DET ER FEDERE AT VÆRE MIG

nlp-huset-henrik-290

Henrik Kocks største udbytte af at tage en NLP Practitioner-uddannelse er en hverdag med meget mere glæde.

Da Henrik skulle vælge en uddannelse undersøgte han markedet grundigt. Han faldt over NLP Huset, og der meldte han sig til.

– Jeg kunne se, at NLP Huset var et godt og anerkendt sted. Jeg vidste en del om NLP inden, fordi jeg læser meget. Men jeg blev meget overrasket over, hvor meget man ikke kan læse sig til, fortæller Henrik om sit første møde med uddannelsen.

Den store forskel for Henrik var, at indlæringen foregik så anderledes end forventet. Han var positivt overrasket over undervisningen.

– Jeg forstod det på en helt anden og meget mere brugbar måde. Måske er det indlysende, men jeg opdagede for alvor, at når man gør noget i praksis i stedet for kun i hovedet, så forstår man tingene bedre, og det bliver operationelt.

Ro og rummelighed
Da Henrik mødte op på sit hold på NLP Practitioner bemærkede han især assistenterne, der altid er til stede på uddannelserne som en ekstra støtte og både er til rådighed for coaching og sparring på træningsaftenerne.

– Jeg så på dem og lagde mærke til hvor meget ro og rumme-lighed, de havde. Jeg tænkte, at jeg kunne have gavn af at at få de to ting ind i mit liv.

Og netop ro og rummelighed er nogle af de ting, Henrik føler, han har fået med sig.

– Før higede jeg meget efter forskellige ting. Jeg har nu givet slip og det er i højere grad mig, der er i kontrol over mine tanker end mine tanker, der har kontrol over mig. Jeg er blevet mere nærværende og er blevet bedre til at lytte og forstå andre. Det har betydet flere samtaler med flere mennesker på et dybere… måske mere hjerteligt plan.

Når Henrik skal opsummere, hvad uddannelsen alt i alt har givet ham, er det ganske simpelt:

– Det er blevet rigtigt meget federe at være mig. Jeg er glad for min hverdag. Hvis jeg skal sige noget, så bliver det et lånt citat, men som er godt og dækkende:” En NLP Practitioner er den bedste gave man kan give sig selv… og andre, fordi de kan ikke undgå at bemærke forskellen.

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev