GRUPPETERAPI

GRUPPETERAPI

Print Friendly, PDF & Email

Sammen med tre dygtige samarbejdspartnere tilbyder vi en række gruppeterapeutiske forløb:

Mandagsgruppen m. Lene Bredahl og Susanne Hauzmann

Systemisk opstilling / Familieopstilling m. Birgitte Lisbygd

Gruppeforløb for unge mænd m. Jonathan W Juel

Læs mere om de enkelte forløb herunder og kontakt gruppelederen direkte, hvis du vil høre mere eller tilmelde dig.

Alle mødegange er i NLP Huset på forskellige mandage aftener. Se datoer og tid herunder

Gruppeterapi er velegnet til at arbejde med både sig selv OG sin relation til andre – især de problemer, man kan have i forhold til andre mennesker og de udfordringer, man kan have med at være i grupper og sociale sammenhænge.

I et gruppeforløb får du mulighed for at undersøge dine relationer til andre, da samværet i selve gruppen på mange måder minder om vores liv uden for gruppen. Man kan med andre ord sige, at vi inviterer din virkelighed med indenfor, vi undersøger og udfordrer den – og alle i gruppen hjælper dig til at gå klogere, beriget og forhåbentlig forandret videre ud i livet.

Et gruppeterapeutisk udviklingsforløb, hvor du med udgangspunkt i NLP og psykoterapeutisk teori og metode bliver i stand til at skabe forandringer for dig selv og andre gruppedeltagere gennem gruppeterapi.

Formålet er, ligesom alt andet forandringsarbejde, at du lærer dig selv bedre at kende og kan håndtere de udfordringer, du møder på en mere bevidst, kongruent og nærværende måde.

Mandagsgruppen er til dig, der har lyst til fx at udforske nogle af disse udfordringer:

 • at kunne mærke sig selv, sine ønsker og sine personlige grænser
 • at have svært ved at være uenig eller i konflikt med andre mennesker
 • at føle sig anderledes og udenfor – og ofte være bekymret for at blive udelukket fra fællesskaber
 • at have svært ved at være i nær og tæt kontakt med andre (holder afstand til andre)
 • at have svært ved at stå alene og derfor hele tiden på udkig efter støtte fra andre (smelter sammen med andre)
 • at være usikker på sit eget værd og sin egen kunnen
 • at opleve sig fastlåst i bestemte roller i sociale sammenhænge.

Mandagsgruppen er et tilbud til 2 målgrupper:

 • Studerende på NLP Husets psykoterapeutuddannelse.
  Gruppeforløbet kan være en del af den egenterapi, du skal have i løbet af din uddannelse (2 lektioners gruppeterapi tæller for 1 lektions individuel terapi. Et gruppeforløb på 10 mødegange svarer derfor til 18 lektioners egenterapi)
 • Alle andre, som har lyst til at arbejde med personlig udvikling og forandring i et gruppeforløb.

Hvad kan jeg forvente at få ud af det?

Gruppen bliver en form for ’levende laboratorium’, hvor vi undersøger de tanker og følelser, som vækkes i dig ved at være i gruppen. Det giver dig mulighed for at få en dybere forståelse af dig selv og dine roller i grupper. Og måske vil du også opdage nogle af de masker, vi ofte tager på, når vi er sammen med andre.

Hvordan foregår det?

Vi arbejder med 2 metoder: Enten arbejder vi med den enkelte deltager i gruppen, hvor de øvrige deltagere via vikarierende læring gennemgår en lignende proces, eller også arbejder vi med dynamikken, temaerne, stemningen, mulighederne i hele gruppen som gruppe. Vi tager udgangspunkt i, hvad der sker ’her og nu’ i gruppen og relaterer det til en eller anden udfordring eller problemstilling, som deltagerne har med hjemmefra.

Vi arbejder med løbende optag, så hvis 1 stopper i gruppen, kan 1 ny komme ind.

Nogle mandage er der 2 gruppeterapeuter; andre gange kører 1 terapeut gruppen alene.

Hvem er gruppeterapeuterne?

Gruppeterapeuterne er Lene Bredahl og Susanne Hauzmann, som begge har gruppeterapi som deres speciale fra NLP Psykoterapeut uddannelsen.

Hvor foregår det?

I NLP Huset, Traps Allé 13, 2500 Valby.

Hvornår er det?

Vi mødes den 1. / 2. mandag hver måneden (undtagen i juli og august) kl. 17.00 – 20.00. Skriv på din tilmelding, hvilken gruppe du vi gå i. Du går fast i én af grupperne og kan ikke skifte mellem dem.

Gruppen den 1. mandag i måneden kræver, at du er vant til at gå i terapi og har arbejdet en del med dig selv.

Grupperne starter hhv. den 7. september (‘1. mandag i måneden’) og den 14. september (‘2. mandag i måneden’).

Hvad koster det?

Gruppeforløbet på 10 gange à 3 timer koster 3.000 kr. Beløbet er momsfritaget.

Hvis du vil kombinere gruppeterapi med individuel terapi, så tilbyder vi en samlepakke for 10 gange gruppeterapi + 5 x 1½ times individuel terapi til i alt kr. 6.000. Normalprisen vil ligge omkring kr. 8.000.

Skriv det i din tilmelding, hvis du vil gøre brug af dette tilbud.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig gruppeforløbet ved at sende en mail til Lene

Nu har du chancen for, at få en unik oplevelse via systemisk opstilling, hvor vi vil arbejde på dybe planer. Der vil udover selve opstillingsarbejdet være oplæg, teori, meditation, mm.

Nogle gange kan vi være havnet i dybe forviklinger i vores liv, hvor det har været svært at finde en forløsning. Du kan have oplevelser, reaktioner, store byrder og ansvar, som du bærer rundt på og som ikke er dine, men som skal afleveres tilbage, der hvor det høre til og dermed give dig muligheden for forløsning af gamle traumer.

Systemisk opstilling giver os en hel speciel åbning for, at få fat i kærligheds flowet og sætte dig fri, til at være dig selv.

Opstillingsarbejdet tillader en 3-dimensionel fremstilling af personlige temaer og giver muligheden for det dybe, følelsesforløsende arbejde. Vi bliver max. 16 personer hver gang, og det vil være gruppens nærværende tilstede værelse og den store nænsomhed,som  støtter op i selve opstillingen og gør det muligt at udforske diverse områder, følelsesmæssigt,kropsligt,   og mentalt.

Det er et forløb på 10 gange og du kan frit vælge enkelte aftener eller hele forløbet. Det er en mandag om måneden kl. 18 – 21 i NLP Huset.

Datoer: 28.9.  –  19.10.  –  30.11.  –  21.12.  –  25.1.  –  15.2.  –  29.3.  –  19.4.  –  31.5.  –  28.6.

Vi veksler imellem temaaftener og opstillingsaftener, hvor du på de åbne opstillingsaftener kan kommer med det, som du ønsker, at få kigget på og gerne vil have forløst.

Hvad koster det?

Du kan melde dig til en aften. Pris:  175 kr.

Klippekort med rabat: 5 klip til 800 kr. eller 10 klip  til 1.500 kr.

På de åbne opstillingsaftener, koster det yderligere 100 kr. for at få sin opstilling på.

Der er dog ikke merebetaling, hvis du har klippekort.

Hvem er gruppeleder og underviser?

Oplæg, teori og opstillingerne faciliteres af Birgitte Lisbygd, der har uddannelser i systemisk opstilling, familieopstilling og er NLP Træner, dybdeterapeut, kropsbehandler, mindfulnessuddannet og er 4. årsstuderende på NLP Psykoterapeutuddannelsen.

Hvis du har spørgsmål eller vil tilmelde dig

Ring til Birgitte for nærmere info på telefon 28260177

… med ambitioner og mod på livet

Mange unge mænd drømmer store drømme og vil gerne udrette en masse. Men oplever det kan være svært at finde ud hvor man skal begynde, og udfordrende at finde en balance i at hvile i sig selv og samtidig stræbe efter noget bedre. Det kan være pres i forhold til uddannelse, karriere, sport, parforhold, familie og livets mange valg.

Så er du en ung mand mellem 18-25 der gerne vil tættere på at udleve dit potentiale, eller kender du nogen, så kan det her tilbud være interessant for dig.

Potentiale Gruppe med ligesindet

Jonathan W. Juel tilbyder dig at deltage i dette gruppeforløb, hvor vi vil arbejde med dine ambitioner og hjælpe dig med stille skarpt. Du vil opleve, hvordan det at blive klar over dine mål, lægge en plan, eksekvere på den og blive holdt ansvarlig af ligesindet i gruppen kan skabe stor forandring i dit liv.

Vi vil bruge NLP, coaching og sparring som basis for vores arbejde og koncentrere os om at blive dygtigere til at navigere i livet som ung mand.

Forløbet vil strække sig over 5 mandage à 2 timer, og det koster 600 kr. i
alt at deltage.

Vi mødes i NLP Huset i Valby.

Datoerne er:

31. august, 21. september, 26. oktober, 23. november, 28. december

Alle møder afholdes kl. 18-20.

Tilmelding

Gruppen vil bestå af 8-10 deltagere, så hvis du gerne vil med, så skynd dig at sende en direkte mail til Jonathan W. Juel.

Lidt om Jonathan som mødeleder og coach

Jonathan beskæftiger sig hver dag med at udvikle og udforme sit og andre  menneskers potentiale til fulde, både gennem personlige coachingforløb, undervisning og facilitering. Jonathan arbejder som undervisningsassistent og læser til psykoterapeut i NLP Huset og som teamleder for Camp True North.

Jonathan er selv i fuld gang med at udleve sit potentiale – og det at arbejde med andre unge sætter for alvor vind i sejlene.

Jeg glæder mig til at møde dig.