Mindfulness Practitioner

Mindfulness Practitioner

Print Friendly, PDF & Email

Er du også nysgerrig efter at lære mere om mindfulness og samtidig opleve og forstå, hvorfor netop mindfulness er så virksomt i forhold til alt fra stressbehandling, øget følelsesmæssig robusthed, personlig effektivitet til større glæde, balance og velvære i hverdagen? Du vil undervejs opleve teknikkerne på egen krop, og du får mulighed for at lave din egen træningsplan, så du selv får bevis for, hvad mindfulness kan gøre for dig i en travl hverdag.

Vi har tilføjet en lang række NLP- og coachingteknikker

Uddannelsen bygger på Jon Kabat-Zinns evidensbaserede MBSR-program, og vores mindfulness undervisere er uddannet i netop dette program. Vi har derudover tilføjet en lang række NLP- og coachingteknikker, fordi vi ved, at der skal mere til for at holde fast i sin mindfulness praksis i en travl hverdag.

★★★★★

“Tak for jer! I er nogle af de skønneste og mest kompetente mennesker jeg kender.
Tak for, at I er en del af mit liv og min læring”

Trine, tidligere kursist

Holdstart

Kontakt os, hvis du er interesseret i denne uddannelse

Mindfulness Practitioner - certificering

800 DKK momsfrit
Mindfulness Practitioner - certificering februar 2021 - Datoer: 01/02
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth

Frokost inkluderet i prisen

Lydfiler m. meditationer inkluderet i prisen

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Alle der ønsker at få en grundig uddannelse i mindfulness, og som ønsker fuldt ud at integrere mindfulness som en del af deres liv – uanset om det er til din egen personlige udvikling eller også som en udvidelse af dine forandringsskabende kompetencer.

Denne uddannelse er 1. del af NLP Husets Mindfulness Instruktør uddannelse.

Alle er velkomne, da der ikke kræves nogen særlige deltagerforudsætninger.

Undervisningen på Mindfulness Practitioner er bygget op med skiftevis teori, masser af praktiske øvelse og meditationer samt opsamling på oplevelserne.

Tiden mellem modulerne bruges til at træne og integrere teknikkerne i hverdagen. Du får ved kursusstart en række lydfiler med indtalte meditationer – prøv fx her (OBS – det tager ca. 30 sekunder, før du kan høre mindfulness instruktørens stemme. Brug tiden på at sætte dig godt til rette).

Uddannelsen er bygget op, så du kan vælge et helt forløb på i alt 6 dage + en evt. certificering (se mere i menupunktet Indhold herunder).

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere her

Hvis du ønsker at blive certificeret som Mindfulness Practitioner, skal du undervejs i forløbet udarbejde en udviklingsdagbog samt logbog for dine meditationer.

Ved selve certificeringen skal du med udgangspunkt i din udviklingsdagbog dele dine vigtigste læringer og indsigter i en mindre gruppe.

Du har også mulighed for at deltage på uddannelsen uden certificering. I det tilfælde vil du få udleveret et kursusbevis for deltagelse. 

Du lærer, hvad mindfulness og mindfulness meditation er, hvorfor det virker og hvad dette powerfulde og samtidigt blide forandringsværktøj kan gøre for dig i din personlige udvikling og vækst.

Du vil undervejs opleve teknikkerne på egen krop, og du får mulighed for at lave din egen træningsplan, så du selv får bevis for, hvad mindfulness kan gøre for dig i en travl hverdag.

Brug mindfulness dagligt

Mindfulness virker kun, hvis man praktiserer det gennem daglig træning og opmærksomhed. Det kan dog være svært at få indarbejdet nye vaner i en travl hverdag, og erfaringen viser også, at en del mister motivationen for den daglige meditationstræning over tid. Den udfordring vil vi gerne hjælpe dig med, og du vil derfor opleve på denne uddannelse, at der også fokuseres skarpt på at øge og vedholde din motivation. Og du vil derfor få støtte til din træning igennem hele forløbet.

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  Coach,  Mindfulness og Psykoterapeut uddannelserne. Tilbyder coaching og terapi.

Modul 1: Hvad er mindfulness? (1 dag)

• Hvad er mindfulness? Hvilke principper bygger det på? Og hvordan virker det? 
• Træning i mindfulness meditation
• Styrk din motivation og lav en plan for din egen meditationstræning til næste gang.

Modul 2: Mindfulness i hverdagen (1 dag)

• Opsamling på dine erfaringer med meditationspraksis (siden modul 1)
• Forankring af mindfulness på et endnu dybere plan hos dig
• Mindfulness i hverdagen og i livet
• Meditationstræning. 

Modul 3: Mindfulness – bevidsthed, nærvær og accept (2 dage)

  • Hvad er tanker og tankeidentifikation?
  • Forstå sammenhængen mellem vores tanker, følelser og adfærd 
  • Doing og being mode – oplev og forstå forskellen
  • Grundholdningerne i mindfulness.

Modul 4: Mindfulness – hjerneprocesser og nervesystemet (2  dage)

• Den kognitive personlighedsmodel
• Kognitive forvrængninger
• Mindfulness og stress
• Meditationstræning.

Certificering (kan tilkøbes)

• Certificering som Mindfulness Practitioner (krav, hvis du skal certificeres som Mindfulness Instruktør). Certificeringen tager ca. 3 timer (vi samler jer på små hold af 3-4 personer). Se også ovenfor i menupunktet Certificering.

 

Praktisk information
Medbring praktisk udendørsfodtøj og overtøj efter årstiden. Og husk at meddele dine omgivelser, at du ikke kan besvare opkald eller sms´er i løbet af kurset.

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen. Læs mere om Bruttolønsordninger hos Skat i dette link

Når du er certificeret som Mindfulness Practitioner kan du gå direkte videre til Mindfulness Instruktør uddannelsen.

Her vil du få endnu dybere indsigt og træning i mindfulness, og du bliver klædt på og grundtrænet i selv at være den, der kan guide mindfulness meditationer, håndtere læringsprocesser samt dele ud af den grundlæggende viden om mindfulness.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Rikke Olsen

Jeg kan tage de her små pauser i min hverdag og lægge mærke til, hvordan der ser ud, at vinden blæser i mit hår, at fuglene synger – eller det regner. Og det giver de her små pauser, som vi alle sammen har brug for.

Ulla Hermansen

Jeg vil til hver en tid anbefale alle at deltage i Mindfulness Practitioner – det er et af de forløb, som bliver  skelsættende for ens rejse gennem livet. Det mest fantastiske ved Mindfulness er, at det kan praktiseres overalt og det er helt uden bivirkninger. Tak for et helt igennem fantastisk forløb og en lang række værktøjer, som jeg vil tage med mig både personligt og professionelt.

Susanne Isager Ølsted

Jeg har taget en Mindfulness Instruktør uddannelse her i Huset, og det har  givet mig en meget stor bevidsthed på, at tanker er mentale konstruktioner, som påvirker både følelser og krop og adfærd – og hvordan jeg så selv kan ændre på de tanker, som påvirker mine følelser, min krop og min adfærd.

Liselotte Hjorth

Kender du det der med, at der er så meget, du skal nå hele tiden…? Vi lever i et samfund, hvor alting går meget stærkt. En travl hverdag er noget de fleste af os kender til, men det er de færreste af os der ved, hvordan vi kan blive bedre til at håndtere en fortravlet hverdag. Mindfulness er evnen til at være helt tilstede i øjeblikket. Et vigtigt værktøj i en travl hverdag.