KONSULENTYDELSER

Konsulentydelser

Vi tilbyder konsulentydelser, da alle vores uddannelser og kurser kan gennemføres som interne forløb i jeres organisation. Typisk målretter vi så indholdet, så det matcher en række en mål fra jeres HR strategi og vi kan tilrettelægge indhold, pædagogik og omfang, så det tager mest muligt hensyn til deltagerne og deres læringspræferencer.

Leder- og organisationsudvikling
Vores udviklingskonsulenters kernekompetencer er udviklings- og forandringsprocesser; lige fra coaching af medarbejdere med ondt i livet til leder- og organisationsudvikling, der kræver overblik, menneskekundskab og forretningsforståelse.

Organisationsudvikling kræver rigtig stor viden om psykologiske processer – og om forandringers væsen, psykologien bag modstand og afklaring af ledernes roller undervejs i processen.

Vi vil gerne måles på, om vi professionelt og med hjertet på rette sted støtter medarbejdere og ledere undervejs, så de når deres mål. Og på om effekten af at have en professionel udviklingskonsulent med i processen ikke bare kan ses på bundlinien, men også mærkes som et meningsfuldt og levende bevis på, at mennesker er virksomhedens vigtigste ressource.

For når mennesker har det godt, har virksomheder det godt. Så enkelt kan det siges…

Kontakt Lene Bredahl for en uforpligtende snak om jeres næste udfordring.

 

Kundecases

Læs interview med Allan Pedersen fra FTF-A, som har samarbejdet med NLP Huset gennem en årrække

Læs interview med Lise Jonassen fra BDO Scanrevision, som har brugt NLP Huset til at uddanne både ledere og revisorer