Medarbejderudvikling

Medarbejderudvikling

Der er ingen tvivl om at medarbejderudvikling er vigtig. Vi skal allesammen træffe nogle vigtige beslutninger om, hvad vores arbejdsliv og privatliv skal indeholde. Vi skal styre og sætte os i førersædet uanset næsten uanset, hvilken titel vi har. Mere end nogensinde før er det faktisk vigtigt med selvledelse, fordi vores samfund er en invitation til stresskollaps.

Vores hjerner kan ikke tåle at få information ind hele tiden, men det får vi typisk i kraft af alle de forandringer der er på arbejdspladsen. De fleste oplever organisationsændringer, øget tempo, uforudsigelighed og innovationspres. Langt fra alle har kompetencerne til at lede sig selv i
sådan et arbejdsliv.

På vores NLP Practitioner og NLP Business Practitioner uddannelser lærer man om selvledelse, samarbejde og kommunikation. Og man kan næsten ikke undgå at gennemleve en medarbejderudvikling.

Du kan også overveje at begynde at dyrke mindfulness for at få mere ro og overskud. Læs om Mindfulness Practitioner uddannelsen.

Referenceliste

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brd. Dahl, Berlingske,
Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Læs historier på bloggen eller tilmeld dig nyhedsbrevet for at få mere viden  om hvad er NLP

Mød vores undervisere

Kasha Hansen

Underviser og superviserer på NLP Psykoterapeut uddannelsen og tilbyder individuel coaching og terapi.

Lene Bredahl Schroll

Partner, sociolog, NLP Bus. Master Trainer og NLP Psykoterapeut (MPF). Ekspert inden for HRM, facilitering, gruppeprocesser, organisation og ledelse. 

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  coach,  mindfulness og psykoterapeut uddannelserne og er supervisor for de psykoterapeutstuderende.

Ove Schroll

Partner, psykolog (aut.) og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.