Coaching

COACHING

Print Friendly, PDF & Email

Coaching er gennem de seneste år for alvor slået igennem som et uundværligt værktøj til brug i kommunikation med medarbejdere, kunder, samarbejdspartnere, kolleger eller klienter. Coaching er lig med kommunikation på højt niveau, og evnen til at coache er en værdifuld færdighed.

Coachuddannelser med certificering

NLP Coach uddannelsen er til dig, der har brug for en grundig og praksisnær uddannelse m. certificering. Vi har holdstart i marts og september. Uddannelsen koster kr. 18.416 ekskl. moms.

NLP Master Coach er overbygningsuddannelsen, som du du kan gå videre på, når du er certificeret NLP Coach. Vi har holdstart i maj og november. Uddannelsen koster kr. 22.100 ekskl. moms.

NLP Psykoterapeut er vores nyeste skud på stammen. En 2 årig overbygning på NLP Master Coach uddannelsen. 3. og 4. år starter 1 gang om året (september). Læs meget mere om indhold, priser osv. i linket. Hvis du er startet med en NLP Coach Practitioner inden din NLP Master Coach, og gerne vil på NLP Psykoterapeut uddannelsen, skal du tage et modul ekstra på NLP Practitioner. Kontakt kontoret vedr. denne mulighed.

NLP Træner uddannelsen er også en overbygning på NLP Master Coach uddannelsen. Uddannelsen er til dig, der gerne selv vil tilbyde certifikatgivende NLP uddannelser. Uddannelsen koster kr. 24.500 og er momsfritaget.

GENERELT

NLP Coach uddannelserne i NLP Huset adskiller sig fra mange andre ved at være solidt funderet i NLP, så du som coach fra os vil kunne underbygge dine spørgsmål og forandringsprocesser med viften af NLP-teknikker og NLP–modeller.

Blot brug for et kortere kursus i coaching?

Basis Coaching er måske noget for dig, hvis du er på udkig efter et kortere kursus i coaching. Kurset er på 3 dage og koster kr. 5.525 ekskl.. moms. Vi har holdstart i marts og september.

Læs mere om coaching…

Gode coaches får både mennesker og resultater til at blomstre. Grundlæggende er coaching en samtale med en særlig struktur og rollefordeling: Coachen lever sig ind i en anden persons tankeverden og stiller udfordrende og kreative spørgsmål, der hjælper samtalepartneren til at finde sine egne løsninger og tage ejerskab for at opnå resultater, der bygger på egne målsætninger.

Udbyttet af coaching er mere klarhed og struktur på eksisterende viden, øget læring, større handleparathed og bedre resultater.

Læs mere om Coaching i denne artikel, hvor du også får en række eksempler på, hvad et coachingforløb kan handle om og tage udgangspunkt i.

Godkendelser

NLP Huset er medlem af verdens største coachnetværk ICF (International Coach Federation) og alle vores coachuddannelser er udviklet i overensstemmelse med ICF’s 11 Core Competences og kravene til ICF’s coachinguddannelser.

Mød vores undervisere