NLP Kommunikationskursus

Kommunikationskursus

Print Friendly, PDF & Email

NLP Kommunikationskurset er en introduktion til NLP’s effektive kommunikationsværktøjer. På kurser lærer deltagerne, hvor forskelligt vi mennesker tænker, og hvilken betydning det har for vores kommunikation.

Deltagerne lærer at øge deres evne til at skabe tillid hos andre og vil øve sig i at forstå andre gennem at stille uddybende spørgsmål.

★★★★★

“Vi har fået flere handlemuligheder og en værktøjskasse, vi kan bruge.
Det er fantastisk, hvad god kommunikation kan gøre”

Allan, leder i større organisation

Holdstart

Vi har i øjeblikket udsolgt på vores NLP Kommunikationskursus

 

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Kurset er for alle, der ønsker at styrke deres kommunikation og relation til andre mennesker. Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage – ud over en nysgerrighed på sig selv og andre

Kurset indeholder mange praktiske øvelser, så deltagerne får indøvet de nye færdigheder og er derfor samtidig en god introduktion til, hvordan vi arbejder i NLP. Undervisningen er bygget op med skiftevis teori og masser af praktiske øvelse.

Kurset løber over 3 dage (torsdag – lørdag) kl. 9 – 16.30 hver dag.

Kurset kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere her

Kurset indeholder mange praktiske øvelser, så deltagerne får indøvet de nye færdigheder og er derfor samtidig en god introduktion til, hvordan vi arbejder i NLP.

Lene Bredahl Schroll

Partner, sociolog, NLP Bus. Master Trainer og NLP Psykoterapeut (MPF). Ekspert inden for HRM, facilitering, gruppeprocesser, organisation og ledelse. 

Ove Schroll

Partner, psykolog (aut.) og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  coach,  mindfulness og psykoterapeut uddannelserne og er supervisor for de psykoterapeutstuderende.

Jonathan Juel

Underviser på NLP- og coachuddannelserne og er gruppeterapeut og facilitator på forskellige forløb.

Indholdet på kurset er

  • Modellen af verden – hvordan vi skaber mening og bearbejder verden subjektivt
  • Tillidsfuld kontakt – 80% af al god kommunikation
  • Feedback – lær at give konstruktiv og lærerig feedback
  • Synsvinkelskift – at se på en problemstilling fra forskellige positioner
  • Kommunikation på forskelligt abstraktionsniveau.

Kurset svarer til 1. modul på vores Grundlæggende Kommunikations- og Coaching uddannelse og til 1. modul på vores NLP Practitioner / NLP Business Practitioner

Der er ikke en egentlig certificering på dette introduktionskursus.

Kurset svarer til 1. modul på vores Grundlæggende Kommunikations- og Coaching uddannelse og til 1. modul på vores NLP Practitioner / NLP Business Practitioner

Ønsker du at lære mere om NLP efter Kommunikationskurset, har du mulighed for at fortsætte på modul 2 af en Grundlæggende Kommunikations- og Coaching Uddannelse (GKC) – eller på 2. modul af en NLP Practitioner / NLP Business Practitioner uddannelse.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Henrik Kock

NLP Huset er et godt og anerkendt sted. Jeg vidste en del om NLP inden, fordi jeg læser meget. Men jeg blev meget overrasket over, hvor meget man ikke kan læse sig til. Måske er det indlysende, men jeg opdagede for alvor, at når man gør noget i praksis i stedet for kun i hovedet, så forstår man tingene bedre, og det bliver operationelt.

Ulla Hermansen

At være vidne til, hvor meget andre rykker sig både fagligt og på det personlige plan, det er helt fantastisk. Derudover har det også været små milepæle på min vej. Jeg har fået mulighed for at coache mere, og det har givet mig stor læring og erfaring. Det har styrket mig rigtig meget i, at det er den vej, jeg skal gå.

Robbert Nickolaj Stecher

Det er let at tilegne sig NLP og nemt at arbejde med i dagligdagen. Det er nogle enkle teknikker, men de rykker. De er velegnet til at arbejde med målsætning, forankring, forhandling, og man bliver bedre til dialog. NLP Huset er en af de store skoler inden for NLP, og det har de været igennem flere år. Det, tror jeg ikke, er tilfældigt.

Trine Gry Petersen

Jeg blev mere bevidst om, at alle har deres model af verden, og kombineret med, at jeg antager, at alle også har en positiv hensigt med deres handlinger, så kan vi altid mødes dér. Det er virkelig en nøgle, jeg kan bruge, så jeg kan forstå og acceptere, at andre mennesker gør tingene anderledes, end jeg selv.