FEJLEN MANGE BEGÅR, NÅR DE DRØMMER OM AT BLIVE STÆRKE OG SLANKE

slank

Vi vil i den kommende tid sende dig tips til at få indsigt i “din indre motor”: Dine følelser og tanker.

Det, du tænker og føler, er jo grundlaget for din motivation, dit humør og din relation til først og fremmest dig selv. Men også til din ægtefælle/kæreste, børn, chef, kolleger og venner.

Vi vil både give gratis tips, du kan bruge med det samme, og inspiration til kurser og uddannelser, du kan tage i NLP Huset.

Selvom 8 ud af 10 vores kursister kommer for at blive endnu dygtigere til deres job, så er det helt almindeligt, at kursisterne tager private problemstillinger op, når de bliver coachet af en af de andre kursister. En af de ting, som mange i starten gerne vil coaches på, handler om slankekure og motion. Flere har svært ved at komme i gang med at træne. Eller også vil folk
gerne tabe sig, men det bliver ikke rigtig til noget. Kender du det?

En af de “fejl” mange begår

Vi oplever igen og igen at folk begår de samme “fejl” eller ikke er opmærksomme på, hvad der skal til, når de vil tabe sig eller være sundere.

Her er et eksempel på en “fejl”, som du med fordel kan tage højde for:

Du er måske ikke nok opmærksom på, hvad der egentlig foregår i dine tanker og følelser.

Tip: Spørg dig selv: “Hvad er mit mål?” og “Hvad forhindrer mig i at nå mit mål?”.

Du kan også med fordel forestille dig selv allerede have opnået målet. Vær vedholdende og se dit indre “billede” af dig selv i målet i en periode.

En slankekur eller en effektiv træning starter nemlig mellem ørene.

Tippet er ikke tilstrækkeligt til at komme helt i mål. Men det kan være starten på vejen derhen.

Skyd genvej til dit mål

Du kunne også tage en NLP-uddannelse og få værktøjer, der kan skyde genvej til din indre motor, din motivation. Læs mere om NLP her

Forstår du endnu mere, hvordan du selv er indrettet, vil du kunne holde dampen oppe og lettere kunne forfølge og lykkes med dine mål.

Vi kan anbefale NLP Practitioner / NLP Business Practitioner uddannelsen (der har fokus på at lede dig selv tanke- og følelsesmæssigt) eller NLP Coach Practitioner (der har fokus på at coache andre – og dig selv).

De bedste hilsner

Ove Schroll og Lene Bredahl

P.S. Slå til allerede i dag og få gratis adgang en håndfuld af vores undervisningsvideoer. Tilbuddet gælder til og med 1. juni 2020.
Du er velkommen til at ringe eller skrive til os, hvis der er noget vi kan gøre for dig. Telefon 70 21 90 01.

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev