Coach uddannelser

Coaching er slået igennem som et uundværligt værktøj på de fleste arbejdspladser. Coaching er kommunikation på højt niveau.

NLP Coach uddannelserne i NLP Huset adskiller sig fra mange andre uddannelser ved at være solidt funderet i NLP, så du som coach fra os vil kunne underbygge dine spørgsmål og forandringsprocesser med den brede vifte af NLP-teknikker og NLP–modeller.

Samtidig bygger vi vores undervisning og træningen af teknikkerne på principperne om en anerkende og ressourcefuld tilgang til hinanden. Det afspejler sig bla. i vores feedbackmodel, som er en vigtig brik i udviklingen af dine kompetencer som NLP Coach. Hør her Ove Schroll præsentere Sandwichmodellen.

Læs mere om coaching…

Mennesker og resultater

Gode coaches får både mennesker og resultater til at blomstre

Samtalen

Coaching er en samtale med en særlig struktur og rollefordeling: Coachen lever sig ind i en anden persons tankeverden og stiller udfordrende og kreative spørgsmål

Udbyttet af coaching

Udbyttet af en coachuddannelse er mere klarhed og struktur på eksisterende viden, øget læring, større handleparathed og bedre resultater. Coaching hjælper samtalepartneren til at finde sine egne løsninger og tage ejerskab for at opnå resultater, der bygger på egne målsætninger

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få e-bogen “Bevar de gode relationer på jobbet og privat, også når noget står i vejen”.

Coachuddannelser med certificering

  • NLP Coach Practitioner er NLP kombineret med coaching og et fokus på at bruge NLP professionelt. Uddannelsen er til dig, der har brug for en grundig og praksisnær uddannelse m. certificering. Vi har holdstart 2 gange om året.
  • NLP Master Coach er overbygningsuddannelsen, som du du kan gå videre på, når du er certificeret NLP Coach. Vi har holdstart 2-3 gange om året.

En certificering som NLP Master Coach eller NLP Master Practitioner er forudsætningen for at kunne fortsætte på vores videregående uddannelser som NLP Psykoterapeut eller NLP Supervisor.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om dine muligheder for en kompetencegivende uddannelse.

 

 

Læs om vores uddannelser:

Brug for et kortere kursus i coaching?


Når du har deltaget på en af ovenstående kurser, kan du fortsætte på en NLP Coach Practitioner uddannelse (hhv. fra modul 2 eller 3).

infosider-cf142234-jpg

Godkendelser

NLP Huset er medlem af den danske brancheforening NLP Foreningen og alle vores uddannelser er godkendt af dem.
Herudover er alle vores coachuddannelser er udviklet i overensstemmelse med ICF’s Core Competences.

Tidligere kursister

Blog

Nyeste artikler

Grundlæggende NLP uddannelser
m. certificering

Overbygningsuddannelser
m. certificering

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev