Mindfulness

MINDFULNESS

Print Friendly, PDF & Email

Mindfulness betyder at være opmærksom her og nu – uden at dømme, det der sker.

Mindfulness handler altså om bevidst nærvær – altså om evnen til at være fuldt og helt til stede i nuet – man kunne kalde det et fuldstændigt nærvær med alle sanser åbne. Gennem Mindfulness søger vi at blive en iagttager eller betragter af os selv og derved bevæger vi os væk fra den tankemæssige ”orkans øje” og betragter blot, hvordan vi agerer – både tanke- og handlingsmæssigt.

Kursus eller uddannelser med certificering

Introduktion til Mindfulness er vores korte kursus, som du kan starte med. Kurset er på 1 + 1 dag med 1 månedes træning imellem og koster kr. 3.300 ekskl. moms. Vi har holdstart i marts og september.

Mindfulness Practitioner er vores uddannelse med certificering. Vi har holdstart i marts og september. Uddannelsen koster kr. 9.900 og er momsfritaget.

Mindfulness Instruktør uddannelsen er til dig, der gerne selv vil guide og lede Mindfulness forløb – enten som selvstændig coach / konsulent eller internt i en organisation. Uddannelsen koster kr. 9.900 og er momsfritaget.

Mere om Mindfulness…

Den tilstand, hvor vi med accept og uden dom, bliver klogere på os selv og får indsigt i, hvordan vores automatiske og ubevidste sind reagerer på forskellige hændelser, har gjort Mindfulness til et nyttigt og effektivt værktøj til f.eks. stresshåndtering. Og til et uundværligt værktøj for dig, som ønsker at skabe forandringer og personlig udvikling i dit liv.

Når vi først indser vores tilbøjelighed til at reagere automatisk på det, der sker i og omkring os, så giver det os friheden til at mærke os selv og til at vælge bevidst. Vi kan den vej rundt vælge til og fra ud fra de ønsker og værdier, som er sande for os og kan på samme måde bedre sætte grænser for os selv.

Fuldt bevidst nærvær er i princippet et meget simpelt begreb. For at nå det, er det nødvendigt at træne det dagligt. Men det handler ikke kun om at meditere, men også lige så meget om den holdning, man lægger ind i sin træning.

Med Mindfulness kan du bl.a. også opnå:

  • Øget bevidsthed på dine automatiske tanker, følelser og handlinger
  • Styrkelse af dine evner til at træffe bevidste valg, der støtter dig i dine drømme og mål
  • Balance, velvære og større fysisk og psykisk overskud
  • Øget effektivitet og fokuseringsevne
  • Bedre koncentrationsevne, fx bedre tackling af forstyrrelser ifht. arbejdsopgaver
  • Ro og overblik i hverdagen – og mindre stress

Læs mere om Mindfulness i denne artikel, hvor du også får lidt inspiration til, hvordan man kan forebygge og afhjælpe stress.

Mød vores undervisere

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  Coach,  Mindfulness og Psykoterapeut uddannelserne. Tilbyder coaching og terapi.