Mange gange betaler chefen for medarbejdernes personlige udvikling

Dina og Caisa - kursister

Chefen er ofte villig til at betale  for medarbejdernes personlige udvikling.

Jo. Det er sandt.

Vi ser i langt de fleste tilfælde at det er chefen – altså virksomheden – der betaler for uddannelsen, når de ansatte skal have styrket deres personlige udvikling.

Chefen vinder, fordi udviklingen styrker medarbejdernes evne til den gode samtale. Du og dine kolleger vinder, fordi I får styrket jeres evner til at forstå jer selv og andre åbent og nysgerrigt med afsæt i NLP og coaching og samtidig bliver dygtigere medarbejdere.

Det er der mange chefer, som er villige til at investere i.

For er du virkelig god til at tale med andre mennesker, kan du bedre bidrage til virksomheden med fx:

Bedre rekruttering
Bedre salg
Bedre projektledelse
Bedre ledelse
Bedre hjælp til borgere, patienter, klienter

Vi ser især tit, at valget af en NLP Coach uddannelse udvælges af chefen, der mener, at pengene er givet godt ud. Nogle gange har chefen tilmed selv taget en NLP uddannelse hos os inden og bruger redskaberne i det daglige arbejde. Han eller hun har derfor en god idé om, hvad medarbejderne får ud af uddannelsen.

Heldigvis opdager de medarbejdere, der sendes på kursus hos os som regel, at de opnår en række personlige fordele, udover at de selvfølgelig bliver dygtigere medarbejdere.

Det gælder både Dina Johansen og Caisa Malmberg, der kommer fra Lufthavnsvikar Aps og som blev sendt på uddannelsen NLP Coach Practitioner af deres chef.

Forandringer på jobbet

Caisa, der til dagligt rekrutterer for mange forskellige virksomheder både i og udenfor Københavns Lufthavn, fortæller om forandringen på jobbet:

“Jeg har blevet mere tryg i mig selv, når jeg rekrutterer og kan virkelig se en forskel. Kandidaterne har åbnet op i en grad og fortalt i så lang tid, at jeg har måttet stoppe dem, så vi kunne komme videre”.

Dina, der står for lønadministrationen og er nærmeste kollega med Caisa, siger:

“Coaching og NLP har påvirket mit mindset i det daglige. Jeg har indset, at jeg selv vælger om jeg lader mig gå på af andre mennesker. Jeg træffer selv et valg. Hvis der er rodet inde i hovedet, kan man bruge uddannelsen til at rydde op”

Det ændrede parforholdet

Begge kvinder har til deres overraskelse også oplevet en sidegevinst derhjemme:

“Jeg har fået en bedre dialog med min kæreste. Jeg giver ham mere plads nu og bruger bevidst aktiv lytning. Han vil nok sige, at vi har fået et bedre forhold”, forklarer Caisa.

Dina kan nikke genkendende til det og indskyder:

“Mit parforhold er også blevet bedre. Måske er forandringen tydeligst derhjemme, fordi vi ser så få mennesker her under corona-tiden. Jeg føler også, jeg har fundet min nysgerrighed frem og har langt lettere ved at smalltalke”.

De reflekterer over, hvad NLP Coach uddannelsen har gjort for dem:

“Vi har med coachingen fået redskaberne til at bruge de ressourcer, vi har indeni os”, fortæller Caisa.

“Det er som et endeløst univers, hvor man selv kan bestemme, hvor meget man vil gøre ud af det. Man kan benytte sig af det personligt og overfor andre”, fortæller Dina.

Forklaringen på deres personlige udvikling ser de begge to i undervisningen, og i det åbne og tillidsfulde rum, der opstod meget hurtigt. Som Dina udtrykker det: “Den proces, vi var igennem på ret kort tid med vildfremmede mennesker, fungerede rigtig godt. Vi stolede på hinanden og følte os trygge. Der var ikke noget filter”.

Læs mere om NLP Coach Practitioner her

P.S. Det er Dina t.v. på billedet, og Caisa t.h.

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev