NLP Coach Practitioner

NLP Coach Practitioner

Print Friendly, PDF & Email

NLP Coaching er lig med kommunikation på højt niveau, og gode coaches får både mennesker og resultater til at blomstre. Grundlæggende består coaching i at coachen lytter og lever sig ind i en anden persons tankeverden og derefter stiller spørgsmål, som skaber konstruktiv bevægelse – tankemæssigt og handlingsmæssig – hos den, der bliver coachet.

Udbyttet af coaching er bedre klarhed over og struktur på eksisterende viden, større fokus på læring, større handleparathed og bedre resultater. Alt det får du på denne NLP Coach uddannelse.

Uddannelsen består af 3 moduler à 3 dage + 1 certificeringsdag (i alt 10 dage). Herudover skal du mellem modulerne træne, coache og læse de teorier, som vi arbejder med.

★★★★★

“Hvor er det en fed følelse, jeg sidder med efter have afsluttet NLP Coach Practitioner. Det har givet mig så meget som menneske at kunne hjælpe andre”

Majken, tidligere kursist

Holdstart

NLP Coach Practitioner, hold 1 2021

17.333 DKK ekskl. moms
NLP Coach Practitioner hold 1 2021, modul 1 - Datoer: 15/03, 16/03, 17/03
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth
NLP Coach Practitioner hold 1 2021, modul 2 - Datoer: 26/04, 27/04, 28/04
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth
NLP Coach Practitioner hold 1 2021, modul 3 - Datoer: 14/06, 15/06, 16/06
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth
NLP Coach Practitioner hold 1 2021 - certificering - Datoer: 25/08
09:00 - 16:30ValbyOve Schroll, Liselotte Hjorth

NLP Coach Practitioner, hold 2 2021

17.333 DKK ekskl. moms
NLP Coach Practitioner hold 2 2021, modul 1 - Datoer: 27/09, 28/09, 29/09
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth, Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll
NLP Coach Practitioner hold 2 2021, modul 2 - Datoer: 08/11, 09/11, 10/11
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth, Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll
NLP Coach Practitioner hold 2 2021, modul 3 - Datoer: 06/12, 07/12, 08/12
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth, Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll
NLP Coach Practitioner hold 2 2021 - certificering - Datoer: 12/01
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth, Ove Schroll, Lene Bredahl Schroll

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

NLP Coach Practitioner uddannelsen er til dig, der har brug for at lære og kunne mestre effektive kommunikationsværktøjer, der kan skabe forandring for andre.

Og til dig, som har brug for en grundig basisviden og indsigt i de psykologiske aspekter af coaching – samt har lyst til masser af praktisk træning for at blive rigtig god.

Måske arbejder du som konsulent, leder, coach eller underviser – eller drømmer om at komme til det.

Uddannelsen er bygget op som et accelereret forløb på 3 moduler à 3 dage samt en certificeringsdag efterfølgnede. Der er krav til, at du læser og træner mellem uddannelsens moduler.

For at blive certificeret NLP Coach Practitioner på 4. modul er det er krav, at du har øvet og trænet min. 30 timer mellem uddannelsens moduler. I din kursusmappe finder du et dokumentationsskema, som du udfylder og giver til din træner på 4. modul.

Uddannelsen kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere om konsulentydelser her

På sidste modu bliver du certificeret som NLP Coach Practitioner. Selve certificeringen indeholder en skriftlig prøve og en praktiske coachsession med to forskellige værktøjer.

Uddannelsen er tilrettelagt, gennemføres og evalueres i overensstemmelse med danske og internationale NLP standarder. Vi er således godkendt af den uafhængige NLP Brancheforening – læs Standarder og indhold for NLP Practitioner uddannelser og Kriterier for evaluering og certificering som NLP Practitioner

Herudover er uddannelsen udviklet i forhold til ICF’s standarder. NLP Huset er medlem af ICF (International Coach Federation) – verdens største coachnetværk.

Under uddannelsen vil du lære at bruge NLP’s grundlæggende forandringsværktøjer til at gennemføre coaching. Du vil få en certificering efter internationale standarder som NLP Coach Practitioner, d.v.s. at du både får en coachcertificering og en NLP Practitioner certificering.

På alle moduler vil vi arbejde med værdier, overbevisninger og identitet som coach – og vi vil gå i dybden med vores grundlæggende coachingmodel.

Lene Bredahl Schroll

Partner, sociolog og NLP Business Master Trainer. Ekspert inden for HRM, ledelse, organisation og facilitering. 

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  Coach,  Mindfulness og Psykoterapeut uddannelserne. Tilbyder coaching og terapi.

Ove Schroll

Partner, psykolog og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.

Modul 1

På modul 1 arbejder vi med den klassiske coachingdisciplin, hvor coachens evne til at skabe forandringer via sproget trænes. Vi arbejder med hele grundlaget for, at coachen kan bevare sin neutralitet og sit nærvær samtidig med at klientens verdensbillede udfordres på respektfuld og nysgerrig vis. At skabe tillid og et trygt rum er afgørende elementer i coaching og både i træningen og i læringsrummet arbejder vi for, at dette er til stede. Mere konkret er indeholdet:

– Hvad er coaching?
– Træning i NLP Husets coachingmodel, herunder rammesætning og feedback
– NLP’s kommunikationsmodel – hvordan vi alle subjektivt bearbejder virkeligheden
– Sproglige mønstre, overbevisninger og værdier
– Afkodning af tænkestile hos forskellige personer
– Forskellige coachingværktøjer, fx Livshjulet, Reframing, Opfattelsespositioner.

Modul 2

På modul 2 går vi videre med den klassiske coaching og dine kompetencer bliver udvidet med træning i NLP’s effektive forandringsværktøjer. Indholdet er:

– At lede coachingprocessen med NLP
– Hvad består tanker af?
– Forskellen på de tanker, som støtter og fører os i mål og dem, som forhindrer os i at komme i mål
– Coaching af udfordringer på overbevisningsplan, afklaring af værdier og at sætte mål, der nås
– Coaching, der afdækker ressourcer og mentale forhindringer
– NLP coachingteknikker fx Tidslinie, Walt Disney Modellen mv.
– Værktøjer, der arbejder på flere abstraktionsniveauer
– Elegante spørgeteknikker
– Skriftlig midtvejsevaluering.

Modul 3

Her finpudses teknikkerne inden certificeringen, dels ved at træne et par nye, mere intuitive værktøjer dels ved praktisk at repeterer hele uddannelsens pensum. Indholdet er:

– Livsmetaforer
– Dit næste skridt som coach
– Repetition

Certificeringsmodul (dag 10)

– Skriftlig og mundtlig evaluering/certificering som NLP Coach Practitioner (se ovenfor).

Langt de fleste af vores kursister får deres uddannelse hos os betalt af deres arbejdsgiver. Hvis du ikke har mulighed for det, kan du måske få en Bruttolønsordning, hvor din arbejdsgiver betaler for din uddannelse, inden du betaler skat. Det betyder, at du sparer 30-50% af beløbet. Du skal aftale dette direkte med din arbejdsgiver, og typisk er det jeres HR-afdeling, der administrerer ordningen. Læs mere om Bruttolønsordninger hos Skat i dette link

Når du er certificeret NLP Coach Practitioner, kan du gå direkte videre til en NLP Master Coach uddannelse.

Hvis du som NLP Coach Practitioner vil videreuddanne dig som NLP Psykoterapeut, skal du have 2 dages undervisning i værdier, overbevisninger og selvledelse på vores NLP Practitioner uddannelse. Kontakt os på telefon 70 21 90 01, så laver vi en plan til dig. De 2 dage koster 2/12 af NLP Practitionerens pris.

NLP Psykoterapeut uddannelsen er en overbygning på NLP Master Coach.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Morten Hedegaard

Jeg kan især se det på mit bundniveau. Jeg er blevet god under pres – det har jeg ikke altid været. Nu tør jeg vinde. Det er altså noget, man skal lære, siger Morten helt seriøst.  Jeg har stadig nerver på – i allerhøjeste grad. Men det er fint. For jeg havner ikke længere i en ond spiral – jeg kommer videre, hvis jeg har et dårligt slag. I dag tror jeg på det – det er nok den største forskel.

Anne Tinning

Jeg har fået udvidet min bevidsthed om mig selv og om mine mønstre. Jo mere viden, jeg får, des flere muligheder får jeg for at gøre det anderledes. Det lyder enkelt – det er det også.

Jeg elsker den tilstand, jeg er i efter en god coaching. Jeg har en lethed og får masser af nye ideer. Det skaber drivkraft og følelsen af, at intet er umuligt

Jens Klinge

Jens peger på tre helt konkrete ting, som han tager med sig, og som virkelig har skabt en stor forandring hos ham: Coaching er både et fagligt værktøj, som jeg kan bruge i arbejdssammenhænge. Så har jeg fået et værktøj, som jeg kan bruge i min egen personlige udvikling, og så har jeg oplevet et skift i fokus, som helt sikkert er det, der kommer til at hjælpe mig videre.

Christina Julsgaard

Jeg ville simpelthen have den bedste cocktail – the best of the best. Jeg stødte hele tiden på NLP i min research. Jeg havde spurgt flere anerkendte coaches, hvilken vej, de var gået, og samtlige var startet inden for NLP. Jeg fandt NLP Huset, og jeg ville have den bedste skole. Jeg havde bare en god fornemmelse, da jeg var her første gang.