ER DU FØLELSESMÆSSIG INTELLIGENT?

nlp-huset-og-eq

Har du overvejet, hvor følelsesmæssig intelligent, du selv er?

Der findes et hav af tests på nettet i mere eller videnskabelig stil, som kan inspirere og give et fingerpeg. Det er, som vi tidligere har skrevet, en stor fordel, når du kommunikerer og samarbejder med chefen, kollegerne, kunderne – og selvfølgelig dem derhjemme.

Vi har fundet en test frem, som du kan prøve, hvis du har tid og lyst (men vær tålmodig – den varer ca. 45 minutter – og den er på (letforståeligt) engelsk).

Du vil uvilkårligt komme til at tænke over dig selv og din egen følelsesmæssige intelligens. Uanset om du tidligere har taget et kursus eller en uddannelse hos os eller ej

Du får nok mest ud af den gratis del af testen, hvis du allerede kender lidt til NLP, coaching og det, at kunne lede dig selv følelsesmæssigt fra fx NLP Huset (selv i modgang og pressede situationer). Da vil du kunne bruge testen som pejlemærke til at evaluere, hvor langt du er nået i din personlige udvikling. Testen indkredser meget af det samme tankegods.

Her er bare nogle eksempler fra testen:

• Når jeg får negative følelser, stopper jeg op og tager et øjeblik, hvor jeg spørger mig selv, hvad jeg føler og hvorfor?
• Sætter jeg tingene i et positivt perspektiv ved modgang?
• Når jeg skal tage vigtige beslutninger, er logik så vigtigere end følelserne?
• Når jeg søger et job, ved jeg så præcist, hvordan mine evner kan berige organisationen?
• Jeg føler, at selvudvikling er en livslang proces?

Der er som sagt hele 146 spørgsmål, så der er rigeligt med underholdning til en aften.

Måske bliver du lidt klogere på din følelsesmæssige intelligens netop nu. Men vær tålmodig! Og tag det hele med et gran salt. Testen er ikke videnskabeligt valideret, men er tænkt som en inspiration til dig.

Vi håber, du blevet inspireret 🙂

Bedste hilsner

Ove Schroll og Lene Bredahl

P.S. Vi har kun afprøvet den gratis del af testen. Der er også en betalingsdel, hvis man ønsker mere feedback.

P.P.S. Hvis du oplever, at det er tid til at booste din følelsesmæssige intelligens, så kig nærmere på vores kurser og uddannelser her på hjemmesiden (brug evt. menupunkterne herover). Du er også altid velkommen til at ringe til os og aftale et studiemøde.

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev