HEMMELIGHEDEN BAG EN GOD RELATION

relationer-nlp-huset

Har du brug for at bygge stærkere bro mellem dig selv og de mennesker, du samarbejder med på jobbet? Eller har du brug for rigere relationer til din ægtefælle, kæreste, børn, mor, far eller andre nære familiemedlemmer?

Kan du se behovet for bedre relationer, vil du kunne få glæde af en NLP uddannelse hos os. Igen og igen hører vi, at det netop er det, som vores kursister får ud af et forløb i NLP Huset.

Vi vil gerne løfte lidt af sløret for, hvad man lærer hos os, for at få en god relation:

“Hemmeligheden” er at “se” det andet menneske. At lytte til den anden, uden at dømme vedkommende. At anerkende dette menneskes oplevelser og forståelser af sig selv og verden.

Og hvordan gør man så det?

Der findes forskellige tegn, fx øjenbevægelser, der signalerer, hvor den anden er mentalt. Somme tider er han eller hun nede i sine følelser. Andre gange henter personen erindringer fra fortiden – og nogen gange forestiller personen sig noget. Der findes godt nok en manual for dette inden for NLP – men det er vigtigt ikke bare at kigge i manualen. For det er ingen endelig facitliste. Der kan være individuelle forskelle på, hvordan den enkelte tænker og føler.

Alligevel kan den viden danne udgangspunkt for din oplevelse af andre. Sammen med en guldgrube af redskaber fra NLP’ens værktøjskasse, får du styrket din fingerspidsfornemmelse af, hvor andre mennesker er mentalt i dialogen. Det gør dig til en bedre lytter. Samtidig lærer du at stille de gode spørgsmål, som vil styrke båndet mellem jer.

Lyt til “Charlotte”

Lyt engang til vores kursist “Charlotte” og hendes behov for at kommunikere med mennesker på jobbet. “Charlotte” arbejder i den finansielle sektor som strategisk koordinator:

“I min hverdag vil jeg gerne kunne ramme folk bedre. Jeg har brug for at have nogle håndgribelige værktøjer, så jeg kan spørge ind. Jeg arbejder med mennesker på tværs af fagområder, og det er supervigtigt at kunne aflæse og spørge ind for at have den gode dialog. Jeg vil gerne have en coachende tilgang, uden at jeg siger, at “nu coacher jeg dig””.

Har du også brug for at få styrket din evne til den gode dialog?

Så overvej en NLP uddannelse. Se nærmere på tilbuddene her. Men vær hurtig. For tiden er der rift om pladserne.

De bedste hilsner

Ove Schroll og Lene Bredahl

Del denne blog:

Tidligere artikler

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev