MERE TRYK PÅ RESSOURCEKNAPPEN

lotte_nlp_master_coach_nlp_huset

Har du allerede en grunduddannelse inden for NLP og coaching? Ønsker du at blive endnu bedre til at coache, at arbejde med konflikthåndtering og skabe en fællesskabsfølelse i en gruppe? Så overvej vores overbygning – NLP Master Coach. Her kan du møde nogle virkelig dedikerede medkursister. Typisk går de meget målrettet efter at bruge uddannelsen til at udvikle og arbejde med mennesker.

En af vores kursister er Lotte, der er tilmeldt vores næste NLP Master Coach uddannelsen. Hun har fået lov til for nylig at springe ind på det igangværende Master-hold for at tage et modul om konflikthåndtering. Hun har nemlig travlt.

“Jeg er højgravid og har en ambition om at nå at læse stoffet og få så meget af
efteruddannelsen som muligt inden baby kommer til verden. Heldigvis har min mand lovet at tage sig af barnet, mens jeg er på kursus eller træner. Måske tager jeg også noget af efteruddannelsen via Skype”.

Lotte er glad for at være startet på Masteren og ved nu mere om, hvad der venter hende:

‘Der bliver virkelig skåret ind til benet. Man lærer at komme bagom folks forsvarsmekanismer meget hurtigt og se, hvad problemet i virkeligheden drejer sig om, når folk udtaler sig. Det er fedt, at der bliver lagt noget til det, vi lærte på Coach Practitioner uddannelsen. Vi lærer i højere grad at trykke på ressourceknappen for at skabe en forandring sammen med andre mennesker”.

Lotte har i en længere årrække været selvstændig og ledet en personalegruppe. Hun fik meget ud af sit personale og ønsker nu at professionalisere sin evne til at udvikle mennesker. Hun er oprindeligt uddannet lærer og arbejder på med tiden på at kombinere sit nuværende job som folkeskolelærer med et job som coach, parterapeut, konsulent evt. med kursus og undervisning målrettet lærere i folkeskolen.

Lotte er overbevist om, at overbygningen på coachuddannelsen er det hele værd:

“Jeg er indstillet på, at det kommer til at kræve en del træning at tage NLP Master Coach uddannelsen. Men jeg brænder så meget for at komme til at bruge mine tilegnede færdigheder professionelt resten af mit liv, at det er det værd”.

Er du blevet nysgerrig og overvejer at tage på NLP Master Coach uddannelsen med Lotte? Så ring på 70 21 90 01 eller skriv til os

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev