Spørgsmål & Svar

Spørgsmål og svar

Print Friendly, PDF & Email

Her kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest får fra kursister og kunder. Hvis du har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 70 21 90 01 eller sende en mail

Vi har en række specialbrochurer, som vi kan sende til dig. Eller du kan downloade en pdf her.

  • NLP – download som pdf-fil
  • Enneagrammet – download som pdf-fil
  • NLP for coaches pdf-fil
  • NLP for ledere pdf-fil
  • NLP Husets jubilæumsmagasin – download pdf-fil eller bestil magasinet i en trykt udgave

Bestil ved at sende os en mail

Hvilken uddannelse, du skal vælge, afhænger både af det mål du har med forløbet og af din nuværende situation. Derfor kan det være en god idé, at du bliver meget præcis på, hvad du helt specifikt har brug for at lære og udvikle. Samtidig betyder din nuværende situation både på jobbet og privat selvfølgelig også noget for, hvad der vil være realistisk for dig at gå i gang med. Herunder ser du en kort beskrivelse af de uddannelser, de fleste synes, de skal vælge imellem. Du er altid velkommen til at booke et studiemøde med en af os her fra NLP Huset, hvis du vil have hjælp til at vælge den uddannelse, der vil give dig det største udbytte. Ring på telefon 70219001 eller send en mail

Vi har 3 forskellige måder, du kan uddanne dig i NLP På: Vores klassiske NLP uddannelse (NLP Practitioner / NLP Business Practitioner), der primært har fokus på at lære dig at bruge NLP til selvledelse, kommunikation og ’selvcoaching’. Vores NLP Coach Practitioner, som har fokus på at lære dig at bruge NLP til at coache andre med.

I beskrivelserne af de enkelte uddannelser og kurser kan du læse mere om, hvilket udbytte du kan forvente. Du kan samtidig få et indtryk af, hvad vores tidligere kursister har lært og oplevet, mens de har gået hos os, hvis du læser deres små indlæg og ser videoerne med dem. Du finder også dette sammen med beskrivelserne. Hvis du vil have en personlig samtale eller studievejledning med en af os fra NLP Huset, er du velkommen til at ringe og booke et møde.

Der er nok lige så mange grunde til at vælge NLP Huset, som der er kursister hos os. Men det vi generelt hører er, at vores mange år i branchen, kvaliteten af vores undervisere og undervisningsprogrammer, stemningen hos os, det brede udbud af muligheder, mange hold og dermed større mulighed for at få en mistet kursusdag på et andet hold, fleksibiliteten i kursusadministrationen, prisen på uddannelser og kurser, frokostordningen og den gratis frugt, lokalernes indretning, placeringen lidt uden for centrum, hvor parkering er gratis og hvor der kun er 4 minutters gang til nærmeste bus og S-tog især er nogle af de vigtigste grunde til, at kursisterne vælger os. Og kommer tilbage år efter år.

Når man starter på en udviklings- og erkendelsesrejse, kan man i sagens natur ikke vide, hvor den vil lede hen. Derfor kan du opleve, at de mål, du har sat dig med hensyn til din uddannelse, ændrer sig. Fokus kan ændre sig, eller du kan blive sulten på mere. Derfor har vi planlagt og udformet vores uddannelser, så der er plads og mulighed for at skifte retning undervejs. Hvis du derfor undervejs finder ud af, at du skulle være startet på en anden uddannelse, så kontakt vores kursusadministration. Så finder vi normalt en løsning. Det er nemlig meget vigtigt for os, at du er lige præcis der, hvor det giver bedst mening for dig at lære.

ECTS point får man på videregående uddannelser på en offentlig skole – f.eks. et universitet eller college. Du kan derfor ikke få ECTS point på en uddannelse fra NLP Huset.

Nogle af vores uddannelser kan du også tage som Aftenhold (NLP Practitioner / NLP Business Practitioner, NLP Kommunikation eller Grundlæggende Kommunikation & Coaching). Disse forløb er især designet dig, der ikke kan tage eller få fri fra dit arbejde eller studie i hverdagen. Indholdet er det samme som på den modulopbyggede version. Nogle af forløbene er lidt mere accelererede, da vi også har skelet til prisen for dem, der betaler uddannelsen eller kurset selv (og ikke får det betalt af en arbejdsgiver). Det betyder, at du skal øve og læse lidt mere selv mellem kursusaftenerne.

Når dit hold er et dagshold, er undervisningstiden normalt kl. 9 – 16.30. Aftenholdene kører normalt kl. 17 – 21 .
NLP Lederuddannelsen på Hvedholm starter den første dag på hvert modul kl. 10 og slutter kl. 15 den sidste dag.

Det er gratis at parkere på Traps Allé og på nabovejene. For at give mest mulig plads til skraldebiler og andre store køretøjer, parkerer alle i den ene side af vejen. Det skifter fra vej til vej, om det er i højre eller venstre side.

Undgå meget gerne at parkere på mellemvejen mellem Traps Allé og Hartmanns Allé – det er en brandvej og bliver samtidig brugt af os til at skabe lidt grønt miljø udenfor.

Vi spiser normalt frokost kl. 12 – 13.

Vi anbefaler, at du deltager i en øvegruppe og træner det gennemgåede stof, når du går på en af vores uddannelser.

Øvegrupperne mødes i fritiden og kan bruge NLP Huset til dette. Øvegrupper er velkomne:

Onsdage: Efter kl. 16.30 og
Søndage: Efter kl. 16.30 og nogle gange fra kl. 8 (alt efter, om vi skal bruge lokalerne til kursus). Tjek i vores Kalender, hvornår I kan komme om søndagen.

Dine assistenter ved, hvordan man låser sig ind i NLP Huset og vil som regel komme og hjælpe i øvegrupperne – I skal dog huske at aftale det med dem.

Vi er normalt på kontoret i NLP Huset kl. 8.30 – 16.30 på hverdage. Vi er på telefonen kl. 8 – 17.

Typisk er der mellem 10 og 15 deltagere på et hold. Nogle gange oplever vi mere end 15 tilmeldte på et hold og har derfor ekstra mange assistenter til at hjælpe os. Og nogle gange er der kun 6-7 deltagere, hvis uddannelsen er meget speciel og derfor kun har en mindre målgruppe.

Vi aflyser sjældent et hold. Vi prøver til gengæld af finde en løsning, så alle får mest muligt ud af undervisningen, hvis det skulle vise sig, at der kun er få, der har tilmeldt sig en bestemt uddannelse.

Hvis du bliver syg eller forhindret af andre grunde, kan du altid få den undervisning, du er gået glip af, på et andet hold. Tal med din underviser og kontoret om det, og så finder vi en løsning.

Så kommer du blot tilbage, når du er klar til at blive certificeret – eller når næste hold har en certificering. Du kan altid aftale nærmere med vores kursusadministration.

På alle uddannelser får du et certifikat, når du har bestået din eksamen. Hvis du har brug for et deltagerbevis på et kursus, kan du aftale dette med kursusadministrationen.

Hvis du har brug for et deltagerbevis på et kursus, kan du aftale dette med kursusadministrationen. Hvis du vælger ikke at blive certificeret på en uddannelse, laver vi gerne et deltagerbevis til dig.

Alle materialer er inkluderet i kursusprisen. Du får altid en mappe med kursusmateriale og på nogle hold også en supplerende bog. Vi kan derudover anbefale god litteratur, som du kan læse, hvis du har tid og lyst til det.

I dette link kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest får fra vores kursister, når de går i gang med en uddannelse hos os. Du kan få tips og gode råd omkring meget af det, du vil møde undervejs og kan samtidig printe de forskellige dokumentationsskemaer, som du kan få brug for undervejs

I dette link kan du finde svar på de spørgsmål, vi oftest får fra vores kursister, når de går i gang med en uddannelse hos os.

Du kan få tips og gode råd omkring meget af det, du vil møde undervejs og kan samtidig printe de forskellige dokumentationsskemaer, som du kan få brug for.

Du kan blive assistent på vores uddannelser, hvis du som udgangspunkt selv har en tilsvarende uddannelse, er uddannet i eller har erfaring med coaching og meget gerne er certificeret på Master niveau på den pågældende uddannelse. Du tilmelder dig som assistent ved at finde siden ’Assistentforløb’ i hvert fagligt univers i menupunktet ’Uddannelser’ herover. Hvis vi ikke skønner, at du er klar til at være assistent, kontakter vi dig direkte, når du har tilmeldt dig. Så selvom du har fået en autogenereret bekræftelse, kan vi godt vælge ikke at tilbyde dig en plads som assistent i denne omgang.

NLP Husets uddannelser er godkendt af den neutrale brancheforening NLP-Foreningen i Danmark. Derudover er vi medlem af verdens største coachingnetværk ICF og det internationale enneagramnetværk IEA’s danske afdeling.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for råd og vejledning til at vælge den rigtige uddannelse for dig. Kontakt os på telefon 70219001 eller send os en mail, så finder vi en tid. Du kan samtidig se vores lokaler og få en fornemmelse af stemningen og atmosfæren i NLP Huset.

Kontakt vores kursusadministration, hvis du har brug for en afdragsordning. Vi finder som regel en ordning, der passer dig eller din virksomhed.

Normalt skal du betale uddannelsen eller kurset 30 dage før kursusstart. Læs vores betalings- og handelsbetingelser her

Du må ikke bruge vores kursusmateriale i din egen virksomhed, men du må selvfølgelig gerne lade dig inspirere af den måde, vi har beskrevet teorierne, øvelserne og teknikkerne på. Hvis du citerer os direkte, skal du huske at skrive, hvor du har dit citat fra.

Mød vores undervisere

Birgitte Lisbygd

Gruppeterapeut og underviser i Familieopstillling. Tilbyder individuel terapi og coaching.

Jonathan Juel

Underviser på NLP- og coachuddannelserne og er gruppeterapeut og facilitator på forskellige forløb.

Kasha Hansen

Underviser og superviserer på NLP Psykoterapeut uddannelsen og tilbyder individuel coaching og terapi.

Lene Bredahl Schroll

Partner, sociolog, NLP Bus. Master Trainer og NLP Psykoterapeut (MPF). Ekspert inden for HRM, facilitering, gruppeprocesser, organisation og ledelse. 

Liselotte Hjorth

Underviser på NLP,  coach,  mindfulness og psykoterapeut uddannelserne og er supervisor for de psykoterapeutstuderende.

Ove Schroll

Partner, psykolog (aut.) og NLP Master Trainer. Ekspert inden for NLP psykoterapi, coaching og organisationspsykologi.

Susanne Hauzmann

Psykoterapeut  på gruppeterapeutiske forløb. Tilbyder individuel terapi og coaching.