URBAN RETREAT GIVER NÆRVÆR, RO OG FLOW

nlp_huset_oerken_urbanretreat_2019-1

Retreats er ofte noget, vi forbinder med at hive stikket ud. Tage langt væk, mærke sig selv og være stille.

Jeg var selv engang på retreat i Saharaørkenen, hvor jeg i 10 dage fordybede mig i stilhed og væren.  4 af dagene var jeg i soloretreat helt alene i den store stille ørken, og der arbejdede jeg med min forbindelse til det dybere sted, hvor kærligt nærvær og bevidst væren kan komme fra. Det var en uforglemmelig oplevelse, som jeg har med mig hver eneste dag.

De færreste af os kan tage 10 dage ud af kalenderen, hver gang vi har et behov for at træne kvaliteter som ro, flow, væren og nærvær. Derfor tilbyder vi nu små bidder af de teknikker og tilgange til livet, som man kan lære på de længere retreats. Overkommelige bidder af inspiration midt i storbyen – én søndag ad gangen.

For de fleste er det mere realistisk at opleve et mentalt åndehul en enkelt dag. En dag, hvor man bliver i byen og ikke skal rejse langt væk. Den mulighed vil vi gerne tilbyde, og vi har derfor skabt vores eget koncept for Urban Retreats. Vi inviterer dig indenfor en søndag, hvor du får styrket oplevelsen af ro indefra, oplevelsen af nærvær, oplevelsen af flow.

På det første Urban Retreat den 9. juni tager vi udgangspunkt i hjertekohærens. Det er et begreb, som vores underviser Pia Trane Jørgensen (cand.pæd.pæd.psyk) glæder sig til at fortælle dig om. Det betyder på godt dansk, hvordan man opnår balance mellem fornuft og følelse i alt, hvad man gør.

Med udgangspunkt i psykologisk forskning forklarer Pia, hvordan menneskesindet og hjertet fungerer. Læger og psykologer fra HeartMath Institute i Californien har forsket i, hvordan hjerterytmen fungerer i forhold til sindet. De har opdaget meditation som en vej til en mere stabil hjerterytme og større mental balance.

På vores Urban Retreat vil du på egen krop opleve, hvordan din hjerterytme indvirker positivt på din sindstilstand. Du vil blive guidet gennem lette yogaøvelser og meditationer, der giver dig ro og balance – og en oplevelse af at komme ind til din kerne. Øvelserne kan du tage med dig hjem bagefter – og dermed får du mulighed for at komme tilbage til tilstanden.

Vi tilbyder i løbet året flere Urban Retreats med forskellige temaer. Alle UrbanRetreats bliver guidet af Pia Trane Jørgensen, der også arbejder som underviser på yoga- og meditationsrejser og som coach og terapeut.

Vil du vide mere? Eller er du klar til at tilmelde dig? Så klik her

Bedste hilsner

Ove Schroll & Lene Bredahl

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev