Mindfulness Instruktør

Mindfulness Instruktør

Print Friendly, PDF & Email

Du har gennem din egen meditationstræning og mindfulness grunduddannelse sikkert oplevet på egen krop og sjæl, hvad mindfulness kan gøre for mennesker.

Hvor befriende, afstressende og lykkeligt det kan føles at komme til stede i nuet – og at møde nuet, andre og dig selv med medfølelse, accept og helt uden dom.

Det ønsker du måske nu at dele med andre, at viderebringe og at sætte i spil.

Det kan du gøre som Mindfulness Instruktør, når du underviser grupper eller som en del af de kompetencer, du som coach eller terapeut trækker på, når du arbejder med personer, der rammes af livskriser, stress eller modgang.

★★★★★

“Tak for et helt igennem fantastisk forløb, som jeg vil tage med mig
både personligt og professionelt”

Ulla, tidligere kursist

Holdstart

Mindfulness Instruktør, hold 1 2021

9.900 DKK momsfrit
Mindfulness Instruktør hold 1-21, modul 1 - Datoer: 07/04, 08/04
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth
Mindfulness Instruktør hold 1-21, modul 2 - Datoer: 25/05, 26/05
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth
Mindfulness Instruktør hold 1-21, modul 3 - Datoer: 21/06, 22/06
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth

Frokost inkluderet i prisen

Lydfiler m. meditationer inkluderet i prisen

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Alle der ønsker at tilbyde og anvende mindfulness som forandringsskabende og bevidstgørende værktøj. Både til dig, som skal arbejde som mindfulness instruktør med større eller mindre grupper, eller til dig, som gerne vil bruge mindfulness i dit arbejde som coach eller terapeut.

Endelig er uddannelsen også til dig, som blot vil lære og træne mere mindfulness, og som har gavn af den støtte og motivation, vi tilbyder på et egentligt uddannelsesforløb.

Deltagerforudsætninger

For at deltage skal du være certificeret Mindfulness Practitioner eller have anden længerevarende mindfulness uddannelse, som på tilsvarende vis er funderet i Jon Kabat Zinns Mindfulness Based Stress Reductions (MBSR) 8 ugers program. Kontakt os telefon 70 21 90 01, hvis du vil have en snak om dine muligheder for at deltage.

Undervisningen på mindfulness instruktør uddannelsen er bygget op med skiftevis oplæg, masser af praktiske øvelse og meditationer samt opsamling på oplevelserne.

Vi etablerer øvegrupper på forløbet, så du undervejs får mulighed for at sparre og træne med dine medkursister. Tiden mellem modulerne bruges derfor til at træne videre og indøve instruktørkompetencerne.

Deltagerne er velkomne til at bruge NLP Huset til dette (hver onsdag og søndag aften).

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere om konsulentydelser her

Praktisk information
Medbring praktisk udendørsfodtøj og overtøj efter årstiden. Og husk at meddele dine omgivelser, at du ikke kan besvare opkald eller sms´er i løbet af kurset.

I løbet af uddannelsen får du til opgave at udarbejde og formidle en mindre præsentation af et selvvalgt emne inden for mindfulness. Det vi kalder psykoedukation.

Derudover vil selve certificeringen som mindfulness instruktør foregår ved, at du i plenum guider en selvvalgt mindfulness meditation og efterfølgende skal du skabe refleksion og læring i gruppen ved at lave inquiry, spejling og metalæring på de oplevelser, der er fremkommet hos dine deltagere.

På mindfulness instruktør uddannelsen vil du få endnu dybere indsigt og træning i mindfulness, og du bliver klædt på og grundtrænet i selv at være den, der kan guide mindfulness meditationer, håndtere læringsprocesser samt dele ud af den grundlæggende viden om mindfulness.

Kort sagt – du vil lære at formidle og facilitere mindfulness mindfuldt! Og fokus vil fortsat være på motivation, kærlig støtte og intensiv træning af din egen praksis og dine nye instruktørfærdigheder.

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  Coach,  Mindfulness og Psykoterapeut uddannelserne. Tilbyder coaching og terapi.

Modul 1: Mindfulness meditationer – guiding og inquiry, del 1 (2 dage)

• Essensen i mindfulness
• Mindfulness – hvad er vigtigste læringsmål
• Praktisk træning i guiding af mindfulness meditationer
• Inquiry – en særlig disciplin til at skabe refleksion og læring

Modul 2: Mindfulness meditationer – guiding og inquiry, del 2 (2 dage)

• Formidling af mindfulness – teoretiske oplæg
• Psykoedukation
• Praktisk træning i guiding af mindfulness meditationer
• Inquiry og den kognitive diamant
• Metalæring

Modul 3: Mindfulness Instruktør – at formidle mindfulness mindfuldt (2 dage)

• Den mindfulde tilstand –at være med det, der er
• Grundholdningerne i mindfulness
• At skabe rum for læring via krop, sprog og rammer
• Certificering som mindfulness instruktør

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen. Læs mere om Bruttolønsordninger hos Skat i dette link

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Rikke Olsen

Jeg kan tage de her små pauser i min hverdag og lægge mærke til, hvordan der ser ud, at vinden blæser i mit hår, at fuglene synger – eller det regner. Og det giver de her små pauser, som vi alle sammen har brug for.

Ulla Hermansen

Jeg vil til hver en tid anbefale alle at deltage i Mindfulness Practitioner – det er et af de forløb, som bliver  skelsættende for ens rejse gennem livet. Det mest fantastiske ved Mindfulness er, at det kan praktiseres overalt og det er helt uden bivirkninger. Tak for et helt igennem fantastisk forløb og en lang række værktøjer, som jeg vil tage med mig både personligt og professionelt.

Susanne Isager Ølsted

Jeg har taget en Mindfulness Instruktør uddannelse her i Huset, og det har  givet mig en meget stor bevidsthed på, at tanker er mentale konstruktioner, som påvirker både følelser og krop og adfærd – og hvordan jeg så selv kan ændre på de tanker, som påvirker mine følelser, min krop og min adfærd.

Liselotte Hjorth

Kender du det der med, at der er så meget, du skal nå hele tiden…? Vi lever i et samfund, hvor alting går meget stærkt. En travl hverdag er noget de fleste af os kender til, men det er de færreste af os der ved, hvordan vi kan blive bedre til at håndtere en fortravlet hverdag. Mindfulness er evnen til at være helt tilstede i øjeblikket. Et vigtigt værktøj i en travl hverdag.