NLP Practitioner

NLP Psykoterapeut uddannelsen

NLP Practitioner

Print Friendly, PDF & Email

En NLP Practitioner uddannelse handler om at arbejde med sin kommunikation og sin evne til at forstå sig selv og andre mennesker bedre. Vi har på denne uddannelsen fokus på at vinkle NLP-teknikkerne i forhold til deltagernes evne til at lede sig selv gennem livets – og arbejdslivets – mange valg og fravalg.

Øve og træne er en vigtig del

Uddannelsen løber over 4 moduler à 3 dage. Herudover øver og træner du i alt 30 timer fordelt mellem kursusgangene. Onsdag og søndag aften kan dit hold mødes i NLP Huset, hvor vores assistenter hjælper jer.

Vi serverer frokost, øko-frugt, kaffe, te og kage. Der er gratis parkering – og bus/tog inden for 4 minutters gang.

Læs mere i denne artikel om NLP eller download vores Pixibog om NLP

★★★★★

“Alle er åbne og imødekommende, og vi kender hinanden på kryds og tværs.
Det emmer af atmosfære i NLP Huset”

Anette, tidligere kursist

Holdstart

NLP Practitioner, hold 3 2022

22.100 DKK ekskl. moms
NLP Practitioner hold 3-22, modul 1 - Datoer: 08/09, 09/09, 10/09
09:00 - 16:30ValbyLene Bredahl Schroll, Ove Schroll, Jonathan Juel
NLP Practitioner hold 3-22, modul 2 - Datoer: 03/11, 04/11, 05/11
09:00 - 16:30ValbyLene Bredahl Schroll, Ove Schroll, Jonathan Juel
NLP Practitioner hold 3-22, modul 3 - Datoer: 08/12, 09/12, 10/12
09:00 - 16:30ValbyLene Bredahl Schroll, Ove Schroll, Jonathan Juel
NLP Practitioner hold 3-22, modul 4 - Datoer: 19/01, 20/01, 21/01
09:00 - 16:30ValbyLene Bredahl Schroll, Ove Schroll, Jonathan Juel

NLP Practitioner, hold 1 2023

22.100 DKK ekskl. moms
NLP Practitioner hold 1-23, modul 1 - Datoer: 12/01, 13/01, 14/01
09:00 - 16:30ValbyLene Bredahl Schroll, Ove Schroll
NLP Practitioner hold 1-23, modul 2 - Datoer: 16/03, 17/03, 18/03
09:00 - 16:30ValbyLene Bredahl Schroll, Ove Schroll
NLP Practitioner hold 1-23, modul 3 - Datoer: 11/05, 12/05, 13/05
09:00 - 16:30ValbyLene Bredahl Schroll, Ove Schroll
NLP Practitioner hold 1-23, modul 4 - Datoer: 29/06, 30/06, 01/07
09:00 - 16:30ValbyLene Bredahl Schroll, Ove Schroll

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Hvis du gerne vil have en grundlæggende certificering i NLP, f.eks. fordi du lige nu oplever, at du har brug for endnu mere personlig afklaring i dit liv eller fordi du via dit arbejde har brug for en række praktiske værktøjer til at forbedre dine relationer, arbejdsrutiner og resultater – f.eks. hvis du arbejder med salg, undervisning, pædagogik, udvikling og andre fag, hvor menneskelige relationer er i fokus – så er en NLP Practitioner et rigtigt godt valg.

NLP Practitioner uddannelsen er også 1. år på vores NLP Psykoterapeut uddannelse. Så hvis du går med en drøm om at kunne arbejde som psykoterapeut en dag, er det her stedet, du skal starte.

Uddannelsen kræver ingen særlige forudsætninger.

Undervisningen foregår dels som oplæg og demonstrationer fra de erfarne NLP Trænere, dels som praktiske øvelser i mindre grupper, så deltagerne får mulighed for at træne og udforske stoffet. Undervejs løser du løse en personlig udviklingsopgave, som sikrer, at du får indarbejdet stoffet i din dagligdag.

På alle NLP Practitioner hold har vi tilknyttet assistenter, som selv er uddannede i NLP (typisk NLP Master Coaches eller NLP Master Practitioners), og som hjælper kursisterne undervejs – både i forbindelse med træningen og med personlig coaching.

Uddannelsen er arrangeret som et modulopbygget forløb med 4 moduler à 3 dage (torsdag – lørdag) kl. 9 – 16.30 hver dag.

Vi anbefaler, at du deltager i en øvegruppe og træner det gennemgåede stof – gerne 30 timer i alt på NLP Practitioner uddannelsen. Hvis du skal videre på NLP Master Coach / 2. år af NLP Psykoterapeutuddannelsen, er de 30 timers træning mellem modulerne et krav. Dvs., du skal regne med ca. 10 timers træning mellem hvert af de 4 moduler.

Øvegrupperne mødes typisk om aftenen og kan bruge NLP Huset til dette (onsdage og søndage).

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere om konsulentydelser her

Accelereret sommerhold  august 2022

Vi tilbyder også denne uddannelse som et accelereret forløb over 2 x 5 hverdage i august måned 2022. Deltagerne får tilsendt en startpakke med undervisningsvideoer og en kursusmanual, som de skal bruge som forberedelse inden kursusstart. Omfanget af forberedelsen er ca. 40 timer.

På sidste modul gennemfører vi en evaluering, hvor du bliver certificeret som NLP Practitioner. Det foregår dels via en skriftlig prøve, dels via to praktiske prøver i mindre grupper.

NLP Practitioner uddannelsen er tilrettelagt, gennemføres og evalueres i overensstemmelse med danske og internationale NLP standarder. Vi er således godkendt af den uafhængige NLP Brancheforening – læs Standarder og indhold og Kriterier for evaluering og certificering

Gennem NLP kan du – på en enkel og logisk måde – lære, hvordan du kan ændre dine tankemønstre og dermed blive bedre til selvledelse. Samtidig lærer du at forstå andre bedre og dermed opnå bedre resultater i alle de situationer, hvor kommunikation og motivation er væsentlige faktorer.

Undervejs vil vi bla. arbejde med udgangspunkt i disse spørgsmål:

– Hvordan formulerer du mål for dit liv, som du faktisk når? Hvordan arbejder du med din indre tilstand, så den støtter dig bedst muligt? Hvordan opnår du en dyb og tillidsfuld kontakt til dem, du kommunikerer med? Og endelig – Hvordan forandrer du de indre strategier, som vi kalder ‘dårlige vaner’?

Lene Bredahl Schroll

Partner, sociolog, NLP Bus. Master Trainer og NLP Psykoterapeut (MPF). Ekspert inden for HRM, facilitering, gruppeprocesser, organisation og ledelse. 

Ove Schroll

Partner, psykolog (aut.) og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  coach,  mindfulness og psykoterapeut uddannelserne og er supervisor for de psykoterapeutstuderende.

Jonathan Juel

Underviser på NLP- og coachuddannelserne og er gruppeterapeut og facilitator på forskellige forløb.

Modul 1 – Personlig kommunikation 

Hvordan vi mennesker oplever verden forskelligt og udtrykker os forskelligt

Hvordan du kan blive endnu bedre til at skabe tillid og kontakt til andre
Og hvordan du derigennem kan blive endnu bedre til samarbejde, forhandling og mødedeltagelse.

Modul 2 – Coaching som forandringsværktøj 

Hvordan du øger dine evner til at stille spørgsmål, som er støttende til at finde nye svar.

(Hvis du er på udkig efter en egentlig NLP Coach uddannelse med en coachcertificering, så har vi også det på programmet – læs mere her)

Modul 3 – Selvledelse: Personlige strategier og forandring

Hvordan du kan forbedre dine motivations- og beslutningsstrategier

Hvordan du kan øge din kreativitet

Hvordan du får skabt et liv i balance mellem arbejde, fritid og alt det andet, du gerne vil
Hvordan du styrker kontakten til dine ubevidste ressourcer og opdager de styrende overbevisninger, der ligger bag de valg, du træffer (og ikke træffer)
Hvordan du øger kendskabet til dine egne værdier og integrerer dem endnu bedre i dit liv.

Modul 4 – At skabe det du ønsker 

Hvordan du sætter dig mål, som passer til dine værdier
De sidste dage på modulet gennemfører vi både en skriftlig og en praktisk certificering.

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen. Læs mere om Bruttolønsordninger hos Skat i dette link

Når du er certificeret NLP Practitioner, kan du gå direkte videre til NLP Master Coach uddannelsen.

NLP Practitioner er samtidig første år på NLP Psykoterapeut uddannelsen.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Henrik Kock

NLP Huset er et godt og anerkendt sted. Jeg vidste en del om NLP inden, fordi jeg læser meget. Men jeg blev meget overrasket over, hvor meget man ikke kan læse sig til. Måske er det indlysende, men jeg opdagede for alvor, at når man gør noget i praksis i stedet for kun i hovedet, så forstår man tingene bedre, og det bliver operationelt.

Ulla Hermansen

At være vidne til, hvor meget andre rykker sig både fagligt og på det personlige plan, det er helt fantastisk. Derudover har det også været små milepæle på min vej. Jeg har fået mulighed for at coache mere, og det har givet mig stor læring og erfaring. Det har styrket mig rigtig meget i, at det er den vej, jeg skal gå.

Robbert Nickolaj Stecher

Det er let at tilegne sig NLP og nemt at arbejde med i dagligdagen. Det er nogle enkle teknikker, men de rykker. De er velegnet til at arbejde med målsætning, forankring, forhandling, og man bliver bedre til dialog. NLP Huset er en af de store skoler inden for NLP, og det har de været igennem flere år. Det, tror jeg ikke, er tilfældigt.

Trine Gry Petersen

Jeg blev mere bevidst om, at alle har deres model af verden, og kombineret med, at jeg antager, at alle også har en positiv hensigt med deres handlinger, så kan vi altid mødes dér. Det er virkelig en nøgle, jeg kan bruge, så jeg kan forstå og acceptere, at andre mennesker gør tingene anderledes, end jeg selv.