Jeg havde en sund portion skepsis overfor NLP og coaching

Tina Pedersen

“Jeg havde en sund portion skepsis over for NLP og coaching, da jeg startede på uddannelsen i NLP Huset”. Sådan fortæller Tina Pedersen, der arbejder i virksomheden Plandent og sælger et administrativt journalsystem til tandlæger.

For Tina skete skiftet fra skepsis til tro på at det virkede, efterhånden som hun blev coachet af de medstuderende:

“Da jeg overgav mig i situationen og legede med, kunne jeg mærke på min egen krop at det virkede. Jeg fik mere selvindsigt og oplevede at der faktisk skete noget. Det handler om at gå ind i NLP-ens verden med et åbent sind”.

“Efter NLP-uddannelsen har jeg fået sindssygt gode kundemøder med tandlæger, klinikassistenter og administrativt personale rundt om på klinikkerne. Jeg lytter på en anden måde og stiller bedre spørgsmål til kunderne. Det er ikke, fordi jeg var dårlig til mit job før. Men nu går jeg ud fra alle møder med en succes-fornemmelse. Især fordi jeg nu langt lettere
kan tale med mennesker, som er forskellige fra mig selv. Den gode kontakt er blevet endnu bedre. Og som sælger er det vigtigste i jobbet netop kontakten til kunden”.

Skal du med?
Vi afholder et par gange om året NLP Coach Practitioner-uddannelsen. Skal du med næste gang? Du kan booke en plads allerede nu, hvis du vil sikre dig én.

De bedste hilsner

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev