NU VED JEG, HVAD JEG SKAL LAVE SOM 60 ÅRIG…

aeldre-dame

Det går hurtigere og hurtigere derude i samfundet. Mange medarbejdere synes ikke, de kan følge med – og de kan have særdeles svært ved at forestille sig selv i et job som 60-årig.

Du sidder måske med nogle af disse spørgsmål:

Hvordan bevarer jeg energien på jobbet og privat?
Hvordan er jeg mest mulig kreativ?
Hvordan faciliterer jeg processer, så projektdeltagerne når frem til noget brugbart?
Hvordan rådgiver og coacher jeg ledere og medarbejdere, så vi arbejder i retningen af et fælles mål?

Vi opleve, at vores kursister får ny energi og konkrete kompetencer, de kan tage med tilbage både i jobbet og privat. Ligesom de pludselig kan se nye muligheder i forhold til deres individuelle udfordringer.

Mød her lederen Peter, kommunikationskonsulenten Elsebeth, coachen Lone og it-konsulenten og sangeren Dariana. De var alle med på vores seneste NLP Master Coach uddannelse. Én af dem, fandt faktisk ud af, hvad hun skulle lave som 60-årig…

  • “Uddannelsen har gjort mig mere bevidst om, at jeg gør det rigtige som chef – og forhåbentlig bliver jeg en endnu bedre chef. I forvejen har medarbejderne i min afdeling virksomhedens laveste sygefravær, og de bliver her i længst tid. I løbet af NLP Master Coach uddannelsen har jeg fået større forståelse for og accept af, at medarbejderne har ressourcerne til at finde en god løsning selv. Jeg kan også bedre spørge ind på forskellige niveauer, så vi alle kan se det fælles mål for os. Det giver et større commitment, og det betyder, at medarbejderne har endnu mere lyst til at komme på arbejde.” (Peter Balleby)
  • “Jeg har fået indsigt i alle mulige hjørner, som er beslægtet med min kommunikationsuddannelse. Især har jeg fået sat turbo på min sproglige opmærksomhed, når jeg er i kontakt med andre. Nu tænker jeg, at jeg er blevet en bedre kommunikationsrådgiver, og at jeg også vil kunne coache professionelt, afholde bedre workshops og varetage HR-opgaver.” (Elsebeth Christensen)
  • “Jeg har fået større sikkerhed omkring min egen coaching ved at være assistent på uddannelsen. Jeg har primært givet feedback for at hjælpe kursisterne, og det har gjort det meget tydeligt for mig, hvad der er på spil i processen og resultatet. Kursisterne har også inspireret mig til at få nye ideer, som jeg kan bruge i min egen virksomhed, når jeg afholder workshops.” (Lone Lyngbye)
  • “Jeg føler lige nu, at Master Coach uddannelsen er et skridt på vejen til at blive NLP Psykoterapeut. Jeg har altid været den, folk betroede sig til – og det føles naturligt at lytte, stille spørgsmål og hjælpe andre. Det vil jeg gerne gøre som terapeut, og jeg fortsætter derfor på den 2-årige overbygning som NLP Psykoterapeut. Jeg kan se mig selv være psykoterapeut som 60-årig, ved siden af at jeg arbejder med it og musik. (Dariana Charquero Kestenholz)

Tag med på en NLP uddannelse, fx NLP Master Coach og få redskaberne. Du er selvfølgelig også velkommen til at lade dig inspirere af vores kalender i menuen herover.

Har du lyst til at følge vores nyhedsbreve, så tilmeld dig her

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev