MINDST 3 GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE MINDFULNESS

3_mail_januar2019

Hvem henter børn i dag? Har jeg husket at købe mælk? Hvordan skal jeg kunne nå at gøre denne opgave færdig, når der er 10 andre ting, som også er vigtige? Kender du det med, at der er mange bolde i luften, som kan afføde travlhed, stress eller at tankerne hele tiden løber afsted med dig?

Du får her tre gode grunde til at begynde at praktisere mindfulness:

Grund nr. 1: Du får det bedre, fordi du vil opleve et fysisk og psykisk velvære
Rent fysisk vil dit immunforsvar blive styrket, du vil sove bedre – og du vil opleve at være mindre stresset. Mentalt vil du opleve mere ro, harmoni og glæde.

Grund nr.2: Du bliver bedre til at holde fokus og koncentrere dig
Du vil opleve, at du bliver bedre til at være nærværende og få mere ud af livet. Du vil få styrket din koncentration og evnen til at fokusere – og det vil også påvirke dine relationer til din chef, dine kolleger og din familie.

Grund nr. 3: Mindfulness virker stressforebyggende og som behandling
Feedbacken fra kursisterne på Mindfulness Practitioner er, at det virker. Mindfulness er blevet så udbredt at læger verden over udskriver “mindfulness” på recept, fordi det dæmper stress, angst og depression.

På Mindfulness uddannelsen får du også redskaberne til at holde fast i en mindfulness-praksis resten af livet. Det er en investering i dig og det gode liv.

Læs om Mindfulness Practitioner her.

Læs mere om, hvad Mindfulness er i det hele taget.

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev