Grundlæggende Kommunikation & Coaching (GKC)

Grundlæggende Kommunikation & Coaching

Print Friendly, PDF & Email

Med en Grundlæggende Kommunikations- & Coaching uddannelse (GKC) får du mulighed for at tage en kortere uddannelse inden for NLP, hvor du lærer en række af de effektive kommunikations- og coachingteknikker.

NLP tager udgangspunkt i, at vi mennesker tænker meget forskelligt, og gennem enkle øvelser lærer du at blive mere fleksibel i din kommunikation – bl.a. lærer du at tilpasse din måde at tale på, til den du taler med eller coacher.

★★★★★

“Man er, som man er, og det bliver man accepteret for i NLP Huset”

Henrik, tidligere kursist

Holdstart

Grundl. Kommunikation og Coaching, hold 1 2022

11.050 DKK ekskl. moms

Kom på venteliste og få en email hvis der kommer ledige pladser

Grundlæggende Kommunikation og Coaching, hold 1-22 modul 1 - Datoer: 20/01, 21/01, 22/01
09:00 - 16:30ValbyLene Bredahl Schroll, Ove Schroll, Jonathan Juel
Grundlæggende Kommunikation og Coaching, hold 1-22 modul 2 (søndag - tirsdag) - Datoer: 13/03, 14/03, 15/03
09:00 - 16:30ValbyLene Bredahl Schroll, Ove Schroll, Jonathan Juel

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Uddannelsen er til dig, der gerne vil have en række ideer og værktøjer til at forbedre din kommunikation og er samtidig en grundlæggende introduktion til coaching. Der er ingen krav til særlige forudsætninger for at deltage på uddannelsen.

Kurset indeholder mange praktiske øvelser, så deltagerne får indøvet de nye færdigheder og er derfor samtidig en god introduktion til, hvordan vi arbejder i NLP. Undervisningen er bygget op med skiftevis teori og masser af praktiske øvelse.

Kurset løber over 2 x 3 dage (torsdag – lørdag) kl. 9 – 16.30 hver dag.

Uddannelsens indhold svarer til modul 1 og 2 på den klassiske NLP Practitioner eller NLP Business Practitioner uddannelse.

Alle vores uddannelser og kurser kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere her

Coaching handler om at give mennesker mulighed for selv at finde svarene og løsningerne på de udfordringer, de har. Coaching handler derfor om at lytte til andre mennesker og stille de gode spørgsmål. Sammen med en række NLP kommunikationsteknikker vil du på uddannelsen lære:

  • at øge din evne til at forstå andre
  • at opfange signaler fra andre
  • at få større gennemslagskraft
  • at blive bedre til at støtte dig selv og andre gennem at skabe mål og fokusering
  • de grundlæggende elementer i at coache andre.

Lene Bredahl Schroll

Partner, sociolog, NLP Bus. Master Trainer og NLP Psykoterapeut (MPF). Ekspert inden for HRM, facilitering, gruppeprocesser, organisation og ledelse. 

Ove Schroll

Partner, psykolog (aut.) og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  coach,  mindfulness og psykoterapeut uddannelserne og er supervisor for de psykoterapeutstuderende.

Jonathan Juel

Underviser på NLP- og coachuddannelserne og er gruppeterapeut og facilitator på forskellige forløb.

Der er ikke en egentlig certificering på denne uddannelsen, men uddannelsen slutter med et certifikat ved aktiv deltagelse.

Uddannelsens indhold svarer til modul 1 og 2 på den klassiske NLP Practitioner / NLP Business Practitioner uddannelse. Er du interesseret i at udvide din GKC til en NLP Practitioner certificering, har du mulighed for at fortsætte på modul 3-5 på en klassisk NLP Practitioner / Business Practitioner. Du kan også fortsætte på vores Leder Practitioner (modul 1, 3 og 4) eller på vores NLP Coach Practitioner (alle moduler).

Coachuddannelse
Hvis du er interesseret i en egentlig coachuddannelse med certificering, kan du også starte med Basis Coaching og derefter fortsætte på NLP Coach Practitioner uddannelsen.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Henrik Kock

NLP Huset er et godt og anerkendt sted. Jeg vidste en del om NLP inden, fordi jeg læser meget. Men jeg blev meget overrasket over, hvor meget man ikke kan læse sig til. Måske er det indlysende, men jeg opdagede for alvor, at når man gør noget i praksis i stedet for kun i hovedet, så forstår man tingene bedre, og det bliver operationelt.

Ulla Hermansen

At være vidne til, hvor meget andre rykker sig både fagligt og på det personlige plan, det er helt fantastisk. Derudover har det også været små milepæle på min vej. Jeg har fået mulighed for at coache mere, og det har givet mig stor læring og erfaring. Det har styrket mig rigtig meget i, at det er den vej, jeg skal gå.

Robbert Nickolaj Stecher

Det er let at tilegne sig NLP og nemt at arbejde med i dagligdagen. Det er nogle enkle teknikker, men de rykker. De er velegnet til at arbejde med målsætning, forankring, forhandling, og man bliver bedre til dialog. NLP Huset er en af de store skoler inden for NLP, og det har de været igennem flere år. Det, tror jeg ikke, er tilfældigt.

Trine Gry Petersen

Jeg blev mere bevidst om, at alle har deres model af verden, og kombineret med, at jeg antager, at alle også har en positiv hensigt med deres handlinger, så kan vi altid mødes dér. Det er virkelig en nøgle, jeg kan bruge, så jeg kan forstå og acceptere, at andre mennesker gør tingene anderledes, end jeg selv.