SÅDAN UNDGÅR DU KONFLIKTER PÅ JOBBET

jul_3_kampagne_2018

En af vores tidligere kursister, Caroline på 42, havde arbejdet som lærer på den samme skole i flere år, da der pludselig opstod en konflikt mellem hende og nogle kolleger. Caroline følte sig forurettet og blev meget vred på både den nærmeste chef og på kollegerne. Det endte med en sygemelding fra Caroline i ca. 3 uger.

“Jeg blev så gal, at min HR-chef hørte om det. Hun indkaldte mig til et møde for at finde ud af, hvordan de kunne hjælpe mig tilbage på jobbet”, forklarer Caroline.

Lidt nødtvunget gik HR-chefen med til Carolines forslag om at få et kommunikationskursus i NLP Huset, da bedre kommunikation ville gavne både Caroline og hendes kolleger.

Særligt én øvelse gjorde forskellen

På kurset var der særlig én NLP-øvelse, som gjorde forskellen for Caroline.

“Der var en øvelse, hvor jeg kom til at se tingene fra en bestemt mandlig kollegas vinkel, og bagefter så jeg både ham og mig selv udefra. Det var en af de kolleger, som jeg havde det svært med. Det var virkelig hårdt at se sig selv være SÅ vred”.

“Da jeg kom tilbage på arbejde oplevede jeg, at jeg fik et bedre forhold til kollegaen. Det er meget mærkeligt, men måske udstråler jeg noget andet nu. Jeg har ikke den vrede inde i mig mere og kan derfor bedre lytte og observere ham på en positiv måde. Han er begyndt at opsøge mig for at tale med mig – og så er han begyndt at rose mig”.

P.S. Caroline er et opdigtet navn på kursisten, da hun ønsker at være anonym.

Læs mere om NLP i denne artikel

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev