Basis Coaching (intro til coaching)

Basis Coaching (intro til coaching)

Print Friendly, PDF & Email

Grundlæggende handler coaching om, at coachen lytter og lever sig ind i en anden persons tankeverden og samtidig stiller spørgsmål, som skaber konstruktiv bevægelse hos den, der bliver coachet.

Dette Basis Coaching kursus er en introduktion til coaching, hvor du får lejlighed til at prøve af, hvordan du kan bruge metoden i din hverdag.

Kurset er samtidig 1. modul på NLP Coach uddannelsen, så hvis du vil have en egentlig coachuddannelse med certificering, kan du fortsætte direkte på 2. modul af denne.

★★★★★

“Her er visuelt flot, stedet er lækkert, maden er god, og underviserne er kompetente”

Christina, tidligere kursist

Holdstart

Basis Coaching hold 2 2022

5.525 DKK ekskl. moms
Basis Coaching hold 2 2022 - Datoer: 12/09, 13/09, 14/09
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth, Ove Schroll

Basis Coaching hold 1 2023

5.525 DKK ekskl. moms
Basis Coaching hold 1 2023 - Datoer: 06/03, 07/03, 08/03
09:00 - 16:30ValbyLiselotte Hjorth, Jonathan Juel

Frokost inkluderet i prisen

Individuel coaching

Undervisningsmateriale

Øvelokaler

Basis Coaching er til dig, der har brug for en grundlæggende introduktion til coaching og samtidig gerne vil træne brugen af en coachingmodel.

Basis Coaching er en blanding af oplæg fra de rutinerede trænere, træning i mindre grupper samt refleksion og dialog i plenum.

Kurset kan også arrangeres som et internt forløb i jeres organisation. Læs mere om konsulentydelser her

Der er ikke en egentlig certificering på dette introduktionskursus.

I løbet af kurset vil du lære at bruge vores coachingmodel sammen med NLP’s grundlæggende kommunikationsværktøjer, så du efterfølgende kan gennemføre coachingsamtaler med forskellige mennesker.

Vi arbejder på Basis Coaching med den klassiske coachingdisciplin, hvor coachens evne til at skabe forandringer via sproget trænes. Vi arbejder samtidig med hele grundlaget for, at coachen kan bevare sin neutralitet og sit nærvær samtidig med den coachedes verdensbillede udfordres på en respektfuld og nysgerrig måde. At skabe tillid og et trygt rum er afgørende elementer i coaching og både i træningen og i læringsrummet arbejder vi for, at dette er til stede.

Ove Schroll

Partner, psykolog (aut.) og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  coach,  mindfulness og psykoterapeut uddannelserne og er supervisor for de psykoterapeutstuderende.

Jonathan Juel

Underviser på NLP- og coachuddannelserne og er gruppeterapeut og facilitator på forskellige forløb.

  • Hvad er coaching?
  • Træning i NLP Husets coachingmodel, herunder rammesætning og feedback
  • NLP’s kommunikationsmodel – hvordan vi alle subjektivt bearbejder virkeligheden
  • Sproglige mønstre, overbevisninger og værdier
  • Afkodning af tænkestile hos forskellige personer
  • Forskellige coachingværktøjer, fx Livshjulet, Reframing, Opfattelsespositioner
  • ICF’s coachingkompetencer (NLP Huset er medlem af ICF).

Efter Basis Coaching kan du gå direkte videre på 2. modul af NLP Coach Practitioner uddannelsen, hvis du vil have en egentlig coachcertificering.

NLP Coach Practitioner uddannelsen er tilrettelagt, gennemføres og evalueres i overensstemmelse med danske og internationale NLP standarder. Vi er således godkendt af den uafhængige NLP Brancheforening – læs Standarder og indhold for NLP Practitioner uddannelser og Kriterier for evaluering og certificering som NLP Practitioner.

Når du er certificeret NLP Coach Practitioner, kan du gå direkte videre til en NLP Master Coach uddannelse.

NLP Huset er medlem af ICF (International Coach Federation) – verdens største coachnetværk.

Vi har gennem årene haft deltagere fra bl.a. Coloplast, Novo, FTF-A, Astra, Lundbeck, Hewlett Packard, Dansk Industri, BDO Scanrevision, Nets, Amcor Flexible, Post Danmark, DSB, SAS, 3 M, ISS Data, Spar Nord Bank, Dong Energy, Statoil, Miljøstyrelsen, Zoo, Brdr. Dahl, Berlingske, Scandic Hotel, Miljøministeriet samt en lang række kommuner, regioner m.fl.

Mød vores kursister

Morten Hedegaard

Jeg kan især se det på mit bundniveau. Jeg er blevet god under pres – det har jeg ikke altid været. Nu tør jeg vinde. Det er altså noget, man skal lære, siger Morten helt seriøst.  Jeg har stadig nerver på – i allerhøjeste grad. Men det er fint. For jeg havner ikke længere i en ond spiral – jeg kommer videre, hvis jeg har et dårligt slag. I dag tror jeg på det – det er nok den største forskel.

Anne Tinning

Jeg har fået udvidet min bevidsthed om mig selv og om mine mønstre. Jo mere viden, jeg får, des flere muligheder får jeg for at gøre det anderledes. Det lyder enkelt – det er det også.

Jeg elsker den tilstand, jeg er i efter en god coaching. Jeg har en lethed og får masser af nye ideer. Det skaber drivkraft og følelsen af, at intet er umuligt

Jens Klinge

Jens peger på tre helt konkrete ting, som han tager med sig, og som virkelig har skabt en stor forandring hos ham: Coaching er både et fagligt værktøj, som jeg kan bruge i arbejdssammenhænge. Så har jeg fået et værktøj, som jeg kan bruge i min egen personlige udvikling, og så har jeg oplevet et skift i fokus, som helt sikkert er det, der kommer til at hjælpe mig videre.

Christina Julsgaard

Jeg ville simpelthen have den bedste cocktail – the best of the best. Jeg stødte hele tiden på NLP i min research. Jeg havde spurgt flere anerkendte coaches, hvilken vej, de var gået, og samtlige var startet inden for NLP. Jeg fandt NLP Huset, og jeg ville have den bedste skole. Jeg havde bare en god fornemmelse, da jeg var her første gang.