HVORDAN DU MØDER DINE BØRN MED OVERSKUD EFTER EN LANG ARBEJDSDAG

NLP Træner uddannelsen - Lene Bredahl underviser

Kender du det? At køre træt og halvstresset hjem fra arbejde. Dine tanker kredser om dagen, der gik og alt det, du ikke nåede og som ligger og venter på dig til i morgen. Du kommer hjem, men du har ikke helt overskuddet til at være nærværende over for dine børn.

Situationen er typisk for en del af vores kursister.

En tidligere kursist, lad os kalde ham Simon, er en travl direktør fra en stor international virksomhed. Han brugte en øvelse fra NLP Huset til at komme hjem med overskud og nærvær til familien.

Lad dig inspirere og prøv øvelsen:

  1. Læg mærke til, hvordan du har det, nu hvor du er på vej hjem fra arbejde i bilen, på cyklen eller med toget.
  2. Forestil dig nu, at du kommer ind ad døren derhjemme. Oplev det fra børnenes perspektiv: Hvad ser de komme ind ad døren? Hvad hører og mærker de mon?
  3. Se dernæst situationen udefra: Forestil dig, at du kommer hjem og ser situationen udefra, når du kommer ind i stuen med børnene. Du skal udelukkende opleve situationen, som om du var en flue på væggen.
  4. Langsomt kan du prøve at undersøge situationen via de to perspektiver (børnene og fluen på væggen) og herfra give dig selv nogle gode råd til, dels hvad børnene har brug for, og dels hvad hele situationen kræver af dig, nu hvor du ser den udefra.
  5. Gå nu tilbage til dit udgangspunkt, hvor du mærker dig selv og måske kan tage nogle af de gode råd til dig.
  6. Nu vil du være mere klar til at møde familien med nærvær.

Øvelsen virkede for Simon, der hver dag gennemgår de 6 trin på vej hjem fra arbejde. Efterhånden tager det kun 5 minutter at lave øvelsen i bilen. Resultatet har været et helt andet og mere hyggeligt familieliv, fordi han er anderledes nærværende og lyttende.Øvelsen kan også bruges til at styrke forholdet til din partner, dine kolleger, medarbejdere og kunder.

P.S. Uanset om du er leder eller medarbejder tilbyder vi kurser, der bygger på dokumenteret viden om, hvordan hjernen fungerer og kobler det til kommunikation og coaching. I et fortroligt rum med max. 14 kursister får du masser af øvelser, viden og indsigter ind under huden, som både kan bruges på job og privat. Se her i linket, hvornår vi starter næste NLP Business hold

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev