BLIV EN BEDRE KOMMUNIKATIONSMEDARBEJDER

nlp-huset-bedre-til-at-kommunikere

På vores coachuddannelse oplever vi indimellem, at der deltager kommunikationsmedarbejdere. Et eksempel på det er Christina, der har arbejdet i en del år m kommunikation i en større offentlig organisation.

Bedre til at lytte og spørge ind
Da Christina tilmeldte sig vores coach uddannelse, havde hun et ønske om at blive en endnu dygtigere til sit fag. Hun opfattede sig selv som én, der i forvejen var god til at lytte og stille åbne spørgsmål. Alligevel gjorde det en stor forskel for hende at gennemføre uddannelsen:

– Jeg oplever, at de interviews, jeg gennemfører nu, er præget af en større grad af tillid og et mere intenst nærvær. Jeg lytter simpelthen mere og bedre. De spørgsmål, jeg stiller, opstår mere intuitivt i nuet, fordi jeg i højere grad fornemmer det menneske, jeg sidder overfor. Det gælder også, når jeg har rådgiverkasketten på.

Som regel får vores kursister meget mere med sig hjem, end de egentlig havde forestillet sig. Det mærker Christina også i sin dagligdag på jobbet.

– Jeg er blevet bedre til at lede mig selv, når jeg vil udvikle kreative ideer, hvis noget opleves som kedeligt, eller der er en opgave, som jeg føler mig usikker på. Nu er jeg i stand til at agere og motivere mig selv på en helt anden bevidst måde end før.

Vores kursister bliver præsenteret for et hav af NLP-teknikker og øvelser, så de som regel får revideret deres syn på sig selv og andre. Ofte oplever vi, at folk kommer tættere på det, de ønsker sig:

– Jeg har indimellem haft det svært i mit arbejdsliv, fordi jeg næsten altid har følt, at jeg skulle overperforme. Nu her efter coach uddannelsen er jeg blevet langt bedre til at lede og motivere mig selv følelsesmæssigt. Jeg justerer løbende på mine negative automatiske overbevisninger, så jeg fx i stedet for at tænke “det er ikke godt nok”, vælger at tænke mere konstruktive og støttende tanker.

Coach uddannelsen har betydet, at jeg føler mig som et gladere menneske, for jeg har fundet ind til en mere autentisk kerne.

Overvejer du også at tage en coach uddannelse hos os? Så læs mere her

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev