SÅDAN GØR DU OP MED STRESS

Cecilie, der arbejder som konsulent, gik ned med stress for halvandet år siden. Hun besluttede sig for, at det ikke skulle ske igen. Men hvordan? Skulle hun gå til psykolog? Skulle hun læse selvhjælpsbøger? Eller hvad skulle der til?

Ved et tilfælde faldt hun over uddannelsen NLP Practitioner. Det blev vendepunktet for hende.

“Der var flere ting, der især ændrede mit syn på mig selv og min omverden”, forklarer Cecilie. “Jeg forstod, at vi hver især har vores “model af verden”, altså vores forskellige oplevelser af verden. Det var en øjenåbner, at jeg ikke kan forudsætte, at andre fortolker verden ligesom mig”.

“En anden ting, som gik op for mig, var at jeg havde mange begrænsende overbevisninger. En begrænsende overbevisning, som “Jeg er ikke god nok” gik igen, både når jeg tænkte på mig selv som mor, som kone, som medarbejder og i min fritid. En anden begrænsende overbevisning var “livet er en kamp”. Begge overbevisninger var begrænsende for mig og enormt energikrævende. Men jeg arbejdede en del med det i nogle NLP-øvelser, og fik det vendt til en mere positiv og støttende overbevisning – nemlig “livet er en leg”.

“En tredje ting, vi arbejdede med på uddannelsen, som jeg fik meget ud af, var vores værdier. Nu er jeg pludselig blevet opmærksom på, hvilke værdier jeg har – hvad der betyder noget for mig”.

I dag har Cecilie det godt. Men det har været hårdt arbejde at få bevidstheden om sig selv og omverdenen ændret, så det sidder på rygraden. Og det er stadig et hårdt arbejde, fortæller Cecilie.

“Det tager tid at afkoble dårlige vaner, det havde jeg helt sikkert ikke kommet til uden NLP. Uddannelsen er det eneste, der virkelig har kunnet flytte mig et nyt og bedre sted hen. Jeg mener ikke, at jeg går ned med stress igen, fordi jeg nu har fået redskaberne til at analysere mig selv og mine omgivelser”.

Cecilie valgte selv at betale for NLP Practitioner uddannelsen

Vi starter NLP Practitioner uddannelsen op 3 gange om året (i januar, maj og september) – kig her, hvornår næste hold starter

Bedste hilsner

Ove Schroll & Lene Bredahl

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev