DISSE 3 TYPER VÆLGER TYPISK MINDFULNESS – HVILKEN TYPE ER DU?

Vi oplever, at mange mennesker overvejer at tage et mindfulness kursus. Måske er du én af dem – men er stadig lidt i tvivl, om det er noget for dig?

Så hør her: Hvis du ved, hvem der (også) vælger vores mindfulness kursus eller uddannelse, så gør det måske valget nemmere?

  1. De fleste af vores kursister er privatpersoner, der af egen lomme betaler for et kortere eller længere kursus i mindfulness. Kursisterne har typisk været stressramte eller vil de forebygge, at de bliver ramt af stress og overbelastning.
  2. Vi ser flere og flere deltagere fra kommuner eller organisationer, som ønsker en mindfulness uddannelse. De vil gerne hjælpe mennesker eller borgere med en stress-problematik, fx inden for psykiatrien, på børne- og ungeområdet og lignende.
  3. Endelig møder vi en del terapeuter, coaches og andre, der gerne vil instruere deres klienter i at bruge mindfulness. De har det til fælles, at de gerne vil gerne hjælpe deres klienter med at styre deres tanker og følelser. Det vil nemlig smitte af på klienternes evne til at opleve, hvad der sker i og omkring dem, og hvordan de mest hensigtsmæssigt reagerer på det, der sker. Det er en fordel i forhold til kontakten med andre mennesker og i situationer, som er svære og får tankerne til at køre i alle retninger.

Kan du genkende dig i én af typerne? Og har du stadig svært ved at se det for dig?

Vi har lyttet til de 2 forbehold, som går igen og igen, når mennesker overvejer at uddanne sig i mindfulness hos os. Og vi har derfor valgt at redesigne vores mindfulness uddannelse, som vi kalder Mindfulness Practitioner. Uddannelsen bygger på Jon Kabat-Zinns 8 ugers evidensbaserede mindfulness-program:

“Det tager for lang tid”

– Vi har forkortet vores uddannelse, så den er blevet to dage kortere. Nu varer den kun 6 kursusdage fordelt over 4 måneder. I løbet af de 4 måneder vil du komme til at praktisere mindfulness derhjemme, i toget eller et tredje sted, der passer dig. Selv 2 minutter om dagen kan gøre en forskel.

“Det er for dyrt”

– Vi har sat prisen ned fra 16.000 kr. til under 10.000 kr. Det gør den nu 6 dages Mindfulness Practitioner uddannelse mere overkommelig at tage for flere mennesker.

På trods af fornyelsen, får du stadig en god og grundig mindfulness uddannelse, hvor vi inddrager coaching og NLP for at hjælpe med at holde motivationen.

Ret hurtigt vil du mærke en forskel

Allerede efter de to første kursusdage på Mindfulness Practitioner, vil du mærke en tydelig forskel, hvis du praktiserer mindfulness jævnligt.

Mindfulness udskrives flere steder i verden på recept af læger. Og som én af vores tidligere kursister, Ulla, sagde:

“Det mest fantastiske ved Mindfulness er, at det kan praktiseres overalt og at det er uden bivirkninger”.

Skal du med nu?

Skal du med på vores Mindfulness Practitioner uddannelse? Så læs mere her og tilmeld dig her.

Hent her en lille guidet mindfulness øvelse med vores dygtige underviser Liselotte Hjorth, hvis du ikke kan vente.

Du er selvfølgelig velkommen til at ringe til os på kontoret på telefon 70219001 for at høre nærmere.

Bedste hilsner

Ove Schroll og Lene Bredahl

Har du lyst til at følge vores nyhedsbreve, hvor vi bl.a. bringer interviews med kursister, som har gennemført vores mindfulness uddannelser, så tilmeld dig her

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev