Stigende interesse for psykoterapi

Din indre verden - NLP Huset

Her i sommer er mange unge kommet ind på deres drømmestudie. De er håbefulde, men en del er også nervøse for, om de kan leve op til kravene. Andre er ikke kommet ind og kan opleve en form for livskrise.

– Nogle af de unge søger hjælp hos en psykoterapeut er vores erfaring.

Alle mennesker kan få livskriser, hvor man oplever meningsløshed, ensomhed og depressive tanker. Men især de unge i dag kan være udsatte for at få en livskrise, fordi de har så stor frihed og så mange muligheder for fx at vælge uddannelse og job.

Der er et krav om, at vi skal definere et livsprojekt, og at vi skal lykkes med det, som også eksistensfilosoffen Christian Hjortkjær skriver i bogen “Utilstrækkelig” (2020). Hvis vi ikke lige får et job eller den rigtige uddannelse, kan man let føle sig mislykket. Vi kan ikke sige, at det er nogens skyld, hvis vi fejler. Det kan føre til stress, angst og livskriser – og følelsen af at man ikke er god nok.

Psykoterapi er en mulig løsning

I samtalen med en psykoterapeut kan man undersøge og bearbejde det svære. Her kan den enkelte få sat ord og følelser på sin situation og komme videre.

Psykoterapeuten kan hjælpe den enkelte med at ændre på nogle negative mønstre og overbevisninger – og hjælpe folk igennem livskriser. Det giver et andet perspektiv på tingene, der skaber håb og tro på, at det nok skal gå.

NLP Huset uddanner blandt andet psykoterapeuter. En del af de studerende tilbyder terapi gratis eller til reduceret pris, fordi de som en del af uddannelsen skal have træningsklienter.

Dansk Psykoterapeutforenings medlemsundersøgelse fra 2019 viser, at der er stigende efterspørgsel på psykoterapeuterne. Samtidig uddanner flere og flere sig til psykoterapeuter.

Ønsker du at være træningsklient?

Oplever du tankemylder, stress, angst, meningsløshed eller andet? Så har du nu mulighed for at være træningsklient hos én af vores psykoterapeut-studerende. Prisen er reduceret (og hos nogle gratis). Kontakt direkte en af de psykoterapeut-studerende lige her

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev