Coaching Assistentforløb

Assistentforløb (Coaching)

Print Friendly, PDF & Email

Et assistentforløb på vores coaching uddannelser giver dig mulighed for at opleve undervisning, gruppeprocesser og læring i et nyt perspektiv, ligesom du får lejlighed til at træne dine egne, nye coachingkompetencer.

Typisk har vi et par assistenter på hvert coachinghold afhængigt af det enkelte holds størrelse.

Kig i vores uddannelsesoversigt og find den NLP uddannelse, du gerne vil være assistent på. Og skriv eller ring så til os (70219001), når du har valgt.

★★★★★

“Jeg elsker den tilstand, jeg er i efter en god coaching. Det skaber drivkraft og følelsen af, at intet er umuligt”

Anne, tidligere kursist

Holdstart

Kig i vores uddannelsesoversigt og find det hold, du gerne vil være assistent på. Send derefter en mail til os, og så vender vi tilbage.

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Du kan blive assistent på vores coachinguddannelser, hvis du som:

– Selv har en tilsvarende coachuddannelse
– Meget gerne er certificeret på NLP Master Coach niveau.

Hvis vi ikke skønner, at du er klar til at være assistent, kontakter vi dig direkte, når du har tilmeldt dig. Så selvom du har fået en autogenereret bekræftelse, kan vi godt vælge ikke at tilbyde dig en plads som assistent i denne omgang.

Vælg i oversigten den coachuddannelse, der indholds- og datomæssigt passer dig bedst at være assistent på.

Du kan blive assistent på NLP Coach Practitioner eller NLP Master Coach uddannelserne, hvis du selv har den samme uddannelse.

Der er ikke en egentlig certificering på et assistentforløb.

Et assistentforløb giver dig mulighed for at opleve coaching, undervisning, gruppeprocesser og læring i et nyt perspektiv, ligesom du får lejlighed til at træne dine egne, nye coachingkompetencer.

Du oplever undervisningen fra en neutral position og kan herfra iagttage den enkelte kursists læreproces, holdets samlede udvikling og undervisernes måder at undervise og tackle spørgsmål på samt de forskellige udviklingsfaser, som holdet går igennem.

Lene Bredahl Schroll

Partner, sociolog og NLP Business Master Trainer. Ekspert inden for HRM, ledelse, organisation og facilitering. 

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  Coach,  Mindfulness og Psykoterapeut uddannelserne. Tilbyder coaching og terapi.

Ove Schroll

Partner, psykolog og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.

Dine kompetencer bliver sat i spil fra dag 1, da kursisterne ofte har spørgsmål til dem, der har gennemført uddannelsen før dem, ligesom du sandsynligvis også vil opleve, at flere kursister vil bede om individuelle samtaler og coaching med dig allerede på 1. modul.

Ud over at være en vigtig person for deltagernes faglige udvikling på uddannelsen, vil du også være rollemodel for det at praktisere coaching – og for NLP Husets værdier og menneskesyn.

Samtidig skal du løse en række praktiske opgaver i Huset, som får kurserne til at blive den gode oplevelse for kursisterne, som vi sætter meget højt. Når du tilmelder dig som assistent, sender vi dig en assistentmanual med en række tips til, hvad du kan og skal være opmærksom på. Og en liste med de praktiske opgaver, assistentgruppen skal påtage sig (kaffebrygning, åbne og lukke Huset osv.).

Når du har været assistent (og er certificeret NLP Master Coach) kan du gå videre på NLP Husets overbygningsuddannelser (tjek de øvrige adgangskrav på den enkelte uddannelse i disse links): NLP Træner eller HR Coach eller HR Udviklingskonsulent & Facilitator

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Morten Hedegaard

Jeg kan især se det på mit bundniveau. Jeg er blevet god under pres – det har jeg ikke altid været. Nu tør jeg vinde. Det er altså noget, man skal lære, siger Morten helt seriøst.  Jeg har stadig nerver på – i allerhøjeste grad. Men det er fint. For jeg havner ikke længere i en ond spiral – jeg kommer videre, hvis jeg har et dårligt slag. I dag tror jeg på det – det er nok den største forskel.

Anne Tinning

Jeg har fået udvidet min bevidsthed om mig selv og om mine mønstre. Jo mere viden, jeg får, des flere muligheder får jeg for at gøre det anderledes. Det lyder enkelt – det er det også.

Jeg elsker den tilstand, jeg er i efter en god coaching. Jeg har en lethed og får masser af nye ideer. Det skaber drivkraft og følelsen af, at intet er umuligt

Jens Klinge

Jens peger på tre helt konkrete ting, som han tager med sig, og som virkelig har skabt en stor forandring hos ham: Coaching er både et fagligt værktøj, som jeg kan bruge i arbejdssammenhænge. Så har jeg fået et værktøj, som jeg kan bruge i min egen personlige udvikling, og så har jeg oplevet et skift i fokus, som helt sikkert er det, der kommer til at hjælpe mig videre.

Christina Julsgaard

Jeg ville simpelthen have den bedste cocktail – the best of the best. Jeg stødte hele tiden på NLP i min research. Jeg havde spurgt flere anerkendte coaches, hvilken vej, de var gået, og samtlige var startet inden for NLP. Jeg fandt NLP Huset, og jeg ville have den bedste skole. Jeg havde bare en god fornemmelse, da jeg var her første gang.