NLP Træner

NLP Træner

Print Friendly, PDF & Email

NLP Træner uddannelsen er til dig, som gerne vil lære at undervise professionelt i NLP dermed have mulighed for at udbyde egne certifikatgivende uddannelser i NLP.

På uddannelsen sætter vi fokus på undervisertemaer som planlægning af indhold, præsentationsteknik, undervisning til både det bevidste og ubevidste sind, kropssprog og stemmetræning.

Samtidig vil vi også have fokus på at give alle personlig og individuel feedback på deres performance som kommende professionelle undervisere.

★★★★★

“Det er spændende, og medarbejderne bliver tvunget ud af deres normale komfortzone og hevet over i strækzonen af underviserne”

Lise, HR partner og tidligere kunde

Holdstart

NLP Træner uddannelse 2021

24.500 DKK momsfrit
NLP Træner uddannelse 2021, modul 1 - Datoer: 20/09, 21/09, 22/09
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Lene Bredahl Schroll
NLP Træner uddannelse 2021, modul 2 - Datoer: 01/11, 02/11, 03/11
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Lene Bredahl Schroll
NLP Træner uddannelse 2021, modul 3 - Datoer: 13/12, 14/12, 15/12
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Lene Bredahl Schroll
NLP Træner uddannelse 2021 - certificering - Datoer: 11/01
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Lene Bredahl Schroll

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Du arbejder enten som underviser, coach, udviklingskonsulent, HR konsulent, leder eller lign. – eller drømmer om at komme til det.

Deltagerforudsætninger

For at starte på NLP Træner uddannelsen er der følgende deltagerforudsætninger:

Undervisningen vil være en vekselvirkning mellem oplæg fra de rutinerede undervisere på uddannelsen og korte deltagerpræsentationer. Herudover har vi undervejs på NLP Træner uddannelsen besøg af gæstelærer, der vil arbejde med den enkelte deltagers særlige udviklingspotentiale.

Du kommer til at lave mange korte præsentationer og oplæg undervejs og vi lægger vægt på, at alle får specifik, personlig feedback på deres talent og udviklingspunkter. Feedbacken tager udgangspunkt i den enkelte deltagers stærke sider og har som mål at støtte dig i at finde din personlige stil og videreudvikle dine personlige styrker som underviser.

Vi bruger video som en del af læringsprocessen undervejs, så du skal sikre dig, at din telefon, din tablet eller dit videokamera er med og klar hver dag.

Som et led i uddannelsen indgår praktisk træning uden for modulerne – enten i øvegruppe eller praktisk on-the-job training – hvor du får mulighed for at afprøve de nye færdigheder og udvikle din egen stil. Holdet er velkomne til at bruge NLP Husets lokaler til at øve – onsdag aften og hele søndagen.

På 4. modul skal du gennemføre både en skriftlig prøve i alt NLP-stof samt en undervisningsopgave inkl. en demonstration i et valgt NLP-emne. Ved tilfredsstillende resultat bliver du certificeret som NLP Træner med de rettigheder og privilegier, som denne titel medfører.

NLP Huset er medlem af Dansk NLP Forening.

Uddannelsen vil give dig underviserkompetencer inden for NLP og moderne læringsprincipper, så du efterfølgende selv kan tilbyde certifikatgivende uddannelser på både Practitioner og Master Practitioner niveau.

Du kommer til at lave mange korte præsentationer og oplæg undervejs og vi lægger vægt på, at alle får specifik, personlig feedback på deres talent og udviklingspunkter. Feedbacken tager udgangspunkt i den enkelte deltagers stærke sider og har som mål at støtte dig i at finde din personlige stil og videreudvikle dine personlige styrker som underviser. Vi bruger video som en del af læringsprocessen undervejs.

Som et led i uddannelsen indgår praktisk træning uden for modulerne – enten i øvegruppe eller praktisk on-the-job training – hvor du får mulighed for at afprøve de nye færdigheder og udvikle din egen stil.

Lene Bredahl Schroll

Partner, sociolog og NLP Business Master Trainer. Ekspert inden for HRM, ledelse, organisation og facilitering. 

Ove Schroll

Partner, psykolog og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  Coach,  Mindfulness og Psykoterapeut uddannelserne. Tilbyder coaching og terapi.

Modul 1: Personlig stil (3 dage)

Performance
Stemmetræning
Egentilstand og fleksibilitet
Retorik og metabudskaber
Forberedelse af undervisning/Storyboarding

Modul 2: Grupper og læring (3 dage)

Gruppeprocesser
Udfordrende deltagere/udfordrende læringsprocesser
Pædagogik, didaktik og læring
At skabe ’rummet’ for læring og udvikling
Planlægning af indhold og forløb (rækkefølge, dramaturgi, læringsprocesser)

Modul 3: Præsentationsteknik (3 dage)

Kropssprog
Demonstrationer som pædagogisk virkemiddel
Metaforer og undervisning til det ubevidste sind
Kreative plancher og brug af AV-midler
Evaluering, eksamen og certificering som en del af læringen

Modul 4: Eksamen og certificering som NLP Træner (1 dag)

Skriftlig evaluering i alt NLP-stof
Undervisningsopgave i NLP-område

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen. Læs mere om Bruttolønsordninger hos Skat i dette link

Når du er certificeret som NLP Træner, kan du – når du er færdig som Enneagram Master – også blive certificeret Enneagram Træner. Kontakt kontoret på telefon 70 21 90 01 for at aftale nærmere.

Du kan også gå videre på vores HR Udviklingskonsulent & Facilitator uddannelse, hvis du vil udvide dine kompetencer med viden om og træning inden for HR, facilitering og organisatoriske lærings- og udviklingsprocesser.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Henrik Kock

NLP Huset er et godt og anerkendt sted. Jeg vidste en del om NLP inden, fordi jeg læser meget. Men jeg blev meget overrasket over, hvor meget man ikke kan læse sig til. Måske er det indlysende, men jeg opdagede for alvor, at når man gør noget i praksis i stedet for kun i hovedet, så forstår man tingene bedre, og det bliver operationelt.

Ulla Hermansen

At være vidne til, hvor meget andre rykker sig både fagligt og på det personlige plan, det er helt fantastisk. Derudover har det også været små milepæle på min vej. Jeg har fået mulighed for at coache mere, og det har givet mig stor læring og erfaring. Det har styrket mig rigtig meget i, at det er den vej, jeg skal gå.

Robbert Nickolaj Stecher

Det er let at tilegne sig NLP og nemt at arbejde med i dagligdagen. Det er nogle enkle teknikker, men de rykker. De er velegnet til at arbejde med målsætning, forankring, forhandling, og man bliver bedre til dialog. NLP Huset er en af de store skoler inden for NLP, og det har de været igennem flere år. Det, tror jeg ikke, er tilfældigt.

Trine Gry Petersen

Jeg blev mere bevidst om, at alle har deres model af verden, og kombineret med, at jeg antager, at alle også har en positiv hensigt med deres handlinger, så kan vi altid mødes dér. Det er virkelig en nøgle, jeg kan bruge, så jeg kan forstå og acceptere, at andre mennesker gør tingene anderledes, end jeg selv.