Sådan undgår du stress og mellemtilfredshed på arbejdet

Hvordan ser du dig selv på din arbejdsplads? Hvor glad og tilfreds er du egentlig i hverdagen?

De fleste store virksomheder og offentlige organisationer vil et bestemt sted hen. Det spændende er, hvordan du som medarbejder kan se dig selv der, i strategien. Hvordan kan du som medarbejder hver dag mærke motivationen for dit job? Så du ikke bare ender i, at det er noget du SKAL GØRE, MÅ GØRE, BØR GØRE…

Find motivationen igen

Når mennesker er utilfredse, begynder at brokke sig derhjemme – eller måske ligefrem bliver stressede – ser vi i hvert fald én forklaring: Det kan handle om, at de ikke kan se sig selv i virksomhedens strategi og mål – og har glemt deres motivation for jobbet. Begynder de i stedet for at tænke: “Jeg vil det her”, fordi det giver dem noget af det, der er vigtigt for dem i deres liv, kan det igen blive lystfyldt at gå på arbejde.

Lige nu sygemeldes 30.000 mennesker med stress i Danmark hvert år….Vi vil vove den påstand, at nogle af dem ville kunne hjælpes med mentale redskaber. Vi hjælper allerede nogle af dem på vores NLP-uddannelser.

Uanset om du er stresset eller ej, vil en NLP-uddannelse for de fleste være øjenåbnende. Du får redskaberne til at forstå mere af, hvad der foregår indeni og i samspillet med andre.

Vi ved fra undersøgelser, at mennesker, der arbejder med omsorg eller hjælper andre mennesker, kan opleve det som psykisk belastende. De rette personlige redskaber kan hjælpe.

Hvorfor lige NLP?

Med NLP lærer du mange ting. Du lærer at forstå dig selv og andre bedre – og at arbejde med din kommunikation. Moderne hjerneforskning understøtter det, vi allerede godt vidste i forvejen i NLP: Det er muligt at træne nye måder at tænke, opleve og kommunikere på, så man opnår en varig forandring mod større glæde og tilfredshed.

Overvej en NLP Coach Practitioner uddannelse. Den starter lige om lidt, og du kan nå at være med. Læs mere her om NLP Coach Practitioner uddannelsen

De bedste hilsner

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev