FOR MIN EGEN SKYLD

nlp-huset-4

I mange år har Anne boet i udlandet med sin familie, for manden spillede golf på professionelt plan, og det passede bedst. Hun har også været en stor og vigtig del af Familiefirmaet, der igen handler om golf. Nu er hun selvstændig coach. Hun hjælper stadig til i familiefirmaet, men nu ved hun, hvad hun brænder for.

– Jeg er blevet meget bedre til at mærke mine egne behov. For mig er det naturligt at hjælpe, men i dag siger jeg ja, fordi jeg har lyst. Jeg er meget mere ærlig og kan i dag sige nej, uden at spekulere over, hvad andre så tænker, fortæller Anne ærligt.

Hun startede sin gang i NLP Huset for mange år siden, da der bare skulle ske noget. Den smilende kvinde var klar til forandring. Hvad kurset skulle bruges til, anede hun ikke, men kurset var en øjenåbner, og Anne ville have mere.

– Jeg har fået udvidet min bevidsthed om mig selv og om mine mønstre. Jo mere viden, jeg får, des flere muligheder får jeg for at gøre det anderledes. Det lyder enkelt – det er det også. Alle de kurser, jeg har taget, har jeg taget for min egen skyld, siger Anne, der tidligere ville have hadet det, hvis man kaldte hende for egoist.

– Jeg behagede andre for at de skulle give mig noget igen. Der var ikke noget valg – jeg kunne ikke sige nej. Det kan jeg i dag, og det giver frihed. Jeg har samtidig en stor tiltro til, at andre nok skal klare deres opgaver, uden at jeg behøver at træde til.

Hjerte for coaching
I dag nyder andre også godt af, at hun har tilegnet sig masser af viden om både NLP, Enneagrammet og coaching. – Mit hjerte banker for at coache. Især unge mennesker. Jeg brænder for at hjælpe dem, der ikke lige passer ind i systemet. At være med til at skabe forandring så de kan få glæde ind i livet og få succes, siger Anne med en insisterende stemme. Hun har i dag firmaet To Be Me, som hun driver med en kollega. Og missionen er helt klar. – At få de unge back on track.

Anne giver sine klienter muligheden for at fortælle, hvad de er gode til. At få kredset ind, hvad der skal justeres på for at få en hverdag med flere succesoplevelser. – Det, du kigger efter, er det, du får øje på. De skal hjælpes til at se efter det, de er gode til.

Skumle bagtanker
Det kunne godt lyde, som om hun er en sand frelsende engel. Men der er skumle motiver bag de gode gerninger. – Jeg elsker den tilstand, jeg er i, efter en god coaching. Jeg har en lethed og får masser af nye ideer. Det skaber drivkraft og følelsen af, at intet er umuligt, afslører hun.

Hun er på ingen måde i tvivl om, at hun valgte det rigtige sted at uddanne og udvikle sig. – Jeg havde en oplevelse af, at alle gerne ville flytte sig, og at der samtidig var en stor rummelighed. Og så var lærerne enormt dygtige. Hver gang, jeg har været til foredrag eller lignende andre steder, bliver jeg kun bekræftet i, at det faglige niveau i NLP Huset er meget højt. Jeg får altid noget med hjem, som jeg kan bruge.

Interesseret i at vide mere om Coaching? Så læs evt. denne længere artikel eller kig nærmere på vores NLP Coach uddannelse

NLP Huset er medlem af ICF – verdens største netværk for coaches. Alle vores coach uddannelser er udviklet i forhold til ICF’s standarder.

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev