VI LYVER IKKE, NÅR VI SIGER, DET GØR EN FORSKEL

Vi har de sidste par uger skrevet nogle blogindlæg og nyhedsbreve om nogle af fordelene ved mindfulness. Og vi lyver ikke. For forskning viser, at det faktisk virker. Hvis du får en fast praksis med mindfulness, vil du som sagt over tid opleve mindre stress og mere ro og nærvær. Somme tider er 2-3 minutter dagligt tilstrækkeligt.

Vores kursister siger det samme.

Mød fx Anne på 35 år, der for nylig gennemførte Mindfulness Practitioner:

“Jeg er mere i nu’et og tager tingene mere afslappet. Med Mindfulness har jeg forandret min indstilling til tingene – og jeg er helt tilpas med det, som er i mit liv lige nu”.

Anne begyndte uddannelsen i NLP Huset i foråret. Hun var dengang drænet for energi, midt i sin barselsorlov og i tvivl om hun skulle starte egen virksomhed. Ægteskabet var udfordrende og hverdagen fyldt op med små børn.

Da Anne startede på Mindfulness Practitioner, havde hun dyrket yoga i ca. 15 år og mediteret en lille smule. Men på grund af børnene og alt det andet, oplevede hun, at det var svært at få etableret en god praksis. I dag har det ændret sig.

“Jeg mediterer stadigvæk. Jeg har sagt til mig selv, at jeg skal prioritere det. Det betyder, at jeg praktiserer mindfulness 5-6 dage om ugen. Jeg bruger også de grundholdninger, som er så vigtige i mindfulness – dvs. venlighed, åbenhed og at være ikke-dømmende, når jeg ser på mine tanker. Det virker for mig, og det betyder, at jeg har fundet en stilhed i stormen”.

Det er ikke bare vores kursister, som finder mindfulness-metoden værdifuld. Også ude i verden arbejder mennesker på at få udbredt metoden, så alle lige fra skolebørn, travle voksne og syge får hjælp med mindfulness.

Læs fx denne artikel fra Psykiatrifonden

Læs eller ring

Er du blevet nysgerrig efter at læse mere om vores Mindfulness Practitioner uddannelser, så kig her. Du er også altid velkommen til at ringe til os i NLP Huset for at høre nærmere – telefon 70 21 90 01.

Bedste hilsner

Ove Schroll & Lene Bredahl

P.S. Har du lyst til at følge vores nyhedsbreve, så tilmeld dig her

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev