David, vores tidligere coach-studerende, synes du skal vide det her

David - tidligere coach-studerende

“Bag enhver adfærd ligger der en positiv intention. Det er en af grundprincipperne og nok det vigtigste råd, jeg kan give videre fra NLP´ens og coachingens verden. Jeg bruger det dagligt, når jeg reflekterer over min egen adfærd, og når jeg ser hvordan andre reagerer”, forklarer David.

Til daglig arbejder David som agil coach i sin egen virksomhed (Griffin Aps). Han faciliterer workshops og underviser medarbejdere i forskellige virksomheder, der arbejder med IT.

Når David gør det godt, er der især en vigtig grund:

Skaber enighed og retning med coaching

“Jeg er blevet undervist i coaching og NLP, og det har betydet at jeg har udviklet mig personligt. Samtidig har jeg fået konkrete spørge- og lytteteknikker. Jeg møder nu folk, der hvor de er, hvilket gør det meget lettere at lede og følge dem mod målet.”

“Jeg føler, at jeg med coach-uddannelsen er blevet mere åben, favnende, tolerant og mere nysgerrig på mig selv og min omverden. Jeg ser på folks bevæggrunde og er ikke-dømmende. Nu føler jeg en indre ro og hviler mere i mig selv. Jeg ved nu, at vi alle sammen har hvert vores billeder af virkeligheden og for mig gælder det om at forsøge at forstå de andres billeder, så vi kan finde fælles fodslag og opnå god rapport”.

Som et konkret eksempel nævner David, at han er blevet mere bevidst om, hvilke ord der benyttes i samtaler:

“Jeg kan slå ned på enkelte ord, som kan skabe konflikt i dialogen i et team. Det gør det lettere af afmontere en svær situation og vi kan komme videre med en fælles forståelse.”

David bor i en lille by mellem Aarhus og Skanderborg. På papiret er der lang vej til Valby, hvor NLP Huset ligger. Trods udsigten til 3-timers togture til og fra København, valgte David alligevel at tage en coach-uddannelse netop her.

“Jeg fik NLP Huset anbefalet af andre, der mente, at det var det bedste sted i Danmark at blive undervist i coaching. Jeg har ikke fortrudt og er altid blevet mødt med åbne arme”.

Vil du også blive dygtigere til dit fag?
Vi møder gang på gang dygtige mennesker, som gerne vil toppe deres faglige profil med NLP og coaching. Måske vil en coach-uddannelse også være noget for dig? Ring eller skriv til os, hvis du er det mindste i tvivl. Det er helt uforpligtende.

Bedste hilsner

Ove Schroll og Lene Bredahl

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev