MARKETING WORKSHOPS

MARKETING WORKSHOPS

Print Friendly, PDF & Email

Er du ved at uddanne dig til psykoterapeut, coach eller mindfulness instruktør fra NLP Huset? Find (nemt) din vej gennem junglen af muligheder inden for kommunikation og marketing, så du forstår, hvordan du tiltrækker de rette kunder og klienter.

Vi har erfaret, at vores kursister og studerende bliver rigtig dygtige til at hjælpe andre mennesker med små og store problemer. Men en del af de studerende mangler viden om, hvad der skal til for at få fat i kunder og klienter efter endt uddannelse.

Find din vej
NLP Husets egen marketingspecialist, Elsebeth Christensen, vil som noget nyt i et forløb bestående af 4 workshops i kommunikation og marketing guide dig skridt for skridt. Elsebeth vil gå ved siden af og hjælpe, så du finder DIN VEJ.

Efter forløbet vil du

  • Blive afklaret med, hvad der kendetegner din lille virksomhed (professionelt og kommunikationsmæssigt) i forhold til konkurrenterne
  • Have lavet et landkort, der viser dig, hvordan du bedst lykkes med at tiltrække kunder og klienter
  • Stå med mindst én god idé til indhold, der kan tiltrække din målgruppe
  • Have fået viden og lavpraktisk erfaring med gode opslag på de sociale medier, som reelt skaber opmærksomhed og engagement.

Målgruppen
Forløbet er for studerende fra NLP Husets coach-, psykoterapeut- eller mindfulness instruktør-uddannelser. Det kræver ingen særlige tekniske forudsætninger i øvrigt for at deltage, dog får du brug for en bærbar computer undervejs.

Dit udbytte
Få overblik og ro i maven, mens du finder DIN VEJ i junglen, når det kommer til digital kommunikation og marketing. Det vil give dig større sandsynlighed for at tiltrække klienter.

Forløbet handler ikke om teknik.

Facilitator
Elsebeth Christensen er cand.mag. i dansk og massekommunikation og har 20 års erfaring med kommunikation og markedsføring. De seneste 2,5 år har hun hjulpet NLP Huset, så undervisningslokalerne fyldes hurtigere og mere op. Elsebeth har et indgående kendskab til NLP Husets uddannelser og er selv uddannet NLP Master Coach.

Pris
Forløbet “Kom godt fra start med kommunikation og marketing” koster som introduktionspris 2.800 kr. + moms.

Tilmeld dig hurtigt, hvis du vil med. Der er kun 10 pladser på forløbet.

Hvordan, hvor og hvornår
Forløbet består af fire workshops med op til 10 studerende fra NLP Huset. De fire workshops afholdes 4 søndage i NLP Huset (eller online):

Datoer efterår 2021

29. august 2021, kl. 13-16
26. september 2021, kl. 13-16
17. oktober 2021, kl. 13-16
7. november 2021, kl. 13-16

Der vil være en mindre opgave mellem hver workshop. Det hele foregår i NLP Husets lokaler (eller online).

Bonus til de første 5
Hvis du tilmelder dig som én af de fem første, tilbyder Elsebeth at omskrive en vigtig side på din hjemmeside.

Ja, jeg tilmelder mig (direkte hos Elsebeth: [email protected]).

Brug for yderligere information / praktiske spørgsmål
Elsebeth står for alt det praktiske og kan give mere information vedr. de fire workshops. Så kontakt Elsebeth direkte på ovenstående mail eller på telefon 93 94 68 81.

P.S. Læs mere om Elsebeth Christensen her og se, hvad andre skriver om hende.