NY CO-CREATION BOG OM NLP

NY CO-CREATION BOG OM NLP

Mange mennesker kender i dag til NLP – altså Neuro Lingvistisk Programmering – som blev grundlagt tilbage i 1970´erne. Det er fx fra NLP den udbredte forestilling stammer: At man automatisk spejler hinandens kropssprog, når man har en god dialog.

Men NLP er så meget andet – og kan bruges til at få bedre relationer, bedre selvledelse og bedre kommunikation. Med relativt enkle teknikker kan man skabe store forandringer for én selv eller andre.

I NLP Huset har vi de seneste 28 år arbejdet med at udvikle og forfine NLP-teknikkerne – med inspiration fra vores mange kursister og vores mange coaching- og terapisessioner. Denne viden er vi ved at beskrive i en bog, der skal føre NLP videre til et nyt niveau: NLP 2.0.

Vi håber, at bogen kan blive et co-creation projekt. I samarbejde med nuværende og tidligere kursister og andre interesserede vil derfor vi i de kommende måneder spørge ind til oplevelser og erfaringer med NLP. Hvis du følger vores arbejde og kommer med inputs, er der gode muligheder for at få en større forståelse af dig selv, og hvordan du og andre med fordel kan arbejde med NLP.

Vi forestiller os, at dialogen med jer først og fremmest kommer til at foregå på LinkedIn og Facebook, men følg også med i de nye tanker her på bloggen og i vores nyhedsbrev. Her deler vi vores erfaringer, øvelser, information om kurser – og du kan også være ekstra heldig at få et godt tilbud.

Vores nyhedsbrevs-tilmelding finder du på vores hjemmeside (www.nlphuset.dk) – scroll ned i bunden af denne side for at tilmelde dig.

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev