SÅDAN FINDER DU (MÅSKE) HJEM I DIG SELV (OG NYE VEJE ÅBNER SIG)

fjollebillede-alle-2020

“Vi oplever, at flere og flere mennesker i disse år er optaget af personlig vækst. Vi kan mærke, at folk netop vælger NLP Huset, fordi man også kan blive psykoterapeut her”.

Ordene kommer fra Lene Bredahl, da det første hold psykoterapeuter fra NLP Huset – inklusiv hende selv – blev færdiguddannede i juni måned.

Om eftermiddagen er pladsen uden for NLP Huset i Valby fyldt med 3. og 4. års studerende, der fejrer de 4. årsstuderendes afsluttende eksamen – og den beståede årsprøve for alle 3. årsstuderende. De sidder sammen ved små runde borde og spiser tapas, mens de nyder en corona-øl i den varme sol. Med behørig afstand til hinanden, selvfølgelig for at overholde retningslinjerne i forhold til COVID-19. Alligevel summer det af snak og klirren ved bordene.

“Jeres tilgang er fyldt med jeres egne interesser”

Lidt senere, indenfor, overrækkes eksamensbeviserne af psykolog Ove Schroll, der har undervist psykoterapeuterne sammen med psykoterapeut Kasha Hansen. Til stede er også Bent H. Niebling, der har været ekstern censor. Ove holder tale og fremhæver især den ihærdighed, de studerende har vist på overbygningen (3. og 4. år):

“I har arbejdet intenst for at nå hertil, hvor I er i dag. Og hvor er vi stolte over det resultat, I har opnået hver især. Samtidig har vi under eksamen kunnet se, hvor meget I har taget specialiseringen til jer. Både jeres skriftlige projekter og jeres terapisessioner har vist, at I har kombineret NLP med de teorier og metoder, der passede lige præcis hver enkelt af jer. Og det var jo det, der var hele ideen oprindeligt. Stort tillykke”.

Kasha udtrykker glæde over at have mødt de studerende og fulgt dem – og kalder dem “pionerer”. Bent fortæller, at han for 3 år siden foreslog NLP Huset at lave en psykoterapeutuddannelse, og at det har været spændende at se resultatet. Som censor fremhæver han de nyudklækkede psykoterapeuters høje niveau og forskellighed – og uddannelsens gode kvalitet: “Jeres tilgang er fyldt med jeres egne interesser. Gå ud og forandre verden lidt”.

Er kommet hjem i sig selv

Flere af de nyuddannede psykoterapeuter tog også ordet. Ord som “taknemmelighed”, “lettelse” og “glæde” gik igen. Én fortalte, at hun er kommet “et andet sted hen” (i positiv forstand). En anden, at hun “er kommet hjem i sig selv”. Hør hvad nogle af psykoterapeuterne drømmer om at ruge uddannelsen til i den lille video herunder – og se også stemningsbilleder fra dagen længere nede på siden

Annalise Christensen

En glad studerende – Annalise Christensen – får sit certifikat efter en velfortjent indsats

Ove Schroll og ekstern censor Bent H. Niebling

Eksaminator og underviser Ove Schroll og ekstern censor Bent H. Niebling får taler og tak fra de studerende

Pia Trane Jørgensen, Susanne Hauzmann, Tonni Buur og Jonas Nielsen

Hygge med tapas, corona-øl og cava. Nye NLP Psykoterapeuter – Pia Trane Jørgensen, Susanne Hauzmann, Tonni Buur og Jonas Nielsen

‍Heidi Struve og fejrer uddannelsen i solen sammen med ekstern censor Bent H. Niebling

‍Heidi Struve og fejrer uddannelsen i solen sammen med ekstern censor Bent H. Niebling

Måske har du selv fået lyst til at starte på en NLP uddannelse – og måske er du allerede undervejs? Med den 2-årige overbygning som NLP Psykoterapeut får du mulighed for at dykke ned i din personlige udvikling og få endnu større psykologisk indsigt. Indsigterne kan bruges i mange forskellige jobs.

De bedste hilsner

Ove Schroll og Lene Bredahl

P.S. Vi håber, du er blevet inspireret – eller måske kender du én som kunne tænkes at blive inspireret af dette blogindlæg? Send endelig linket videre 🙂

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev