Bliv assistent

Har du overvejet, hvordan det ville være at komme tilbage i NLP Huset som assistent - og få repeteret noget af din NLP uddannelse?

Du får som assistent mulighed for at bidrage med dine NLP- og coachingkompetencer, når grupperne skal træne det, de lærer. Samtidig får du repeteret stoffet og får mulighed for at opdage nye sider af teorierne og teknikkerne.

Du deltager i undervisningen og skal min. kunne facilitere to øveaftener mellem hvert undervisningsmodul. 

Ud over den faglige læring du får som assistent, skal du også hjælpe med en række praktiske opgaver som f.eks. at lave kaffe, sætte frokost frem samt åbne og lukke i Huset morgen og eftermiddag.

Opgaven som assistent er ulønnet.

gruppeterapi_infoside-samtale-3-kursister-jpg

Fordele ved at blive assistent i NLP Huset

Ny rolle

Du vil genopleve undervisningen men på et nyt niveau, fordi du har fået en anden rolle

Dybere forståelse

Du forstår teorien og teknikkerne hele lidt grundigere, lidt dybere

Inspiration til at undervise

Du får en unik mulighed for at se, hvad underviserne gør formidlingsmæssigt for at stimulere læreprocesserne, og hvordan de studerende udvikler sig og lærer

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få e-bogen “Bevar de gode relationer på jobbet og privat, også når noget står i vejen”.

Udbytte af et assistentforløb og forventninger til dig

Du får du masser af læring, fordi du i den nye rolle som assistent kan iagttage  undervisningen lidt udefra og får repeteret teorien og metoderne på den måde. Det kan give mange aha-oplevelser, fordi du simpelthen forstår NLP-værktøjerne bedre bagefter.

Du kommer til at sætte dine kompetencer i spil, fordi du kommer i 3. position i forhold til både undervisere og deltagere. Du skal undervejs bidrage med den lavpraktiske del, der får det hele vores dejlige Hus til at fungere.

Du kan blive assistent, hvis du…

Selv har en tilsvarende NLP-uddannelse og har erfaring med coaching. Du må meget gerne være certificeret på NLP Master niveau.

Hvis vi ikke skønner, at du er klar til at være assistent, kontakter vi dig direkte.

 

 

Se alle vores uddannelser:

Det vil du opleve som assistent

  • Du følger holdet på de forskellige moduler og ser udviklingen hos den enkelte deltager
  • Dine kompetencer bliver sat i spil fra dag 1, da kursisterne ofte har spørgsmål til dem, der har gennemført uddannelsen før dem
  • I løbet af modulerne vil du sandsynligvis også opleve, at flere kursister vil bede om individuelle samtaler og coaching med dig
  • Ud over at være en vigtig person for deltagernes faglige udvikling på uddannelsen, vil du også være rollemodel for det at praktisere NLP, og for NLP Husets værdier og menneskesyn
  • Samtidig skal du løse en række praktiske opgaver i Huset, som får dagene til at blive en god oplevelse for kursisterne. Noget vi sætter meget højt.
coaching-kursus-deltagerne-traener-i-smaa-grupper-jpg

Inden du starter som assistent

Når du er godkendt som assistent, sender vi dig en manual med en række tips til, hvad du kan og skal være opmærksom på i rollen som assistent.Desuden får du en liste med de praktiske opgaver, som assistenterne løser for os (kaffe, frokostanretning osv.).

Kontakt os

Vælg den uddannelse, der indholds- og datomæssigt passer dig bedst at være assistent på.
Send en mail eller ring på 70 21 90 01, når du ved, hvilket hold, du vil være assistent på. 

Tidligere kursister

Blog

Nyeste artikler

Grundlæggende NLP uddannelser
m. certificering

Overbygningsuddannelser
m. certificering

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev