster det?

Som udgangspunkt er priserne for coaching:

Privatpersoner: Kr. 900 pr. time.
Klippekort: 5 timer kr. 4.200 / 10 timer kr. 8.000
(alle priser ekskl. moms og evt. transport).

Virksomheder: Kr. 1.250 pr. time.
Klippekort: 5 timer kr. 5.700 / 10 timer kr. 11.000
(alle priser ekskl. moms og evt. transport).

Hvordan bestiller jeg tid?

Kontakt en af vores coaches direkte og aftal, hvornår du ønsker at komme i gang, hvor I skal mødes og hvor mange samtaler, I som udgangspunkt skal planlægge. Du kan se e-mail og telefonnummer, når du vælger den enkelte coach ovenfor.

Overvejer du selv en uddannelse i personlig vækst?

Hvis du synes om måden, vi arbejder på som NLP Master Coaches, kunne det være at du har lyst til at tage en uddannelse selv? Prøv lige at læse om vores NLP Coach Practitioner. 

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev