NLP

NLP er et nyttigt redskab på din vej til selvindsigt og personlig udvikling

Vi tilbyder en lang række NLP uddannelser med mulighed for en afsluttende certificering. Er du på udkig efter et kortere kursus i NLP eller coaching, har vi også det.

Vi tager udgangspunkt i de kommunikations- og forandringsteknikker, der er blevet udviklet i USA tilbage i 1970’erne – og som stadig holder!

Vi uddanner både coaches og psykoterapeuter, men vi møder også at mange mennesker, der blot ønsker at bruge selvledelsesdelen i denne guldgrube af teknikker.

nlp-huset-lokaler-4-jpg

NLP står for Neuro Lingvistisk Programmering

Neuro

Neuro, fordi NLP bygger på en viden om vores nervesystem og hjernen

Lingvistisk

Lingvistisk, fordi NLP tager udgangspunkt i, at vi bruger sproget for at forstå verden.
Vi ’sætter ord på’, som man siger

Programmering

Programmering, fordi NLP som en psykologiske teori og model antager, at vi ved hjælp af indre billeder og lyde, indre dialog og kropsfornemmelser så at sige “programmerer” os selv til at være enten ressourcefyldte eller drænede for energi, glade eller nedtrykte  osv. Og også fordi vi gennem enkle teknikker kan ‘omprogrammere’ os selv

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få e-bogen “Bevar de gode relationer på jobbet og privat, også når noget står i vejen”.

NLP uddannelse med certificering

Hos os kan du få en NLP certificering på flere af  uddannelserne. Grunduddannelserne (Practitioner) har samme indhold af NLP, men at vi vinkler og træner forskelligt alt efter, hvad du skal bruge uddannelsen til. Du kan derfor vælge imellem:

  • NLP Practitioner uddannelse er NLP til selvledelse / kommunikation / ’selvcoaching’. Vi har holdstart 2-3 gange om året.
  • NLP Coach Practitioner uddannelse er NLP kombineret med coaching og et fokus på at bruge NLP professionelt. Vi har holdstart 2 gange om året.
  • NLP Business Practitioner uddannelse giver dig redskaber til en travl hverdag, hvor du  kommunikerer og samarbejder med mange forskellige mennesker. Vi har holdstart 2 gange om året.
  • NLP Master Coach uddannelse er en overbygningsuddannelse, hvor du lærer at bruge NLP til samtaler med højt udbytte. Her mødes alle NLP Practitioners uanset retningen på deres grunduddannelse. Vi har holdstart 2-3 gange om året.
  • NLP Psykoterapeut uddannelse er en 2-årig overbygning på NLP Master Coach uddannelsen; dvs. den samlede uddannelse tager 4 studieår. Uddannelsen er godkendt og anbefalet af Dansk Psykoterapeut og giver på sigt mulighed for autorisation. Holdstart 2 gange hvert efterår.
  • NLP Supervisor uddannelse er en  overbygning på NLP Master Coach, hvor du lærer at gennemføre både indivuel og gruppesupervison. Starter 1 gang om året.

Læs om vores mange uddannelser:

Mere om NLP

NLP er kort fortalt en samling af begreber og teknikker, der kan hjælpe os med at skabe forandringer i vores liv. Det vil du kunne opleve i praksis på en NLP uddannelse. 

Udgangspunktet er de indre mentale og følelsesmæssige processer, hvor vi hele tiden skaber og tillægger vores liv mening og betydning ved at sortere og kombinere vores oplevelser: Vores model af verden.

Når vi ønsker at skabe en forandring, kan det ske ved at blive bevidst om disse mentale og følelsesmæssige processer og derefter at arbejde med fx at finde og træne nye strategier.

Vi arbejder med erkendelse og forandring på seks niveauer: Omgivelser, adfærd, evner og færdigheder, værdier og overbevisninger, identitet og vision/helhed. Ideen, om at udvikling foregår på mange niveauer, indebærer, at man må betragte hele mennesket for at forstå og støtte det til helhedsorienterede forandringer.

Samtidig er vi som mennesker en del af mange andre menneskers liv – både i vores familie, på vores arbejdsplads, i vores vennegrupper osv. Derfor arbejder vi altid med at inddrage disse mange relationer – især, hvis de er en del af vores problem eller løsning. Prøv a se nærmere på de konkrete NLP uddannelser. 

lene-og-ove-i-rum-1-jpg

Godkendelser

Vi er medlem NLP-Foreningen i Danmark – den uafhængige brancheforening for alle NLP-skoler. Vores NLP-uddannelser på 1. og 2. år er godkendt herigennem.

Herudover er NLP Psykoterapeut uddannelsen godkendt og anbefalet af Dansk Psykoterapeutforening.

NLP i fremtiden

NLP udvikler sig til stadighed og er i sit grundlag skabt ved at studere velfungerende mennesker og lære af deres tankemønstre. Meget NLP kan i dag forklares ud fra neuropsykologisk forskning, og pointer fra NLP har bredt sig til f.eks. undervisningssektoren i Danmark, fordi man i dag ved, hvor vigtigt det er at tale til menneskers forskellige sanser, for at de kan lære og forstå.

Tidligere kursister

Blog

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev