Introduktion til Mindfulness

‘SLAP AF PÅ KOMMANDO’
(intro til mindfulness)

Print Friendly, PDF & Email

Kom og deltag på denne introduktion til mindfulness, hvor du både vil lære mere om, hvad mindfulness og mindfulness meditation er og hvorfor det virker. Du vil opleve teknikkerne på egen krop, og du får mulighed for at lave din egen træningsplan, så du selv får bevis for, hvad mindfulness kan gøre for dig i en travl hverdag.

Dette kursus bygger på Jon Kabat-Zinns evidensbaserede MBSR-program, og vores mindfulness undervisere er uddannet i netop dette program. Vi har derudover tilføjet et par NLP- og coachingteknikker, fordi vi ved, at der skal mere til for at holde fast i sin mindfulness praksis i en travl hverdag.

★★★★★

“Det mest fantastiske ved Mindfulness er, at det kan praktiseres overalt,
og det er helt uden bivirkninger”

Ulla, tidligere kursist

Holdstart

Kontakt os, hvis du er interesseret i dette kursus

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Alle der ønsker en introduktion til mindfulness og gerne vil prøve teknikkerne i praksis. Alle er velkomne, og der ikke kræves nogen særlige deltagerforudsætninger.

Undervisningen på Introduktion til Mindfulness er bygget op over 1 + 1 dag med en blanding af teori, masser af praktiske øvelse og meditationer samt opsamling på oplevelserne.

Tiden mellem de 2 kursusdage bruges til at integrere teknikkerne i hverdagen.

Kurset kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere her

Der er ikke en egentlig certificering på dette introduktionskursus.

  • Forståelse for hvad mindfulness og mindfulness meditation er, og hvorfor det virker
  • Balance, velvære og større fysisk og psykisk overskud
  • Øget effektivitet og fokuseringsevne
  • Bedre koncentrationsevne, fx bedre tackling af forstyrrelser og afbrydelser ifht. arbejdsopgaver
  • Ro og overblik i hverdagen – og mindre stress.

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  coach,  mindfulness og psykoterapeut uddannelserne og er supervisor for de psykoterapeutstuderende.

Hvad er mindfulness? Hvilke principper bygger det på? Og hvordan virker det? Prøv de forskellige mindfulness meditationer og forstærk din motivation – og lav en plan for din egen meditationstræning.

Undervejs samler vi op på dine erfaringer med at have en meditationspraksis. Vi arbejder derefter videre med at få ankret mindfulness på et endnu dybere plan hos dig.

Praktisk information
Medbring praktisk udendørsfodtøj og overtøj efter årstiden. Og husk at meddele dine omgivelser, at du ikke kan besvare opkald eller sms´er i løbet af kurset.

Vi tilbyder også en egentlig Mindfulness Practitioner uddannelse inkl. certificering i forlængelse af denne Introduktion til Mindfulness – læs mere her

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Rikke Olsen

Jeg kan tage de her små pauser i min hverdag og lægge mærke til, hvordan der ser ud, at vinden blæser i mit hår, at fuglene synger – eller det regner. Og det giver de her små pauser, som vi alle sammen har brug for.

Ulla Hermansen

Jeg vil til hver en tid anbefale alle at deltage i Mindfulness Practitioner – det er et af de forløb, som bliver  skelsættende for ens rejse gennem livet. Det mest fantastiske ved Mindfulness er, at det kan praktiseres overalt og det er helt uden bivirkninger. Tak for et helt igennem fantastisk forløb og en lang række værktøjer, som jeg vil tage med mig både personligt og professionelt.

Susanne Isager Ølsted

Jeg har taget en Mindfulness Instruktør uddannelse her i Huset, og det har  givet mig en meget stor bevidsthed på, at tanker er mentale konstruktioner, som påvirker både følelser og krop og adfærd – og hvordan jeg så selv kan ændre på de tanker, som påvirker mine følelser, min krop og min adfærd.

Liselotte Hjorth

Kender du det der med, at der er så meget, du skal nå hele tiden…? Vi lever i et samfund, hvor alting går meget stærkt. En travl hverdag er noget de fleste af os kender til, men det er de færreste af os der ved, hvordan vi kan blive bedre til at håndtere en fortravlet hverdag. Mindfulness er evnen til at være helt tilstede i øjeblikket. Et vigtigt værktøj i en travl hverdag.