NLP Master Coach

NLP Master Coach

Print Friendly, PDF & Email

NLP Master Coach forløbet er den naturlige forudsætning for arbejdet som professionel coach, forandringsagent eller udviklingskonsulent. Uddannelsen matcher deltagernes behov for praksisnær træning i avanceret coaching, konflikthåndtering og værdibaserede forandringsprocesser og er samtidig både anvendelsesorienteret, vedkommende og meget involverende, så du opnår et kvalificeret og højt niveau af NLP kompetencer. Uddannelsen er en overbygning på en NLP Practitioner certificering.

Uddannelsen har de seneste år erstattet den klassiske NLP Master Practitioner, da vi har kunnet se behovet for at gøre vores NLP Masters super dygtige til coaching. Denne samtaleform har nemlig vundet indpas som den foretrukne i de fleste professionelle sammenhænge, hvor udvikling, læring og forandring er i fokus.

★★★★★

“Uddannelsen har givet mig et større fokus på de sande værdier og en grundlæggende forståelse for andre mennesker”

Christina, tidligere kursist

Holdstart

NLP Master Coach hold 1 2022

22.100 DKK ekskl. moms
NLP Master Coach hold 1-22, modul 1 - Datoer: 17/03, 18/03, 19/03
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth
NLP Master Coach hold 1-22, modul 2 - Datoer: 28/04, 29/04, 30/04
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth
NLP Master Coach hold 1-22, modul 3 - Datoer: 09/06, 10/06, 11/06
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth
NLP Master Coach hold 1-22, modul 4 - Datoer: 01/09, 02/09, 03/09
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth

NLP Master Coach hold 2 2022

22.100 DKK ekskl. moms
NLP Master Coach hold 2-22, modul 1 - Datoer: 22/09, 23/09, 24/09
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth, Jonathan Juel
NLP Master Coach hold 2-22, modul 2 - Datoer: 17/11, 18/11, 19/11
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth, Jonathan Juel
NLP Master Coach hold 2-22, modul 3 (søndag - tirsdag) - Datoer: 11/12, 12/12, 13/12
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth, Jonathan Juel
NLP Master Coach hold 2-22, modul 4 - Datoer: 23/02, 24/02, 25/02
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth, Jonathan Juel

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Du er enten certificeret NLP Coach Practitioner, NLP Business Practitioner, NLP Practitioner, NLP Leder Practitioner el. lign. og har nu brug for en uddannelse, hvor du lærer at arbejde kreativt med forandringspsykologi og udvikling. Rammen omkring forandringsarbejdet er coaching, men uddannelsen er samtidig relevant, hvis du i højere grad skal bruge NLP som dit faglige og personlige udgangspunkt i samværet med andre mennesker.

Da du får en certificering efter internationale standarder som NLP Master Coach Practitioner, forventer vi, at du har trænet coaching intensivt i forbindelse med din Practitioneruddannelse og efterfølgende i din hverdag.

Hvis du ikke har trænet coaching i væsentligt omfang, siden du blev certificeret som NLP Practitioner, anbefaler vi, at du deltager på vores Basis Coaching modul, inden du starter på NLP Master Coach Practitioner uddannelsen (kontakt kontoret for at lave en aftale om dette).

Uddannelsen som NLP Master Coach løber over 4 moduler à 3 dage (torsdag – lørdag eller søndag – tirsdag).

Ud over at deltage på uddannelsens undervisningsmoduler skal du i løbet af uddannelsen give 30 sessioners coaching og modtage 20 sessioners coaching (du kan bruge de øvrige deltagere på holdet til dette) . Herudover skal du være observatør og give feedback til dine medstuderende i 10 sessioner. Alle sessioner er som udgangspunkt 30 minutter. Dvs., at du i alt skal planlægge at træne 30 timer mellem uddannelsens moduler. Halvdelen af de givede og modtagede coachingsessioner må gerne være med andre end deltagerne på dit hold.

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere om konsulentydelser er

På 4. modul bliver du certificeret som NLP Master Coach Practitioner. Selve certificeringen indeholder en skriftlig prøve samt en praktisk coachsession med brug af avancerede værktøjer. Den praktiske coachsession er med en fremmed coachee, som ikke kender til NLP.

Uddannelsen er tilrettelagt, gennemføres og evalueres i overensstemmelse med danske og internationale NLP standarder. Vi er således godkendt af den uafhængige NLP Brancheforening – læs Standarder og indhold for NLP Master Practitioner uddannelser og Kriterier for evaluering og certificering som NLP Master Practitioner

Herudover er uddannelsen udviklet i forhold til ICF’s coachingstandarder. NLP Huset er medlem af ICF (International Coach Federation) – verdens største coachnetværk.

Som certificeret NLP Master Coach vil du kunne arbejde kreativt og innovativt med NLP i forbindelse med coaching, udviklingssamtaler, konflikthåndtering, møder, forandringsprojekter og i det hele taget opgaver, hvor du har brug for at kunne være fleksibel, mulighedsorienteret og professionel i mødet med andre mennesker.

Gennem uddannelsen vil du dermed integrere dine NLP kompetencer på et endnu dybere niveau.

Jonathan Juel

Underviser på NLP- og coachuddannelserne og er gruppeterapeut og facilitator på forskellige forløb.

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  coach,  mindfulness og psykoterapeut uddannelserne og er supervisor for de psykoterapeutstuderende.

Ove Schroll

Partner, psykolog (aut.) og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.

Modul 1Master Coaching og forandringsprocesser
– Coaching – modellen, rammer, mål, grundprincipper og praktisk træning
– Elegante spørgeteknikker og sprog, der forvandler (herunder Miltonsprog)
– Coaching i flere dimensioner (Hinkeruden + SOAR)
– Coaching og overbevisninger: At arbejde bag et udsagn

Modul 2 – NLP og dybere forandringsprocesser
– Klassiske NLP teknikker i en coachingsammenhæng
(SWISH + Traume-/fobikur + indre dele + re-imprinting)

Modul 3 – Modeling mm.
– Dobbelt tidslinje og visdommen i dilemmaet
– Metaprogrammer
– Modeling – baggrund og formål
– Implicit og eksplicit modeling – forstå og oplev forskellen
– Selvmodeling og modeling i forbindelse m. coaching
– Mini modelingprojekt – præsenteres på modulet
– Præsentationsteknik med NLP
– Coaching og metaforer / Story Telling

Modul 4 – Forskellige personlighedstyper og afsluttende certificering
– Coaching og værdiarbejde
– Forhandling 1:1
– Konflikthåndtering og coaching af 2 uenige parter
– Skriftlig prøve i al NLP teori
– Praktisk certificering som NLP Master Coach (en coachingsession med fremmed coachee).

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen. Læs mere om Bruttolønsordninger hos Skat i dette link

Når du er certificeret NLP Master Coach kan du gå videre på NLP Husets overbygningsuddannelser: NLP Træner eller NLP Psykoterapeut (3. år)

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Morten Hedegaard

Jeg kan især se det på mit bundniveau. Jeg er blevet god under pres – det har jeg ikke altid været. Nu tør jeg vinde. Det er altså noget, man skal lære, siger Morten helt seriøst.  Jeg har stadig nerver på – i allerhøjeste grad. Men det er fint. For jeg havner ikke længere i en ond spiral – jeg kommer videre, hvis jeg har et dårligt slag. I dag tror jeg på det – det er nok den største forskel.

Anne Tinning

Jeg har fået udvidet min bevidsthed om mig selv og om mine mønstre. Jo mere viden, jeg får, des flere muligheder får jeg for at gøre det anderledes. Det lyder enkelt – det er det også.

Jeg elsker den tilstand, jeg er i efter en god coaching. Jeg har en lethed og får masser af nye ideer. Det skaber drivkraft og følelsen af, at intet er umuligt

Jens Klinge

Jens peger på tre helt konkrete ting, som han tager med sig, og som virkelig har skabt en stor forandring hos ham: Coaching er både et fagligt værktøj, som jeg kan bruge i arbejdssammenhænge. Så har jeg fået et værktøj, som jeg kan bruge i min egen personlige udvikling, og så har jeg oplevet et skift i fokus, som helt sikkert er det, der kommer til at hjælpe mig videre.

Christina Julsgaard

Jeg ville simpelthen have den bedste cocktail – the best of the best. Jeg stødte hele tiden på NLP i min research. Jeg havde spurgt flere anerkendte coaches, hvilken vej, de var gået, og samtlige var startet inden for NLP. Jeg fandt NLP Huset, og jeg ville have den bedste skole. Jeg havde bare en god fornemmelse, da jeg var her første gang.