Vidste du, at disse egenskaber er efterspurgte?

En undersøgelse fra 2017 viser, at 37 procent af de adspurgte medarbejdere ønsker at arbejde med sine personlige egenskaber såsom evnen til samarbejde og kommunikation Tilsvarende er der andre undersøgelser, der dokumenterer, at arbejdspladser i stigende grad har fået øjnene op for vigtigheden af netop disse egenskaber

Måske har du også et ønske om at udvikle dine egne evner i forhold til samarbejde og kommunikation? Du har måske for nylig været til MUS-samtale. I så fald har I højst sandsynligt talt om, hvilken vej du skal udvikle dig fagligt og personligt.

Den personlige kontakt
I de fleste jobs er der et element af kontakt med andre kolleger, samarbejdspartnere, medarbejdere, borgere eller kunder. Meget ofte kan netop den personlige kontakt og evnen til at reflektere over sig selv og relationen spille en afgørende rolle for, om du lykkes i jobbet.
Mange mennesker tænker dog mest på kurser og uddannelser af faglig karakter, når de sidder sammen med chefen til MUS-samtalen.
Nogle af os overser de personlige evner til at styre vores egen indre tilstand, når vi er i kontakt med andre. Det ville i virkeligheden ville give mindst lige så meget værdi (hvis ikke mere), hvis du gjorde det. Næsten uanset om du arbejder i en stor offentlig organisation eller i en privat virksomhed.

Få redskaberne og skab resultater…
Se her eksempler på, hvad studerende hos os fortæller om deres udbytte:
● “Jeg er meget logisk tænkende og blev overrasket over, hvad NLP kan. Jeg gik ind til uddannelsen, fordi jeg ville have nye ledelsesværktøjer. Undervejs fik jeg samtidig redskaberne til personlig udvikling. Det har ændret positivt på forholdet til nogle af mine medarbejdere, men også til mine teenagebørn og til mig selv.” (Lars Mejlgaard, partner i nattelivskoncernen Rekom)

● “Jeg kan bruge det, når jeg skal aflæse de sårbare unge mennesker, jeg hjælper på Camp True North. Jeg oplever en større accept og fornemmelse af, hvor de er henne. Jeg kan give slip på dømmende tanker og være optaget af at være nysgerrig.” (Ida)

● “Jeg er nu blevet endnu bedre til at spørge ind til mine kollegers praksis, så jeg måske kan lære af dem. Jeg er også blevet mere bevidst om den måde, vi finder de bedste løsninger til beboerne. Nu har jeg fået en teknik, som jeg kan bruge alene eller sammen med kollegerne”.
(Rikke, socialpædagog på et bosted for udviklingshæmmede).

Få selv værktøjerne…
Vi vil gerne slå et slag for vores NLP Practitioner uddannelse (og NLP Business Practitioner uddannelse), som kan styrke jeres personlige kompetencer.

Læs mere om uddannelsen lige her.

De bedste hilsner

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev