4 ÅR ER GODT NOK LANG TID!

pokal

Det tænker mange, når de først hører om vores 4-årige NLP Psykoterapeut uddannelse. Ja, det er lang tid. Men du kan nå at hoppe af flere gange. Holde pause og komme tilbage.

Undervejs på NLP Psykoterapeut uddannelsen får du nemlig forskellige forløb, som du kan bruge til noget konkret.

Efter 1. år har du redskaberne, der gør dig mere nærværende, lyttende og i stand til at stille bedre spørgsmål. Du er blevet bedre til at lede din egen følelsesmæssige tilstand og kan coache andre ud fra grundlæggende modeller. Du bliver certificeret som NLP Practitioner – en uddannelse, som findes i rigtigt mange lande rundt omkring på kloden.

Efter 2. år kan du nedsætte dig som coach. Du kan sætte et lille skilt på døren og tage imod klienter. Du har nemlig coachet mange gange og har fået erfaring med at arbejde kreativt med coaching og NLP. Du bliver certificeret som NLP Master Coach

Efter 3. år bliver du gradvist mere fagligt og personligt robust, så du kan håndtere og hjælpe mennesker gennem det svære og det tilsyneladende meningsløse. Du er formodentlig begyndt at have klienter for langsomt at starte din klinik op. Du kan et par aftener om ugen bruge NLP Husets terapilokaler, og du kan vælge at tage penge for sessionerne. 3. år afsluttes med en eksamen, som skal bestås, før du kan gå videre på 4. og afsluttende år.

Efter 4. år er du uddannet NLP Psykoterapeut (MPF – dvs. du kan blive medlem af Psykoterapeutforeningen, da vores uddannelse er godkendt og anbefalet af foreningen). Du kan nu arbejde som terapeut for klienter enkeltvis eller i grupper.

Du kan også tage uddannelsen som en faglig efteruddannelse – det gør fx mange psykologer, læger, psykiatere, skolelærere, pædagoger, jordemødre og sygeplejersker for at styrke deres faglige profil.

Vi reklamerer for dig…

Vi tilbyder at reklamere for dig på vores hjemmeside, mens du er under uddannelse. På den måde finder klienterne lettere frem til dig.

Der findes kun to skoler i Danmark, der uddanner NLP Psykoterapeuter. Der findes derfor heller ikke mange certificerede NLP Psykoterapeuter.

Skal du være én af de få?

Bedste hilsner

Ove Schroll & Lene Bredahl

P.S. Har du lyst til at følge vores nyhedsbreve, så tilmeld dig her

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev