JEG ER FULDSTÆNDIG BLÆST BAGOVER

nlp-huset-jens-290

Jens Klinge var meget i tvivl, da han fik mulighed for at tage et valgfrit seks ugers kursus. Kurset skulle gerne hjælpe ham videre i jagten på drømmejobbet, og han havde mange bud på, hvad kurset kunne indeholde.

– Jeg overvejede, om jeg skulle vælge projektledelse eller coaching. Det sidste havde jeg tænkt længe over. Da jeg så faldt over et seks ugers coaching forløb med NLP hos NLP Huset, så virkede det som det helt rigtige valg, forklarer den 46-årige forretningskonsulent.

Han havde hørt om stedet før, og hans generelle indtryk af kvaliteten var god. Men alligevel var han noget skeptisk, da han trådte ind i de lyse lokaler den første dag. – Hvordan kunne man presse en coaching-uddannelse sammen på seks uger? Det havde jeg meget svært ved at forstå, husker han.

Men det er intet mindre end, hvad NLP Huset har gjort, og Jens Klinge smed lynhurtigt sin skepsis over bord og kastede sig over de mange nye teknikker. – Jeg blev fuldstændig blæst bagover af den udvikling, jeg gennemgik på de seks uger. Når man tager det så komprimeret, så går man altså også det dybere, forklarer Jens Klinge.

I det intense forløb nåede Jens Klinge både at give 30 coaching-sessioner, men også at modtage ligeså meget coaching selv. Det har både givet ham en stor sikkerhed i rollen som coach, men det har også givet ham det boost, han havde brug for i sin videre jobsøgning. – Jeg har oplevet, at det næsten kan blive lidt terapeutisk. Man kan ikke undgå at udvikle sig personligt.

Han peger på tre helt konkrete ting, som han tager med sig, og som virkelig har skabt en stor forandring hos ham. – Der er både det faglige værktøj, som jeg kan bruge i arbejds-sammenhænge. Så har jeg fået et værktøj, som jeg kan bruge i min egen personlige udvikling, og så har jeg oplevet et skift i fokus, forklarer han. Det afgørende skift i fokus er helt sikkert det, der kommer til at hjælpe ham videre i jobjagten. Selv medarbejderne i a-kassen kan se på ham, at der er sket en forandring.

– Jobkonsulenten kunne se det i mine øjne. Jeg har fået meget lettere ved at se mine egne ressourcer. Efter de første seks måneder som ledig bliver det svært at holde gejsten oppe. Jeg har simpelthen fået et boost af energi ved at være igennem den her udvikling. Det tvivler jeg på, jeg havde fået, hvis jeg havde valgt et andet kursus, uddyber han.

Han er slet ikke i tvivl om, at andre ledige også kan få det samme ud af kurset, som han selv har. – Til min a-kasse sagde jeg, at hvis andre er i tvivl om, hvilket kursus de skal tage, så kan jeg klart anbefale NLP Husets seks ugers coaching-uddannelse med NLP. Jobkonsulentens reaktion var, at det ville hun så anbefale dem, for hun kunne se på mig, at jeg havde fået et meget større overskud og meget mere energi, siger Jens og smiler.

___________________

Ordningen m. 6 ugers selvvalgt uddannelse stoppede 1.1.2015. Vi har stadig den samme coachuddannelse på programmet – blot som et modulopbygget forløb. Læs her om NLP Coach uddannelsen

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev